Şimdi Ara

işsiz vatandaştan alınan Zorunlu GSS primi(genel sağlık sigortası) kaldırılmalı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
4
Favori
4.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aslında GSS bana göre nimet gibi bisey. Prim borcum var 3.senedir yeşil kartlı ve rahatsızım. Bel kayması ameliyatı oldum. 2. Ameliyat bel fıtığı Dış olsun göğüs hastalıkları raporlu astım Fizik tedaviler vb vb sağlığınıza bişey gelmeden değerini gerçekten anlamıyorsunuz. Gidin abi sosyal yardımlaşmaya ailede düşük maaş mi var başvurun prim borcunuz Dursun. Hazine karşılansin. Olun yeşil kartlı Ne ahpliyim ne reisci. Kendi dusuncem!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam işten çıkarıldıktan sonra gss nedir anlamış
    Biz üni. mezunu işsizler olarak senelerdir gss borcunu geçiriyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hibiscus14 H kullanıcısına yanıt

    ev benim değil ailemin...5000 küsür gelir testi çıkması için annemim maaşına +2000 lira gibi rayaç bedel eklenmesi gerekiyor ki ; oturduğu ev varoş semtte kırma dökme gecekondu gibi bir ev..maliyeti geliri ne olacakki??


    sürekli gelir testi yapıyorlar ve her defasında ( kasti olarak )g1 çıkartıp prim ve faizini işletiyorlar...neden diye sorduğumuzda ise açıklama yapılmıyor..Tek söylenen KIRAYA CIKARSAN ANCAK G0 TANIPLANIP İLAÇ ALABİLECEĞİM..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pineloop -- 13 Şubat 2022; 14:37:38 >
  • Xantiave X kullanıcısına yanıt

    konuyu okuduysanız senelerdir almak mecburiyetimde kaldığım raporlu ilacımın sırf kirada oturacak gelirim olmadığı için kesildiğini anlamış olurdunuz..size belki g0 tanımlanıyor ama bana yıllardır aynı tefeci düzen tanımlanıp ilacım kesiliyor..

  • Evin sizin olmasına gerek yok ailenizin olmasıda yeterli. Ayrıca evin bedeli 500 bin tl civarında hesaplanıyor olmalı ki 2 bin tl ekleniyor hesaba. Yaptıkları hesapta bir anormallik görünmüyor gibi

  • yeni farketmedim..

    Ara ara işten cıkarıldıktan sonra defalarca ilacım kesildi..tekrar işe girip sgk ya geçene kadar ilaç alamadım..Bu esnada da hastalığım tekrar nüksetti. MEVCUT İLACIMI AKSATMADAN DÜZENLİ KULLANMAM GEREKİYOR Kİ ARA VERMEK ;İLAC DİRENCI OLUŞTURUP İLACI İŞLEVSİZ HALE GETİRMEKTE!!!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pineloop -- 13 Şubat 2022; 14:50:7 >
  • Hibiscus14 H kullanıcısına yanıt

    500 000 tl bir bedel bu semt ve ev için fazla ki ; kirada oturmayan adam zengin, ilacını alabilecek vasıfta mı demek oluyor bu??




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pineloop -- 13 Şubat 2022; 14:48:24 >
  • Hayır sağlık sistemin bozukluğu/yanlışığı-eksikliği vs. hakkında konuşmadım sistemin hali hazırda nasıl işlediği hakkında yazdım hocam. Vaziyet bu yani.

  • Hibiscus14 H kullanıcısına yanıt

    itirazımız da bu bozuk sisteme.. İŞSSIZ KIRA BEDELİNİ KARŞILAYAMAYAN BİR BİREY NEREDE İKAMETİNE DEVAM ETMELİ Kİ G0 ALABİLSİN ? SORUMUZ RTE VE DERYA HANIMA

  • Şu iş Türkiye’nin başına gerçekten bela. Üstelik milyonlarca kişinin bundan haberi bile yok. O ne diyorlar. Resmen yasal haraç alıyorlar. Bildiğin haraç kesiyorlar yani.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maalesef bu saçmalığın kurbanlarından biride benim çalışmıyorum ailemle evde 3 kişi yaşıyoruz evde bir tek babamın emekli maaşı var 3 bin lira bu durumda g01 maddesinden yaralanıp prim ödemem gerekiyor ama devlet babamın mal varlığı nedeniyle oda kıytırık köyde bir tarlası var diye gelirde değişiklik hesaplayıp asgarin ücretin üzerinde gelir sahibi gösterilip GSS borcu çıkarıldı yani devlet bir şekilde GSS prim ödemeye mahkum ediyor hem devlet diyorki 18 yaşına gelince ailen bakmak zorunda değil diyen devlet GSS borcu çıkarıyor 4 bin TL borcum vardı son yapılandırmada yaralanıp faizleri gecikme cezasını sildirdim 2500 TL 6 ayanbölerek ödedim bunada zam gelmiş 107 liraydı 150 TL olmuş almadığınız hizmete para ödüyoruz bu soygundur hakkımı helal etmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djvietnam kullanıcısına yanıt

    arsa olsa da olmasa da herkese g1 dayatması mevcut...benim durumum da arsa olmadığı halde(diğer koşullar benzer) yine yıllarca g1 çıkarıldı.Bir arkadaş ifade etmiş :"İKAMET ETTİĞİN EV KİRA DEĞİLSE EVİN RAVAÇ BEDELİNİN 120 de 1 DE İLAVE EDİLİYORMUŞ. G! ÇIKARILSIN DİYE..


    RTE ve Derya YANIK a sormak gerek:


    G0 alabilme koşulu kirada oturmak ise ; Yemek,Kira,elektrik,su,doğalgaz,yakıt,eşya vb ihtiyaçlarımızı KENDİLERİ Mİ KARŞILAYACAK ??




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pineloop -- 13 Şubat 2022; 19:45:8 >
  • pineloop P kullanıcısına yanıt

    8 yıl GSS priminden yırtmıştım iyiydi dedem ölünce arsa babama kaldı sosyal yardımlaşma gelirde yükselme sebebi olarak gösterdi bana arsayı satsan 100 bin TL anca eder belkdie etmez bile o kadar bana bunu gerekçe gösterdiler defalarca itiraz ettim şikayett ettim yazmadağım yer kalmadı en sonunda SGK'dan ihbarname geldi icra işlemi başlatacaklarını mecbur ana parayı yapılandararak ödemek zorunda kaldım hala devam ediyor 2 aydır ödemediyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkenin kanseri olan iktidar gidince illa ki kaldırılacaktır. Daha öncesinde kimse böyle bir şeyi hayal etmesin, çünkü imkansız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Senin aklın mantığın eriyor mu kaldirilacagina? Tabi su elektrik doğal gaz filanda odemeyecegiz hükümet değişince. Kaddafi sistemi gelecek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rammusty R kullanıcısına yanıt

    Günü gelince mesajına alıntı yaparız. Hoş muhtemelen sen ve senin gibi kişiler yorganın altından çıkmayacaktır, neyse.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeşil Kart alıcaksın gssden kurtulacaksın bukadar basit.!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sizin gibi parti sevdalısı değilim. Olmayacak şeylerin hayalini kurmayın. Şu kalkacak bu kalkacak diyerek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaymaklığa gidip gelir testi yaptırırsanız bu sıkıntıdan kurtulursunuz. Çalışmayan arkadaşlar için söylüyorum.


    60/1(c-1) Gelir Testine Tabi Olanlar yani Yeşil Kart bu kadar basit boşuna gidip para ödemeyin. Gidin gelir testinizi yaptırın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Blackmaster -- 13 Şubat 2022; 21:31:24 >
  • Abi hastaneye gitmiyorum gitsemde özele gidiyorum niye benden gss alırsın ? ben bunu anlamam.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.