Şimdi Ara

İstanbul cidden bitti. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
2
Favori
21.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
231 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oğlum beyinsiz misin adam karşılaştırmamış tıpkı orası gibi kaotik havası var demiş

• İstanbul resmen niteliksiz ve kalitesiz bir insan seli olmuş çıkmış.Şehir de insanlar üretkenliğini yitirmiş şekilde bekliyolar.Kimsede gidem ekem bişi demiyo çünkü bu ülkenin politik görüşü tarımı onaylıyan bir görüş değil.Görüş ye iç yat ses etme otur oturduğun yerde.Bulduğuna şükür..bulamadığını...kısmet de...politikası kanına işlenmiş halkın😂😜

• Suriyelisi Afganı 2 sene önce kim derdi AKP adayı 800 bin oy farkla kaybedicek diye İstanbul yaşanılabilirliğini yitirdi malesef taşralarda iş imkanları artmadan tersine göç olmaz belki büyük ist depremi olursa ibret terse dönebilir.

örnek Ben Memleketim olan X şehrine göç etmek istiyorum bu X şehri 80 bin nüfusu her şehir gibi Taşra üniden şehir geçiniyor ama iş imkanı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ilkay1244 -- 6 Eylül 2020; 2:31:23 >
    https://www.youtube.com/watch?v=Pejti3plPAg&app=desktop

Şuna baksanıza mis gibi. 1923’de çekilmiş yani Cumhuriyetin ilk yılı ama önceden de aşağı yukarı böyledir. Şimdi ki İstanbul’a bakıyorum ne tarih kalmış ne ağaç. Beton olmuş koca şehir. Malum parti sağolsun 2004’den sonra İstanbul’u yavaş yavaş betonlaştırdı. Ki tek İstanbul’da değil. Benim memleket Sivas. Sivas 10-20 yıl önce yemyeşil mis gibi bir yerdi. Şimdi görseniz meydanı, istasyonu falan neredeyse ağaç
    yok.

Önce

İstanbul cidden bitti.

Sonra

İstanbul cidden bitti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yakındır, internet'i elektriği bile olmayan bir dağ evine taşıyacağım. Sadece aylık olarak alışveriş için şehre ineceğim. Televizyon, internet, kalabalık, gürültü herşey insanı strese sokuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ninnini kullanıcısına yanıt
    o zamana oralarda biter. nüfus orada da çok artacak her yer bina olacak

• İstanbul paran varsa güzel, sakin semtlerinde bahçeli iki katlı bir evde oturacaksan senden iyisi yok. Fakir semtlerinde apartmanlar içinde sıkışık yaşayacaksan eğer baybay İstanbul cidden bitti. 

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

İst o kadar kötü mü cidden

Kısaca parayı bulucan ve kaçıcan.

• istanbul göçmenler den dolayi yaşanmaz hale geliyor insanların birbirine saygisi ve tahammulu kalmamış, sinir patlamasina hazir ve cinnet adaylari ile dolu bir sehir olmus, konu sahibinin yazdıklarınin cogu lokal olarak doğru tespitler tabi lüks semtlerde yaşıyorsanız biraz daha iyi ortamlar olduğu icin yaşanılası oluyor her yerde olduğu gibi tabi maddi imkanlar elverdiği semtlerde orta ve düşük gelir düzeyi icin durum karmaşık, bende fatih semtindeyim ve tasinmak icin yer araştırıyorum, güzellim şehir uzaktan görüldüğü gibi değil,..

• turistler için çok zevkli bir şehir ama içinde yaşayanlar için aynı şey söylenemez herhalde.

uzun süredir araba sahibi birisiyim.

3 ay önce adam gibi insan gibi araba sürmek için şehir değiştirdim.

7km yolu her gün 30-40 dakika da gidiyordum hem iki kat tüketim yapıyor araç, daha çok bozuluyor ve hayatımdan vakit çalıyordum.

Şu an bulunduğum yerde 30-40 dakika da 45-50km gidiyorum yada 7km yi 5 dakika da.

Büyük şehri bırakmanın problemlerinden korkup bu zamana kadar terk etmediğim için de pişmanım. Hiç bir eksikliğini hissetmiyorum.

Evet pandemi ve pandemiden dolayı tatil yapamayanların aynı anda şehri terk etmesi. Ayrıca Zengiin kesim yAni araç sahipleri de işlerini uzaktan görüyor pandemi de sakata gelmemek için. Buda yolları rahatlattı.

Eğer arkadaş örneği Hong Kong veya Shanghai yapsaydı daha çok beğeni alırdı ve daha az eleştiri alırdı.

Orijinalden alıntı: SISU

yahu akşam 5 den itibaren avcılar beylikdüzü istikameti kilit. aynı şekilde aynı saatlerde köprüler felç. her gün 2 - 2,5 saatim trafikte gidiyor. bıktım artık trafikten.

imkanlarda bol onu neden demiyorsun ?

iş , gezi , sosyallik , istediğin an yüzlerce güzel kadın imkanı

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.