|
Bildirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Hocam en azından güney doğuya el atabilirler, Diyarbakır koskoca metropol olma yolunda eski kötü zamanları geride kalmış ben bayıldım ve Tesla'ları, Togg ların fazlalığını görünce acayip şaşırdım (06 ve 34 plakaydı ama iş için ya da gezmeye gidenler için koyulabilir).. Avm gibi güvenli bir yere içine 8 li olmasa da 4 lü koyulabilir. Özellikle Antep de hak ediyor güney doğunun en modern ve gelişmiş şehri diyebilirim ama Urfa, Mardin, Kilis vs oralara gerek yok elektirikli araç yok denecek kadar azdı.. Ama şu haritaya göre öncelik Fethiye ve Bodrum , hatta buralara 8 li değil direk 16 lı koyulmalı 😁 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDStyle -- 19 Şubat 2026; 15:22:23 > |
|
|
|
Hocam bu bir gozlem mi cunku 2 ay önce gittim gezmek için her yer dizel doluydu , kacak mazottan dolayi sanirim ama Tesla ve Togg lar 06 34 plaka falandı o da zaten çok görmedim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDStyle -- 19 Şubat 2026; 18:47:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yukarıda "Tesla'ları, Togg ların fazlalığını görünce acayip şaşırdım" yazmışsınız ama burada da çok görmedim yazmışsınız.. Benimki gözlem. Sadece tesla ve Togg değil çin malı jeep dolu şehir.Arabaya verecek 3 4 milyonları var ama ayda 1000 2000 lira elektrik faturası ödeyecek durumları yok yersen.. Ben devletin yerinde olsam güneydoğu daki elektrikli araçlara el koyarım. Evlerdeki kaçak yetmezmiş gibi şimdi de arabalardan çalmaya başladılar onları da bize ödetecekler... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|