Alacağım bir ürünü diğer sitelerden 200TL daha pahalı olmasına rağmen Hepsiburada'dan aldım. Çünkü konumum seçiliyken ürün sayfasında Efsane Teslimat ibaresi vardı yani 24 saat içerisinde geleceğini garanti ediyorlardı. Tabii ki gelmedi. Müşteri hizmetlerine bağlandığımda ise Efsane Teslimat ile almadığımı belirtti. Yani Efsane Teslimat var gibi gösteriyorlar, ama aslında böyle bir sistemleri yok. Yazıklar olsun ki böyle basit kandırmacalara kalmışlar. Sakın Efsane Teslimat ibaresine inanıp sipariş vermeyin buradan. Ekran görüntülerini de paylaşıyorum aynı ürünü aynı adrese seçtiğimde yine gözüküyor ama ne hikmetse satın aldığınızda Efsane Teslimat yoktu diyorlar.
Merhaba, bu 2 laptop donanım bakımından birebir aynı gibi, fazla detaylı özellik kıyaslaması yapamıyorum. Arada neredeyse 1000TL fiyat farkı var. Siz olsanız hangi ürünü tercih ederdiniz, nedenleriyle birlikte yardımcı olabilir misiniz? Monster ile ilgili çok kötü yoruma denk geldim kafam karıştı kullanan arkadaşlar varsa yorumları çok faydalı olur. Asus'un bu modeliyle ilgili bir yorum bulamadım. Bu kadar para verip servistekilerle kanka olmaktan çekiniyorum.
Monster:
https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v21-2-1//
Asus:
|
|
|
[ÇÖZÜLDÜ] Uyku Modundan Uyanamama Sorunu
|
Sizce Rusya - Ukrayna Savaşı?
|
İstanbul/Gaziosmanpaşa Veteriner?
|
LG G2 Yedekleme/Geri Yükleme Problemi
Rust Donma Sorunu Çözümü [Realtek]
|
Meslek: Digital Marketing
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 761
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 5.986 (Bu ay: 68)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic