< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Fare deyince ben de fındık faresi lağım faresi filan saldı sandım bir an. Da deney fareleriymiş. İlginç. İnsanlarımız ne ara bu kadar mal oldu. Lan oğlum hamburgerini yiyen adamın suçu ne? Veya çocuğuna dondurma alanın? Asgari ücrete çalışan ya da çalışmak zorunda olanın suçu ne? Sanırsın oradaki adam Gazze'yi bombalıyor. Telefon da kullanma o zaman o video çektiğin cihazın her yerinde ABD'nin izi var, teknolojisi var. Onu paylaştığın platformlarda ABD servisleri var. Gerçekten böyle bir beyinsizlik yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yok deme bu güruhta her türlüsü var.... yazık vergilerimizden faydalanıyorlar aynı bu topraklara ayak basıyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Muhtemelen "mala bak, neyse kendi haline bırakın gider" diye düşünmüşlerdir. Kimse deliyle deli olmak istemiyor. Gerçi bu da zaten görece sakin bir ortam diye kimse bir şey demez diye bu saçmalığa kalkışmıştır. Yoksa ağzını yüzünü dağıtacak insanlar mevcut. Zaten eleman da ne olur ne olmaz diye hemen kutuyu ve sloganını atıp topukluyor. Belki biraz daha uzun kalsa arıza çıkacak ya da video kısa sonrasında olanları bilmiyoruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ülkede bu olanların arkasında kalması gereken o kadar kirli mesele ve problemler varken birilerinin esip gürlememesi gerekeni yapmaması işine öyle geldiği içindir sorsan bilmem neyin lideridir.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Keske biride cikip dese facebook, instagram kullanmayin yahudi mali diye |
yaş max 15 galiba |
*************************************************************************** https://forum.donanimhaber.com/bilisim-yazilim-uzerine-kitaplar--154166108 **************************************************************************** |
O kadar insanı nerden bulup kesiyor? Hiç mi okuduklarınızı gördüklerinizi sorgulamıyorsunuz? Bu kafayla Yarın öbür gün kıble denizde dolaşıyormuş deseler döne döne namaz kılarsınız.Gerçi hoş namaz kılmayı bildiğinizden de şüpheliyim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ciddi misin ? Gerçekten zeka seviyen bu mu ? Bunu da mi gorucektik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() |
Haklisin ama algi ustasi bir taraf var. Simdi biri buna karsi ciksa aninda din dusmani, israil tapar falan ilan edilip sosyal medyada linclernir. Benzer bir seyi starbucksta yapan ama elinde iphone olan kisi turbanli mesela, tepki versen isi oraya baglayacak. Olay buyusun diye bilerek bu sekilde milleti sacma salak sekilde tahrik etmeye calisiyorlar bence. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 7 Kasım 2023; 7:17:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |