Şimdi Ara

ISTANBUL-ANTALYA ARASI GÜZERGAH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
40.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar.Avcilardan cikip antalyaya gidicem hayirlisiyla yarın,navigasyona yazinca beni osmangazi koprusu uzerinden dilovasina baglayip bursa yoluna yönlendiriyor.Internetteki tavsiyelerde adapazari uzerinden yazıyor sizce nereyi tercih etmeliyim,ayrintili bi sekilde anlatirsaniz sevinirim.iyi bayramlar herkese simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 2 gun once Istanbuldan antalyaya geldim. Sakarya Bilecik Burdur Antalya guzergahi en kisa olani.Bu guzergah uzerinden Kemere geldim yolda herhangi bir sorun calisma vb. Durum soz konusu degil.Radarlara dikkat iyi yolculuklar

• boltman34 B kullanıcısına yanıt
    Tabelalar vasitasiyla rahatça gidebilirmiyim peki?

• Hocam Istanbuldan cikin Sakarya Ayrimindan itibaren tabelalarda Antalya veriyor.Istikametiniz Burdur - Antalya olacak bir sorun yasamazsiniz.

• Bayram trafiğinde Osmangazi den geçerseniz yolunuz kısalır ama neredeyse 100 TL'ye mal olur size yolunuzda trafiğe göre 1-2 saat kısalır. Tercih sizin. Bayram trafiği olmasa Sakarya yolu mantıklı ama bayram trafiğinden bir nebze kurtarır köprü sizi. İnegöl üzerinden Bozüyüke bağlanır Kütahya yönüne ilerlersiniz köprüyü kullanırsanız.

Bozüyük girişi eds var 90 la gidin. Burdur Çeltikçi girişi eds var 50 km. Kütahya, Afyon ve Burdur girişlerine yakın radar olur genelde. Hayırlı yolculuklar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: boltman34

Hocam Istanbuldan cikin Sakarya Ayrimindan itibaren tabelalarda Antalya veriyor.Istikametiniz Burdur - Antalya olacak bir sorun yasamazsiniz.

Cok tesekkurler yardımınız için.Hayirli bayramlar

• navi programları inatla osmangaziye yönlendiriyor anlaşmalı heralde

çok sefer aynı yolculuğu yaptım.adapazarı kütahya afyon burdur antalya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    antalya - avsallar arası ulaşım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Bayram trafiğinde Osmangazi den geçerseniz yolunuz kısalır ama neredeyse 100 TL'ye mal olur size yolunuzda trafiğe göre 1-2 saat kısalır. Tercih sizin. Bayram trafiği olmasa Sakarya yolu mantıklı ama bayram trafiğinden bir nebze kurtarır köprü sizi. İnegöl üzerinden Bozüyüke bağlanır Kütahya yönüne ilerlersiniz köprüyü kullanırsanız.

Bozüyük girişi eds var 90 la gidin. Burdur Çeltikçi girişi eds var 50 km. Kütahya, Afyon ve Burdur girişlerine yakın radar olur genelde. Hayırlı yolculuklar dilerim.

O zaman yarın yolun durumuna göre karar vereyim ama gönlüm sakarya uzerinden gitmek bakalim.yardımınız için teşekkürler, hayırlı bayramlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

navi programları inatla osmangaziye yönlendiriyor anlaşmalı heralde

çok sefer aynı yolculuğu yaptım.adapazarı kütahya afyon burdur antalya

3 tane navigasyona yazdim hepside osmangazi üzerinden secenek çıkardı.dediginiz gibi olabilir

• İstanbul-İzmit-Sakarya-Bilecik-Kütahya-Afyon-Burdur-Antalya

Bende yarın akşam Alanya-Gazipaşa ya gitmek için yola çıkacağım halkalıdan .Ama Antalya ışıklarını ve dolambaçlı yollarını pas geçmek için keçiborludan Burdur yerine Isparta sapağına girip Antalya havaalanının oradan çıkıp yoluma devam edeceğim.

Hayırlı yolculuklar

• Adapazarı,bilecik,kütahya,afyon,burdur üzerinden gidin.zaten gidene kadar tabelalar sizi yönlendirir.

Yollar çok güzel ama radarlara dikkat edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

İstanbul-İzmit-Sakarya-Bilecik-Kütahya-Afyon-Burdur-Antalya

Bende yarın akşam Alanya-Gazipaşa ya gitmek için yola çıkacağım halkalıdan .Ama Antalya ışıklarını ve dolambaçlı yollarını pas geçmek için keçiborludan Burdur yerine Isparta sapağına girip Antalya havaalanının oradan çıkıp yoluma devam edeceğim.

Hayırlı yolculuklar

Geçen ay istanbul–alanya yaptım.giderken yolumu 30 km uzatıp eskişehir,emirdağ,bolvadin,sultandağı,akşehir,şarkikaraağaç,beyşehir,seydişehir,akseki yolu üzerinden gittim.

Bu yolu kullanma sebebim antalya–manavgat arası trafik ışıklarından kaçmak istemem.inanın ışıklarda dur–kalk yapmakdan daha iyidir.şehir merkezinde ne kadar az giderseniz o kadar iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

quote:

Hayırlı yolculuklar

Geçen ay istanbul–alanya yaptım.giderken yolumu 30 km uzatıp eskişehir,emirdağ,bolvadin,sultandağı,akşehir,şarkikaraağaç,beyşehir,seydişehir,akseki yolu üzerinden gittim.

Bu yolu kullanma sebebim antalya–manavgat arası trafik ışıklarından kaçmak istemem.inanın ışıklarda dur–kalk yapmakdan daha iyidir.şehir merkezinde ne kadar az giderseniz o kadar iyi.

Doğrudur hocam.Havaalanından sonra nisbeten biraz daha azalıyor ışıklar ama Manavgat a kadar rahat yok.

Isparta yolundan giderken barajın orada duraklayıp çay içmek keyifli oluyor.Zaten senede bir gidiyoruz ondada o yolu kullanmak daha keyifli oluyor

• Eğer Belek-Manavgat-Alanya tarafına gidecekseniz Isparta üzerinden gidin.

• quote:

Hayırlı yolculuklar

Artık Antalya girişinden Hava Limanına kadar yol düzmdüz oldu, gişiten çallı kavşağına kadar 2-3 ışık sonra düz yol.
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Fuardan dolayı bir çalışma yapılıyormuş yada bitmiş sanırım ama kullanmadığım için bilmiyorum son durumu hocam.

• quote:

Fuardan dolayı bir çalışma yapılıyormuş yada bitmiş sanırım ama kullanmadığım için bilmiyorum son durumu hocam.

EXPO ise onun çalışmaları biteli çok oldu. Güzergah üzerinde görünürde çalışma kalmadı, tamamen bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 24 Haziran 2017; 1:14:28 >
    Evet Expo.

• quote:

Evet Expo.

Onun sıkıntısı biteli çok oldu. Yollar ve bağlantılar tamamen bitti, yol kesintisiz akıyor.

Hava Limanından sonra Alanya'ya kadar da yol serbest, Bazı yerlerde radar olabilir hız kurallarına uyulduğu takdirde Gazipaşa'ya kadar sorun çıkmaz.
    Doğrudur.Birkaç senedir o yolu kullanmıyorum.Işık korkusuna Isparta'ya yöneliyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.