Şimdi Ara

İstanbul'a yeni Tesla Supercharger şarj istasyonu açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul'a yeni Tesla Supercharger şarj istasyonu açıldı
    Tesla, 2026’ya hızlı giriş yaparak Türkiye’deki Supercharger şarj istasyonu sayısını artırmaya devam ediyor. Tesla’dan yapılan açıklamaya göre İstanbul Büyükçekmece’de 8 soketli Supercharger istasyonu faaliyete girdi.

Yeni Supercharger şarj istasyonu, Büyükçekmece’deki First Avenue AVM’nin açık otoparkında yer alıyor. Müşteriler burada araçlarını 7/24 şarj edebilecek ve 250 kW’a kadar şarj hızı elde edecek. Buraya kurulan V4 tipindeki yeni Supercharger cihazların kablosu V3'e kıyasla daha uzun. Bu sayede farklı marka araç sahipleri daha kolay bir şekilde aracını şarj edebilecek.

Ayrıca Bkz.Chevrolet, GMC ve Cadillac'ın Türkiye fiyatları gündem oldu

İstanbul’daki Supercharger istasyon sayısı 6’ya yükseldi.

Tesla, 2026’da İstanbul, Kocaeli, Eskişehir, Samsun, Manisa ve Afyonkarahisar’da yeni Supercharger istasyonlarını devreye aldı. Yıl içerisinde farklı şehirlere yeni istasyonlar eklenmeye devam edecek.

Tesla Supercharger Haritası

İstanbul'a yeni Tesla Supercharger şarj istasyonu açıldı

Tesla Supercharger Şarj Ücretleri (DC 250 kW)

• Tesla Sahipleri için: 9,40 TL / Kwh

• Diğer Marka Araçlar için: 11,70 TL / Kwh

• Ülkenin doğusu üvey evlat. Yerli yabancı farketmiyor, hep batıya yatırım yapın. Bravo 👏👏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tahsilat sorumluluğu belediyede, il/ilçeye gelen elektrik belli, belediye tahsil etmez ise merkezi bütçeden aldığı paradan kesinti yapışacak. Hizmet etmek isteyen belediye bi zahmet tahsilat yapsın.

Hocam en azından güney doğuya el atabilirler, Diyarbakır koskoca metropol olma yolunda eski kötü zamanları geride kalmış ben bayıldım ve Tesla'ları, Togg ların fazlalığını görünce acayip şaşırdım (06 ve 34 plakaydı ama iş için ya da gezmeye gidenler için koyulabilir)..

Avm gibi güvenli bir yere içine 8 li olmasa da 4 lü koyulabilir.

Özellikle Antep de hak ediyor güney doğunun en modern ve gelişmiş şehri diyebilirim ama Urfa, Mardin, Kilis vs oralara gerek yok elektirikli araç yok denecek kadar azdı..

Ama şu haritaya göre öncelik Fethiye ve Bodrum , hatta buralara 8 li değil direk 16 lı koyulmalı 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDStyle -- 19 Şubat 2026; 15:22:23 >
    Özelleştirme işin maskesi, birileri çok güzel para topladı, toplamaya devam ediyor. Dediğim gibi seçmen belediyesine destek olacaksa faturasını öder, yol, çocuk parkı istiyorsa faturasını öder, istemiyorsa kaçak kullanır sitemi baltalar.

• Diyarbakır daki kadar elektrikli araç nüfusa oranla çoğu şehirde yoktur. Bilin bakalım neden!!! Oraya şarj istasyonu açılsa batar nasılsa herkes kaçak elektrik ile araçlarını şarj ediyor. Evlerine kadar hat döşendi ama hala elektrikleri kaçak. Araba da da aynısı olacağı için kimse yatırım yapmıyor doğal olarak firmaları ayrımcılıkla suçlamadan önce 3 milyona araç alıp kaçak kullananları suçlamak lazım

• xbr kullanıcısına yanıt

Hocam bu bir gozlem mi cunku 2 ay önce gittim gezmek için her yer dizel doluydu , kacak mazottan dolayi sanirim ama Tesla ve Togg lar 06 34 plaka falandı o da zaten çok görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDStyle -- 19 Şubat 2026; 18:47:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yukarıda "Tesla'ları, Togg ların fazlalığını görünce acayip şaşırdım" yazmışsınız ama burada da çok görmedim yazmışsınız.. Benimki gözlem. Sadece tesla ve Togg değil çin malı jeep dolu şehir.Arabaya verecek 3 4 milyonları var ama ayda 1000 2000 lira elektrik faturası ödeyecek durumları yok yersen.. Ben devletin yerinde olsam güneydoğu daki elektrikli araçlara el koyarım. Evlerdeki kaçak yetmezmiş gibi şimdi de arabalardan çalmaya başladılar onları da bize ödetecekler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    O zaman benzin istasyonlarıda kapatılsın. Ne gerek var, millet kaçak mazot kullanıyor nasıl olsa mı? Desek acaba.

Neyse buraya bakış açış farklı kişiler yorum yazıyor. Benim söylemim basit: her konuda olduğu gibi şarj istasyonunda da doğuya yayırım yok denecek kadar az. İstanbulda 1-2 km uzaklıkta şehir merkezinde mutlaka bir şarj istasyonu varken doğu illerinde 20-50 km de maalesef. Ha bu arada benzin istasyonları zibille kaynıyor, öyleki 2-3 bin nüfuslu bir ilçede 2 benzin istasyonu var. Markalı veya markasız, farketmez.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.