< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İSTANBUL 'DA DEPREMMİ OLDU
-
-
Biri duvara yumruk atti sandım ilk bi ses geldi sonra sallanmaya basladim bende hissettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3.9'muş sakin olun. Türkiye'de günde 10 kez oluyor böyle depremler.
-
Alttan 3-4 kere tık tık oldu. Merkez üssü Kartal- Kurfalı ve oradayım sallandık. Ayrıca gök gürültüsü benzeri ses te geldi.
-
Bu seferki güzeldi ama birşey sorucam ben tam farkedemedim gökgürültüsüne benzer uğultu sesi mi önce geldi yoksa sallantı mı önce geldi ? sanki ses önce geldi sonra sallantı geldi.
Tuhaf bu ? Ses önce geldi sesin hızı 300 km/s böyle birşey nasıl olur önce sallanırsın sonra sesi gelir. HAARP I ÇALIŞTIRAN ABD NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 19 Haziran 2021; 15:35:54 > -
Benim anlamadığım ses niye geliyor ben ses falan duymadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güm diye bi ses geldi hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
lol oynuyodum adamlar aniden sur verdi dediler deprem oldu AS:D.sad.sda:.ad koltuk sallandı düştüm yere falan diyen oldu
-
Sola Yatırdım, Sakin.
-
Biraz geç olmadımı hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: poyrazispir12
Biraz geç olmadımı hocamYeni farkettim valla konuyu, umarım yukarıdaki mesajım beğeni alır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 23 Haziran 2021; 22:53:33 > -
Koptum yaw naptın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sola Yatırdım, Sakin. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X