< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İSTANBUL 'DA DEPREMMİ OLDU
-
-
Biri duvara yumruk atti sandım ilk bi ses geldi sonra sallanmaya basladim bende hissettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3.9'muş sakin olun. Türkiye'de günde 10 kez oluyor böyle depremler.
-
Alttan 3-4 kere tık tık oldu. Merkez üssü Kartal- Kurfalı ve oradayım sallandık. Ayrıca gök gürültüsü benzeri ses te geldi.
-
Bu seferki güzeldi ama birşey sorucam ben tam farkedemedim gökgürültüsüne benzer uğultu sesi mi önce geldi yoksa sallantı mı önce geldi ? sanki ses önce geldi sonra sallantı geldi.
Tuhaf bu ? Ses önce geldi sesin hızı 300 km/s böyle birşey nasıl olur önce sallanırsın sonra sesi gelir. HAARP I ÇALIŞTIRAN ABD NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 19 Haziran 2021; 15:35:54 > -
Benim anlamadığım ses niye geliyor ben ses falan duymadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güm diye bi ses geldi hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
lol oynuyodum adamlar aniden sur verdi dediler deprem oldu AS:D.sad.sda:.ad koltuk sallandı düştüm yere falan diyen oldu
-
Sola Yatırdım, Sakin.
-
Biraz geç olmadımı hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: poyrazispir12
Biraz geç olmadımı hocamYeni farkettim valla konuyu, umarım yukarıdaki mesajım beğeni alır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 23 Haziran 2021; 22:53:33 > -
Koptum yaw naptın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sola Yatırdım, Sakin. |
Benzer içerikler
- alkol sonrası kusmaya ne iyi gelir
- kyk yurdunda dolap aranabilir mi
- ad soyaddan kişisel bilgilere ulaşma programı
- mecidiyeköyden beşiktaşa nasıl gidilir
- aferin forte aç mı tok mu
- prompt mühendisliği nedir
- dünyanın en büyük vinci
- para sayma makinesi bim
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X