|
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Hız sınırları kaç ortalama radar olan yerlerde, dikkat ettiniz mi acaba? |
|

2 Mobil
|
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Hız sınırları kaç ortalama radar olan yerlerde, dikkat ettiniz mi acaba? |
|
Ortalama hız koridorlarını 82 ile 110 km arası gördüm. Uzun mesafe olanlara (25 km'ye kadar olanlar vardı) nasıl olsa ışığa falan denk gelirim diye pek uymadım doğrusu. İlçelerdeki anlık kameralar ise çoğunlukla 82km idi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dikkat edin . Bu yoldaki en acıtan radar Keçiborlu radarı . Orada hız sınırı 50 km imiş (70 olmalı aslında, emniyet de oraya tuzak radar koymuş) ve 55-65 arasına bile ceza geliyor. Her sene Alanyaya gider gelirim. Hiç de hız yapmam. çoğunlukla hız sınırının bir tık altında giderim. ilk defa geçen sene keçiborlu da 60 km ile ceza yemişim. 900bilmemkaç lira ödedim. |
|
|
|
|
|
Merhaba istdan antalyaya tatil planımız var bilgili arkadaşlardan yardım beklemekteyim gece 4 de yola çikilicak istbuldan sürekli paralı yol diye bir seçenek mevcut mu? google ve yandex yol güzergahlarını resim olarak ekliyorum destekleriniz ricadır ![]() ![]() |
|
Ücretli yollara gerek yok, gece 12 gibi çıkın İst’dan ücretsiz yollardan İst - sakarya - bilecik - kütahya - afyon - burdur olacak şekilde aşağıya inersiniz. Hız limitlerine dikkat ediniz, geceleri trafik olmuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bana göre de tır kamyon trafiği çok oluyor izmit üzerinden bilecike kadar. hem de yollar yer yer bozuk. bursa yolunu kullanana kadar izmit üzerinden gidiyordum fakat bu yolu gördükten sonra diğeriyle kiyaslanamaz bile bence. hem dümdüz yol hem trafik yok, bas git durumunda. fakat tabi ki ücretli. imkan varsa bursa üzerinden gitmek iyidir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yediğiniz cezayı açıklayayım zira ben de 58 mi ne öyle yedim. Keçiborlu girişinde hız koridoru var. Siz de 82 diye gidiyorsunuz ama o da ne? Meğer yanda bir de 50 varmış ve tam ışıkların orada bir direk üstündeki eds şak diye 50'ye göre yapıştırıyormuş. İşte sevdiğiminin tuzaklarla dolu ülkesi. Hanım olmasa yanımda ben dönüşte o edsye ne yapacağımı bilirdim de olmadı. Tek gittiğim bir gün paramparça edeceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Tercih meselesi hocam, sizin söyledikleriniz de bir alternatif. 1000 TL’den fazla köprü+ otoban ücreti var (köprü giriş-bursa çıkış) aracımın yarım deposu 1100 TL’ye doluyor. Hız limitlerine uyduktan sonra kamyon da olsa güvenli sürüş yapabiliyorsun. otoban ücreti sorun değil, yolun bir kısmını daha konforlu geçireyim diyenler için kullanılabilir. Ama zaman açısından her iki yolda aynı. İzmir otobanı max 30 dk yolu kısaltıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|