Şimdi Ara

İstanbul'da En iyi Toyota Servisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
8.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbul-Anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir Toyota servisi varmı?toyota corona aracımın debriyajını yaptırcamda Dumankaya Servisi çok para istiyor onun için sanayide yaptırcam varmı iyi bildiğiniz bir usta?Debriyaj,hava filtresi bunun gibi şeyleri yaptırcam..Bekliyorum cevaplarınızı...

Ben 1.000 km bakımını DERİNDERE KARTAL'da yaptırdım. İlgi, alaka ve hizmetten son derece memnun kaldım. Arada 2-3 kez daha ufak tefek sorunlar için de gittim. Ayrıca iki kerede aldığımın ilk haftasında evimin garajındayken aküde yaşanan sorun nedeniyle "Toyota 24 Saat Yardım" servisi kanalı ile çağırdım. Hemen geldiler. Kısmet olursa aracımın daha sonraki periyodik ve diğer bakımlarını bu serviste yaptıracağım.

Açık Adresi:
    DERİNDERE KARTAL
    E5 ÜZERİ ESENTEPE MAH. ERDOĞAN SK. NO:6 KARTAL
    81420 İSTANBUL
    Tel: 0.216.586 85 86

Sağlıcakla kalın.
  • teşekkür ederim ama burası yetkili servis bana sanayi işi lazım :) servisler pahalı diye konu açtım zaten yoksa bende gider dumankaya'da yaptırırım.. Ama ilginize çok çok teşekkür ederim bi tek ilgilenen siz varsınız...

Orjinalden alıntı: KubiPala

teşekkür ederim ama burası yetkili servis bana sanayi işi lazım :) servisler pahalı diye konu açtım zaten yoksa bende gider dumankaya'da yaptırırım.. Ama ilginize çok çok teşekkür ederim bi tek ilgilenen siz varsınız...

Kusura bakma ben yanlış anlamışım. Yetkili servisler dediğiniz gibi pahalı. Ben de garanti süresi dolunca Bostancı Oto Sanayine götürmeyi düşünüyorum (ŞİMDİLİK). Orada çok iyi ustaların olduğu söyleniyor. Daha önceleri farklı markadan araçlarımı götürdüğüm ustlar vardı orada, ancak Toyota için 10.000 km den sonra açıkçası ben de arkadaşlardan fikir ve tavsiye alacağım.

İyi akşamlar.

• bostancı ? bi araştırıyim hemen :) teşekkür ederim ilginize..107 kişiden bir tek siz yorum yazmışsınız diğer arkadaşlar çok yoğun galiba

bostancı ? bi araştırıyim hemen :) teşekkür ederim ilginize..107 kişiden bir tek siz yorum yazmışsınız diğer arkadaşlar çok yoğun galiba

Yoğunluktan ziya dokuz günlük uzun tatilde bir yerlere gitmiş olabilirler. Çoğunlukla sorulara yanıt veriliyor.

Bu arada bayramınızı kutlar esenlikler dilerim.
    Daha Fazla Göster
  • toyotanın debriyaj balatasının orijinalini asco marka olarak biliyorum,bostancı sanayi veya aksaraydaki parçacılardan kendiniz alıp iyi bir ustayla anlaşıp yaptırabilirseniz daha ucuza mal olur..bosch car servislerden de fiyat alabilirsiniz

hava filtresini de yine parçacılardan kendiniz alıp takabilirsiniz aslında,hava filtresinin kapağı klipsli ise 1 dakikanızı almaz değiştirmek..

bostancı ? bi araştırıyim hemen :) teşekkür ederim ilginize..107 kişiden bir tek siz yorum yazmışsınız diğer arkadaşlar çok yoğun galiba

Yoğunlukla ne ilgisi var arkadaşım?Benim bu konu ile ilgili bir bilgim yok.Buraya gelipte "ben bilmiyorum" mu yazayım?

Orjinalden alıntı: eminkeskin

quote:

Yoğunlukla ne ilgisi var arkadaşım?Benim bu konu ile ilgili bir bilgim yok.Buraya gelipte "ben bilmiyorum" mu yazayım?

tamamda kocaaa forum kimse mi bilmiyor.Herkez mi servise götürüyor

• ABi ben bir Corsa kullanıcısı olarak bugün gittiğim Toyota Yenibosna Sonkar ı tavsiye edemeden geçemicem.Bugun bir arkadaşımızın ufak bir çarpoması için gittik ve otoparka çekmecen hemen yanımıza gelip içeri buyurdular,çay kahve servisinden sonra müşteri hizmetlerinden çok ilgili bir elemen ihtiyaçlarımını düşündüklerimizi istediklerimizi raporladı ve işimiz halloldu.Böylesini görmemiştim.

Şaşırdım
    www.ri-caroto.com

bayramdan önce tavsiye üzerine gittim. ben gayet memnun kaldım. size de tavsiye ederim.
    iyi günler.

Ayrıca web sitesinden ustaya soru sorabiliyorsunuz. Usta anlayacağın dilde seni yönlendiriyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: caş

quote:

teşekkür ederim ama burası yetkili servis bana sanayi işi lazım :) servisler pahalı diye konu açtım zaten yoksa bende gider dumankaya'da yaptırırım.. Ama ilginize çok çok teşekkür ederim bi tek ilgilenen siz varsınız...

Kusura bakma ben yanlış anlamışım. Yetkili servisler dediğiniz gibi pahalı. Ben de garanti süresi dolunca Bostancı Oto Sanayine götürmeyi düşünüyorum (ŞİMDİLİK). Orada çok iyi ustaların olduğu söyleniyor. Daha önceleri farklı markadan araçlarımı götürdüğüm ustlar vardı orada, ancak Toyota için 10.000 km den sonra açıkçası ben de arkadaşlardan fikir ve tavsiye alacağım.

İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geunlu -- 21 Mayıs 2014; 8:44:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.