Şimdi Ara

İstanbul - Antalya (Side) Yol Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar.İstanbuldan Antalyaya Pazar gecesi tatil için yola çıkacağım.Daha önce o taraflara aracımla gitmemiştim.Güzergah boyunca nelere dikkat etmeliyim.Nerelerde radar vardır (Ortalama 90-100 arası süratle gideceğim) yol boyunca nerelerde mola verebilirim.Tavsiyesi olanlar yazabilirse çok memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guzergah :ISTANBUL-OSMANGAZI KOPRUSU - BURSA - BALIKESIR -AKHISAR-GOLMARMARA-SALIHLI-DENIZLI-KORKUTELI-ANTALYA-SIDE

Bu yolu kullanirsaniz pek sikinti yasamazsiniz.radarlarlada pek isiniz olmaz.Diger yolu kullanip 4 seritli yolda 56 ile ceza yiyen insanlar var.siz beni dinleyin bu yolu kullanin.ayrica osmangazi ye para vermek istemiyosaniz korfezi dolaşabilirsiniz iyi gunler.

• Ben Antalya İstanbul arası çok sık gidip geliyorum.
    Öncelikle Bozüyük'te radar var ve hız sınırı 90.
    Ceza yemek için ideal bir yer.
    Başka yolda ceza yemezsiniz kolay kolay.
    Ben hep Isparta yolundan giderim, Eğirdir gölünde mola verip çayımı içerim, yazsa dondurmamı yerim.
    Yola çıkmadan fırından yiyecek alırım, yanına da ayran kola filan alıp Bilecik civarında durup karnımı doyururum.
    Duruma göre çok acıkırsam Afium'da Pizza yerim veya Bözüyük'teki Köfteci Yusuf'ta dururum.
    İstanbul'a giderken yavaş giderim, Antalya'ya dönüşte hızlı gelirim bunun sebebini de anlayamadım. :)

• Siz bilecik afyon yolunu kullanın.
    95km hızı geçmeyin yeter.o yolda50 ile ceza yiyen yok.nexus denen şahıs uydurmasın.
    Siz dediğim yolu kullanın sakin sakin gidin hem etrafı izleyerek giyersiniz hem ekonomiyi gidersiniz en önemlisi de güvenli bir yolculuk yapmış olursunuz.
    Şimdiden hayırlı yolculuklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.ERTEN -- 10 Ağustos 2016; 23:35:36 >
  • bozüyükte radarlara dikkat et, kütahya tarafına dönünce hemen basma yine radar var
  • Bilecik-Afyon yolunu tercih ederdim.
  • Toroslardan antalyaya inerken yol bilgisayarini 0 lamayi, 150 km boyunca yokus inerken 3 4 lt yakit tuketimi yapmayi ve duzluge indikten sonra arabam cok az yakiyor 4 kisi klima acik hep yokus yukari arabam cok az yakiyor yeaaa diye burada paylasim yapip arabanizi ovmeyi unutmayin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Afyondan sonra Ispartadan mı Antalya ya ineyim

• 404 Not Found kullanıcısına yanıt
    Burdur 'dan giderseniz antalya girişte köprülü kavşak inşaatı var,trafik sıkışıklığı olabiliyor.O kadar yoldan sonra çekilmez.

Side ye gittiginizi düşünürsek,Isparta yolu sizin için bence daha uygun olur,şehir trafiğinden etkilenmezsiniz.

Isparta yolunun burdur yoluna göre dezavantajı bölünmüş yol olmaması ama manzarası daha guzel.

İyi yolculuklar dilerim.

• Cevaplar için herkese teşekkürler.Ekstra başka öneri varsa yazabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: 404 Not Found

Cevaplar için herkese teşekkürler.Ekstra başka öneri varsa yazabilirsiniz

Yemek yemek icin köfteci yusufda durabilirsin bende sürekli antalya istanbul arası gidip gelirim sürekli köfteci yusufta gecerken mutlaka yemek yerim yoruldukcada opette durup bi wc ye girip elimi yüzümü yıkarım ıvır zıvır alırım
  • Isparta yolu çok güzel. Manzaranın tadını çıkarın.

• 404 Not Found kullanıcısına yanıt
    Bozoyukteki radarlara dikkat onun harici 110 asmayin sikinti cikmaz..
    Bilecik kutahya afyon isparta yolunu izleyin..
    Ispartadan sonra antalyaya kadar yol duble degil gelisli gidisli..
    Yaklasik 130 km falan.
    Burdur uzeride gelebilirsiniz ama sideye gideceginiz icin isparta uzeri gelin yolunuz 30 km civari kisalir..
    Antalya alanya yoluna cikacaksiniz aksu civarinda oradan donun manavgat sideye..

• Burdurdan degil ispartadan gel merkeze gelmedigin icin

• burdur ile ısparta yolu arasındaki fark 30 km değil 17-18 km civarı ve yaklaşık 15 dk gibi bir süre fark ediyor ancak bir ağır vasıta vb. arkasına takılmazsan.
    daha güvenli olsun dersen burdur yolu, daha hareketli ve manzaralı olsun dersen ısparta yolu... ben geçen sene aynı yere gitmiştim ve burdur yolunu tercih ettim güvenli olsun diyerek.
  • Isparta dan geçersen şehir merkezinde de radar oluyor ona dikkat edersin. Gece yola çıkarsan Isparta üzerinden gelirsen yine sabah kahvaltısı için karacaören barajı yanında gölbaşı restaurantta durabilirsin ve küçük gözlemeciler de durabilirsin çok lezzetli oluyor.

Bende 3 kez gittim 3 ünde de Isparta yolundan gittim. Hem sideye daha yakın oluyor hemde Isparta yolu bayağı manzaralı.
  • Bilecik - kütahya-Afyon - Burdur yolunu öneririm. Burdur yolu daha güvenlidir ve Isparta yolu ile mesafe olarak pek fark etmez. Burdur yolunda giderseniz Budur girişinde genelde radar oluyor dikkat edin. Isparta yolundan gidecekseniz gündüz gitmeyi tercih edin, bölünmüş yol ve çok virajlı olduğundan kaza çok oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.