< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
İstanbul cidden bitti. (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: milliacar
Bela heryerde aynı. Sarhoş tinerci tiplere denk gelme ve kalabalıktan ayrılma benceniye bu kadar korkaksınız birader boy kilo kaç?
_____________________________ -
Korkak değilim canım tatlı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Korkak değilim canım tatlısanki insanlar her gün kekoların saldırısına uğruyor gibi anlatıyorsun ondan dedim
her gün biri laf mı atıyor , bir şey mi yapıyor hocam?
7 senelik bir üniversite hayatım geçti İstanbul'da.
Okul bitince mecbur memlekete döndük.
Vallahi insan özlüyor, inanmazdım ama özlüyor...
Yok beya 20 yılda 3 4 defa sataştı birileri. Ama ne gerek var böyle şeyleri yaşamaya.
quote:
Yok beya 20 yılda 3 4 defa sataştı birileri. Ama ne gerek var böyle şeyleri yaşamaya.ee niye o zaman her gün yaşıyormuş gibi anlatıyorsun ki
"Bela heryerde aynı. Sarhoş tinerci tiplere denk gelme ve kalabalıktan ayrılma bence"
ya ne anlatıyon sen iran-ırak sınırından bahsediyor sanki
Ölüm taciz tecavüz hırsızlık vs haberlerine bak hergün illa birine bir şey oluyor hatta bir kaçına oluyor bu şehirde. Bu ben olmadığım için şanslıyım ama birgün ben olmayacağımı bilmiyorum.
quote:
Ölüm taciz tecavüz hırsızlık vs haberlerine bak hergün illa birine bir şey oluyor hatta bir kaçına oluyor bu şehirde. Bu ben olmadığım için şanslıyım ama birgün ben olmayacağımı bilmiyorum.hoş bir şey değil tabi de
18 milyon insanın yaşadığı şehirde bunların her gün olması maalesef pek tesadüf değil.
İstanbul aslında 2010'a kadar bile nispeten yaşanılır bir yerdi diyebiliriz ama son 20 yılda müthiş bir Kürt istilası oldu son 10 yılda ise iyice yaşanılmaz bir noktaya getirdiler. Bunları diyince de sjw ılıklar hemen başlıyor kafa öpmeye..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonprohibere -- 17 Eylül 2020; 14:46:58 >_____________________________ . -
parayı bulan youtuber istanbula gidiyor. Ben olsam kalırım antalyada zaten ne çeksen izleniyor ne işin var 16 milyon insanın içinde
İstanbul’da yaşayan eceli ile ölmez.
Cidden burada yaşanmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yaşa öl -
istanbul da paran varsa kralsın ist yaşayıp da evlenmeyi düşünenler uzak dursun yoksa hayatınız hep burda geçecek biriktirin bi villa alın didim v.b yerlerde istanbulun ne depremi biter ne tozu ne dumanı ne sıcağı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKaan53 -- 5 Eylül 2020; 2:40:7 >_____________________________ -
Araba varsa güzel,yoksa rezalet bir şehir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Bniye bu kadar korkaksınız birader boy kilo kaç?
Alıntıları GösterNe anlatıyorsun hocam istersen 2 metre 130 kilo ol 1.50 boyunda adam gelip takar bıçağı anlayamazsın
Yaz mevsiminden zaten nefret ederim ama son 3-4 yıldır istanbulda yazın sırf eziyet çeker olduk. Yeryüzündeki cehennem gibi.
_____________________________ Nasibinde varsa alırsın karıncadan bile ders. Nasibinde yoksa bütün cihan önüne serilse sana ters. -
Dostum nerede yokki adamlar her yeri istila ediyor. Kedi bile bunlardan daha az ürüyordur. Bu arada bahsettiğimiz tipleri kürt dışında nitelendirebileceğimiz bir kelime olmadığı için böyle söylüyorum yoksa kürt kökenli olup 10 numara insan olanlarda var tabiki.
_____________________________ Nasibinde varsa alırsın karıncadan bile ders. Nasibinde yoksa bütün cihan önüne serilse sana ters.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X