|
Bildirim

|
Koca istasyonda 4 araçlık yer mi var? Akaryakıt istasyonunda dahi 12 elektrikli şarj istasyonu var.
ve bu klasik konsept kullanışlı değil. |
|
Nerde ''Advertorial'' etiketiniz ?
|
|
hocam tutmayacak bi yerde ise , adamlar mantıklı olarak az ile başlayıp , sayıyı talebe göre arttırır , ne var bunda? istanbulun merkezinde değil ya orası :)
|
|
Çok mantıklı ve neden yıllardır olmadığını merak etmişimdir. Ama 4 araçlık olması saçma olmuş. Alanın büyük kısmının üstünü GES ile kapla hem yağmur, sıcak vs durumlarında araç sahipleri rahat etsin hem maliyette avantajın olsun (kendine de müşteriye de). Sonuçta gelen akaryakıt gibi 5-10dk değil 20-60dk kalıyor. Daha çok şarj istasyonu (özellikle benzinlik gibi üstü kapalı ve GES kaplı) şart.
|
|
En başından beri bu tip bir istasyon lazımdı, AVM lere oraya buraya değil. Araçları park edip gidiyorlar kimse bir şey yapamıyor sonra. Bu tip yerlerde görevli olur birakamazlar .
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pekircan -- 30 Mayıs 2026; 22:15:16 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Ya cahilliğime verin misal ben gittim bir elektrik şarj istasyonundan aracımı şarj ettim ücret neye göre belirleniyor,yani şarj istasyonunun alacağı ücret neye göre belirleniyor ve kârı ne oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Fotoğraflar bilgisayarda düzenlenmiş gibi göründü. Dikkat ettiniz mi: Eskişehir-Ankara Karayolu üzerindeki BİR akaryakıt istasyonu diyor; hangi istasyon belli değil yani Google Maps'te istasyona bakmak istesem bakamam. Tüm bu doneleri birleştirdiğimizde haberin gerçekliğine dair ciddi şüpheler oluştu. |
|
|
|
![]() || Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W || ''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' |
|
Tam güzel olmuş diyecektim ki, 4 araç kapasitesi oldukça başarısız bir hamle olmuş. Benzinlik istasyonu boyutunda bir tesisin, en az 24-32 araç kapasitesi olmalıydı o da en az. |
|
Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
|
|
|
|
|
|