Şimdi Ara

Issız Adam {Çağan Irmak'tan Bir Film} (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
9.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ona ne kadar küfür ettim bilemezsiniz

adam resmen p.venk be ,hergün başka bir karıyla yatıp kalkıyor,

filmi beğendim.. güzeldi

arkadaşlara tavsiye ederim

ama ailece izlenecek bir film değil.
  • Hayatından sahneler olan insanları daha çok etkileyen güzel bir film,son sahneyi birebir aynen yaşadım.
    Ne yazıkki hayatı bu şekilde yaşayan bizler için ilişkiler gelip geçici,ama insana en çok koyan ''sen kendi yerinde sayıp aynı şeyleri tekrar tekrar yaşarken,arkanda bıraktığın kişiler zamanla kendi düzenlerini kurup,düzgün bir aile hayatı yaşıyorlar''...
  • çok beğendim filmi.filmi izlemeden önceki çok erotik sahne var işte sahneleri çok uzatmış yorumlarına hiç katılmıyorum.çağan ırmak yine benim beğeneceğim bir film yapmış.
  • Çok güzel bir film ya. Çok romantik. Son 10 dakikası bitiriyor zaten.
  • Dvd'si çıktı mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mé®t

Dvd'si çıktı mı ?

DVDSCR mevcut
    dvdrip henüz çıkmadı
  • Bu ladar beş para etmez film,hayatımda izlemedim,

Not:Arşivimde binlerce film var.
  • aslında güzel film ama aşk filmi olarak adlandırılması biraz komik. çünkü ben aşk göremedim.
  • son 10 dk.sı ve müzikleri hariç o kadar etkilendiğim bir film olmadı,belki de ailemle beraber izlediğim için bir tedirginlik vardı içimde,(malum erotik sahneler biraz uzundu,ailem dediklerim de anne baba değil sadece,akrabalarım da vardı)tekrar izlerim ama üzerinden epey bi zaman geçmesi lazım
  • Hala bu filmin neden bu kadar abartıldığını anlamış değilim.Bittiğinde "bu mudur?" yani dediğim ve hiç hoşlanmadığım bir filmdi.Niteliksiz,bir konudan uzak izlediğim için harcanan zamana pişman olunacak bir film.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nymphadora

son 10 dk.sı ve müzikleri hariç o kadar etkilendiğim bir film olmadı,belki de ailemle beraber izlediğim için bir tedirginlik vardı içimde,(malum erotik sahneler biraz uzundu,ailem dediklerim de anne baba değil sadece,akrabalarım da vardı)tekrar izlerim ama üzerinden epey bi zaman geçmesi lazım

biz de 7 kisi izledık ailece teyzemler ve biz
    o erotik sahnelerde 17 yasına gelmısız don arkanı bakma dıorlar

• Issız Adam 'ı bugün izledim.Son 10 dkda çarpıldım.Film gerçekten güzel, Alper karakteri biraz daha farklı çizilseydi daha da güzel olabilirdi kanımca.Ben şahsen Ada(Melis Birkan)nın oyunculuğunu daha çok beğendim, daha iyi oynamış Alper(Cemal Hünal)in oyunculuğundan.
    O soru işareti kalan Adanın kız çocuğu varmıydı? cümle bence yalan söyledi o hiç evlenmedi aynı Alper gibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kunglao

Issız Adam 'ı bugün izledim.Son 10 dkda çarpıldım.Film gerçekten güzel, Alper karakteri biraz daha farklı çizilseydi daha da güzel olabilirdi kanımca.Ben şahsen Ada(Melis Birkan)nın oyunculuğunu daha çok beğendim, daha iyi oynamış Alper(Cemal Hünal)in oyunculuğundan.
    O soru işareti kalan Adanın kız çocuğu varmıydı? cümle bence yalan söyledi o hiç evlenmedi aynı Alper gibi..

filmden sonra okuduğum yorumlarda o sahnede ada kendi kızı diye yanındaki arkadaşının kızının fotoğrafını göstermiş alpere.. ben o anda farkedemedim gerçi, bu da önemli bir ayrıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekans1z. -- 27 Şubat 2009; 21:43:10 >
  • Bence normal düzeyde bir Filmdi,fazlası yoktu yani.
  • filmi geçenlerde izledim. filmin başlarında 18+ dediğimiz sahnelerden bayağı mevcut. bu nedenle aile ile izlenilmesini pek doğru bulmuyorum benden uyarması

ama özellikle final sahnesine bayıldım. sırf o sahne için izlemenizi tavsiyeederim
  • Cok guzel bir filmdi
    Arkadaslar son 10 dakika haric begenmediklerini soyluyorlar ama o son 10 dakikaya ulasmak o kadar kolay mi
    Bence film mukemmel, film adim adim insa ediliyor, karakterler cok saglam yazilmis, film oyle bir ilerliyorki son 10 dakika oyle anlam kazaniyor. Film biraz kotu olsa o son 10 dakika tum anlamini yitirirdi.
    Beni bu kadar etkileyen bir film uzun suredir izlememistim
    Herkese tavsiye ediyorum, herkes hayatindan bazi noktalar yakalayacaktir, son 10 dakikadakileri siz de yasamak istemiyorsaniz daha dikkatli olun
    Ayrica oyunculuklari begenmeyen arkadaslari da hatali buluyorum, bence oyuncular gayet basariliydi.
    Oyunculur - iyi hikaye - etkiliyici bir son
    daha ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryu132 -- 4 Mart 2009; 14:06:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardagame

quote:

Orjinalden alıntı: Adam

Bende mi sorun var anlamadım?

Filmde oyunculuk doğal yapılmaya çalışılmış ancak çok sırıtmış. O kadar sırıtmış ki yaşanan tüm olaylar çok yapmacık geliyor.

Saçma sapan tavlıyor kızı, görüşüyorlar bir süre, sonra aptal bir nedenden ayrılıyorlar, 4-5 sene geçiyor kız başkasıyla evleniyor, adam pişman, bitik.

Klişe bir senaryo, sıkıcı bir konu. Filme 10 üzerinden 3 veriyorum ve herkesin bu filmi nasıl beğendiğini ne kadar çok merak ettiğimi anlatamam.

Gerçekten ilginç...

tamamen katılıyorum.. arkdaşların gazıyla mustafa yerine buna girdik ben böle bi film beklemiyordum çok saçma işlenmiş bir aşk hikayesi boşuna gitmeyin derim ayrıca koca film son 5 dakkalık bir sahneden ibaret

Katilmamak elde degil.
    Filmi begenenlerin bu kadar çok olmasi açikcasi beni de çok sasirtti.

• dvd çıkmış...

bakalım nasılmış
  • DVD'nin ardında tabii rip'ler de çıkmış. Şu an 1.36'lık LTRG ripi en iyisi gibi.
  • Güzeldi filmdi ilk başları sıkıcıydı biraz sonlara doğru açıldı film sonu güzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.