Şimdi Ara

İSTANBUL DA AQUAPARK VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw ist te aquapark var mı? acayip gitmek istiyom ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzerme jr. -- 22 Ağustos 2005, 13:05:39 >

• yok mu bilen
  • var abicim neden olmasın büyükçekmece tarafında Aqua PArk dolu dolpin felan var.
  • b.çekmece iğrenç.. kısaca biz oraya amele toplanma merkezi diyoruz... kız ark. ınla filan gitçeksen direk başın belaya girer..

bahçeşehir de war bi tane ben gitmedim gidenler iyi diyo..

saygılar
  • Azıcık yağmur yağınca İstanbul külliyen aquapark oluyor zaten.
  • yaw yok mu şöle güsel güsel koyalım kaydırağımızdan..ama bana tel. adres vs. bilgi verin..link verin
  • beyler bayanlar hadi kimse bilmio mu yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya'da iş bulabilirmiyim?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • b.çekmece

adresi bulucam simdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 22 Ağustos 2005, 14:43:35 >
  • nerde kaldı adres..ayrıca bi site linki falan varsa ii olur
  • buyukcekmece aqua marine var.
    hergun amele dolu ici..
    saglam bir miden varsa havuzunda yuzebilirsin.. suyla beraber elalemin saclarini yuttugunda cok fena oluyorsun.. (buraya yazamicaam birtakim seyler..) ertesi gun vucudunda sivilceler filan cikiyor.
    ayrica suyu bildigin deniz suyu, hemen onundeki denizden cekiyorlar hortumlarla..
    tek farki kaydirak felan war... her mevsim acilisi bele$ olur, butun sezon temizlenemeyecek bir pislik oluşur orda..
    fast foodunda calisan bir arkadasim malzemelerin sayiyla verildigini, oyle ki yere dusen hamburger koftesinin bile hesabi soruldugu icin ayni sekilde yerden alinip ekmege koyuldugunu soyledi.
    aqua marineden uzak durun.

nasi bi yer oldugunu merak edenler icin uzay mekigimle gezerken cektigim resmi gondereyim..

İSTANBUL DA AQUAPARK VARMI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata Kan -- 22 Ağustos 2005, 15:08:44 >

• aquaparktan mı bahsediyorsunuz.Bir kere gittim aman allah korusun.
    Büyükçekmece 2. köprünün orda in(istden silivriye giderken) karşıya geç görürsün.
    Ama tavsiyem gitme.Havuza işeyenmi dersin neler yokki.Zaten akşam havuu terk ederken pisliği görüyorsun.

Bahçeşehir dolphine git 5 ytl fazla ver sonuna kadar zevkini al.Hem daha büyük hem daha temiz.Hemde gidenler temiz.(di bi ara bu yıl bilmiyorum ne olmuştur)
    aquadolphin diye arat googlede çıkıyor.
  • kardeş arattım ama bişi bulamadım..bana link verir misin sen?..ayrıca bu aquadolphin de kro yeri mi?
  • En kralı Antalya'da var. Merkeze 15 dk uzaklıkda. Müthiş bir yer adrenelin hat safhada. Tavsiye ederim.
  • yaw hadi millet yarın gidecem..ortada havuz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzerme jr.

yaw ist te aquapark var mı? acayip gitmek istiyom ..

aga bende onu araştırıyordum en son bodrumda aqua parka gittim süperdi sonra bi araştırma yaptım

http://www.aquaclubdolphin.com/

avrupa yakasında bahçeşehir ve esenlerde öyle diye geçiyor ama tam oalrak bilmiyorum 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum hamburger ve kaydırakları düşünerek zaman geçirmeye çalışıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: şeytanın avukatı

quote:

aga bende onu araştırıyordum en son bodrumda aqua parka gittim süperdi sonra bi araştırma yaptım

avrupa yakasında bahçeşehir ve esenlerde öyle diye geçiyor ama tam oalrak bilmiyorum 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum hamburger ve kaydırakları düşünerek zaman geçirmeye çalışıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: şeytanın avukatı

quote:

Bu gün oradaydım giriş inanılmaz kalabalıktı baya bekledik.
    Malum Cumartesi ama herşeye rağmen güzeldi. Kaydıraklara laf yok zaten

• vay arkadaş 5 sene önce açmışız konuyu fakat hala İstanbul sınırları içinde aquaparka gidemedik
  • quote:

vay arkadaş 5 sene önce açmışız konuyu fakat hala İstanbul sınırları içinde aquaparka gidemedik

bi gün toplanalım gidelim mangal yaparız kömürü ben getiririm
  • jilet koyuyorlar kaydırağın ortasındaki yere çok hastanelik olan çocuk gördük hatta birinin testisleri parçalanmıştı görseniz bayılırsınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.