Şimdi Ara

işsizlikten ölüyorum (evde yalnızlık ve sıkılmak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • izmirdeyim öğrenci evindeyim ev arkadaşım bir süredir memlekette işsizlikte ölünebileseydi şimdiye kemiklerim çürümüştü dizi izleyip oyun oynamaktan bıktım dışarı çağırabileceğim arkadaşlarımın çoğu izmirde değil kısıtlı bir param var. can sıkıntısında ne yapacağımı şaşırdım sanırım bi hobiye ihtiyacım var. durumla ilgili önerisi olan var mı ?

• issizlik diye bi sey yok gecen bi ise bssvurdum mulakata cagirfilar gitmemistim sonra kadin kendi aradi calismak istermisinz diye gerci izmir de pek oyle calisilck bi yetde yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmaz olur mu abicim ya kesin vardır bence eğer bir insan işsizse kendi istegindendir. mesela yaz geliyor kafe restoran tarzı yerlerde kesinlikle alım olur. beğenirsin beğenmezsin ayrıdır ama işsizlik yoktur iş beğenmeme vardır
  • Oyunu tek değil bir gurupla oynaman lazım. Tek başına elbet sıkılırsın. Mesela benim TS de arkadaşlarım var ne oynadığımıza çoğunlukla bakmıyorum bile. Muhabbet gırgır şamata arada oyun kaynıyor.

Tek başınba oyun mu oynanır
  • alsancaktan bisim kirala özdileğe kadar kulaklıkla sür
  • yahu o anlamda değil yapacak hiç birşeyim yok iş anlamında demiyorum işsiz misin birader derler ya hani o anlamda ulan ya güldürdünüz ya seviyorum sizleri
    @Last Mogolo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri reis -- 24 Mayıs 2014; 12:24:23 >
  • intihar et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım çok monoton
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

yahu o anlamda değil yapacak hiç birşeyim yok iş anlamında demiyorum işsiz misin birader derler ya hani o anlamda ulan ya güldürdünüz ya seviyorum sizleri
    @Last Mogolo

yok ben bilerek öyle yazdım para da fazla yok dedin ya hem çalış kendi paranı yersin bi güzel ohh

• evdeki eski pusku seyleri al cik pazarda sat
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

evdeki eski pusku seyleri al cik pazarda sat

hocam öğrenci evi burası eskiyecek bişiy olsa kendim kullanacam zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

izmirdeyim öğrenci evindeyim ev arkadaşım bir süredir memlekette işsizlikte ölünebileseydi şimdiye kemiklerim çürümüştü dizi izleyip oyun oynamaktan bıktım dışarı çağırabileceğim arkadaşlarımın çoğu izmirde değil kısıtlı bir param var. can sıkıntısında ne yapacağımı şaşırdım sanırım bi hobiye ihtiyacım var. durumla ilgili önerisi olan var mı ?

Kardeşim çık dolaş işte insan hiç izmirde sıkılırmı yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi üni hangi ilçe _?
  • deu buca

hocam insanın tek başına çıkıp dolaşasıda gelmiyor ki en fazla bir yürüyüş yapıp dönüyorsun eve
    @Nva Bx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri reis -- 24 Mayıs 2014; 17:28:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.