arkadaşlar kadıköyde oturuyom evde suda bitti musluk suyu içiyimmi?
sevgili dostum berk:
aklına gelen her püsür için yeni bir konu açmak zorunda mısın?
içi iç bişey olmaz.. ben içtim hala yaşıyorum.. Sularımız AB standartındaymış. İSKİ öyle diyoo
quote:
Orjinalden alıntı: saldımçayıramevlamkayıra
sevgili dostum berk:
Abi napıyım yoksa konular birbirini karışıyor
quote:
Orjinalden alıntı: Be®k
quote:
Orjinalden alıntı: saldımçayıramevlamkayıra
sevgili dostum berk:
Abi napıyım yoksa konular birbirini karışıyor
eğer pis olduğunda şüpheleniyorsan önce kaynat sonra dolaba koy soğusun. sonra gönül rahatlığıyla kana kana iç. tertemiz. cillop gibi.
Ama bir kere içtin mi artık diğer sulardan zor içersin. Benim durumum öyle...
Valla ben turkuaz su içiyorum,çeşme suyunu içemiyorum.Aşırı kokuyor ve koku da rahatsız ediyor.Bilmiyorum belki kokması iyi birşeydir -klor falan- ama maalesef içme suyu için ayrı para ödüyorum.
Bugün içersin yarın sabah bi kalkarsın yüzün kaymış
Aslında içilir ama kloru biraz fazla oluyor.Eğer orta düzey bir arıtmadan geçerse rahat rahat içilir
Ufbeee nerde köyümün karpuz çatlatan buz gibi dağa suyu.Ama neyse yarın bu missler gibi sudan içecem inşallah.Dayan köyüm geliyorum....
iskinin suyu içilebilir doğrudur ama o su apartmana girdikten sonra apartmanın borularından geçiyor. asıl pislik oralarda. o yüzden apartman yeni değilse hiç tavsiye etmem.
Valla biz her zaman artıp musluk suyu içiyoruz...
Sular temiz ama apartmanların boruları bok gibi olduğundan içmemenizi öneririm borular takılırken içine kedi bile sıçıyor.!
quote:
Orjinalden alıntı: Be®k
arkadaşlar kadıköyde oturuyom evde suda bitti musluk suyu içiyimmi?
bu konuyu acıp milletten cvp bekleyene kadar 1 koşu bakkala gidip almıstın suyu
quote:
Orjinalden alıntı: 57.ALAY
Valla ben turkuaz su içiyorum,çeşme suyunu içemiyorum.Aşırı kokuyor ve koku da rahatsız ediyor.Bilmiyorum belki kokması iyi birşeydir -klor falan- ama maalesef içme suyu için ayrı para ödüyorum.
tavsiyem turkuaz içme
Hayat veya Erikli
bencede turkuaz sabıkalı
quote:
Orjinalden alıntı: nihatnet
quote:
Orjinalden alıntı: 57.ALAY
tavsiyem turkuaz içme
Hayat veya Erikli
Niye ki?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme