Şimdi Ara

İstanbul-Antalya Arası Hangi Güzergah Tercih Edilmeli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
151.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Hız sınırları kaç ortalama radar olan yerlerde, dikkat ettiniz mi acaba?

• yeymen8 kullanıcısına yanıt

Ortalama hız koridorlarını 82 ile 110 km arası gördüm. Uzun mesafe olanlara (25 km'ye kadar olanlar vardı) nasıl olsa ışığa falan denk gelirim diye pek uymadım doğrusu. İlçelerdeki anlık kameralar ise çoğunlukla 82km idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat edin . Bu yoldaki en acıtan radar Keçiborlu radarı . Orada hız sınırı 50 km imiş (70 olmalı aslında, emniyet de oraya tuzak radar koymuş) ve 55-65 arasına bile ceza geliyor. Her sene Alanyaya gider gelirim. Hiç de hız yapmam. çoğunlukla hız sınırının bir tık altında giderim. ilk defa geçen sene keçiborlu da 60 km ile ceza yemişim. 900bilmemkaç lira ödedim.

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Maalesef bana gelen ceza da Keçiborlu'da yazılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Bu gece yola cikacagiz biz de , İstanbul Fatih Antalya Serik rotasi için D100 İzmit-Bilecik-Kütahya diye gidiyor :) TEM kilit olacagi için kullanmak istemedim , kuzey Marmara + Osmangazi çok maliyetli en azindan sadece köprü 500 tl olmuş , 200-300 de yola gider , yaklasik 1k yolu sadece 1 saat kisaltmaya değmez ,ha gece cikacaksaniz zaten yolu en fazla 30dk kisaltir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AlperInTheHouse A kullanıcısına yanıt

o yola girmemek için alternatif var mı?

İstanbul-Antalya Arası Hangi Güzergah Tercih Edilmeli
  • ozgurkiray O kullanıcısına yanıt
    Kuzey Marmara elzem değil hocam , yaklasik 8-10 saatlik yolunuz olacak, gece yolculuğu tavsiye ederim sabaha karsi 3- 4 gibi cikip öğlen 12-1 gibi varirsiniz. Ha yok ben öyle yapamam sabah 10-11 gibi cikicam derseniz trafik dert olabilir bahsettiğim yolda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.