Şimdi Ara

Israrla peruk atıldı diyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Şenol Güneş'e atılan çakmakla eş zamanlı 5 metre arkasından peruk geçiyor. Kamera açısından dolayı derinlik anlaşılmıyor ama peruğun geldiği falan yok. 4-5. saniye gibi Şenol hocanın kafasından seken cisim gözüküyor.

    Hayali Can Gürsoy karakteri yaratıp Şenol Güneş'in bir şeyi olmadığını söylemeyi anlarım, twitter'a kopyası alınan fotoğrafın EXIF bilgilerinden photoshop olduğunu gösterebilme sahtekarlığını anlarım, dil çıkardı Tosic'i attırdı diye RVP t-shirtü bile yaptırıp haftalarca dalga geçtikten sonra Tolga Zengin tahrik etti ondan oldu demenizi anlarım ya da olayları operasyon olarak nitelemenizi anlarım da gözünüzün gördüğünü nasıl inkar edebiliyorsunuz valla aklım almıyor. Üstelik sizin suçunuz olmayan bir olayda holiganın birini bu kadar savunma ihtiyacı neden ?







  • Peruk atıldı diyen kördür , fanatiktir. Halen o maddeleri atanları skor avantajını onlardayken maçın içine edenlere birşey demiyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asıl şu görüntüye bakıp şenol güneşin kafasına bişey atıldı diyen kördür
    Ulan şenol güneşin kafası bile görünmüyo videoda ne çakmağı

    Ama şenol güneşin 3 dakikalık mesafede 100 hastane varken, yarım saat yoldaki hastaneye kendi hususi doktorunu tercih etmesi biraz düşündürücü
    lan alt tarafı yarılmışsa!! 5 tane dikiş atacaklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 20 Nisan 2018; 14:21:34 >
  • august landmesser kullanıcısına yanıt
    Bir hastanın hayati tehlikesi ya da acil müdahale gerektiren bir durumu yoksa tanıdığı bildiği doktora ve anlaşmalı hastaneye götürülür. Şenol Güneş daha önce de beyin travması geçirdi ve muayene eden, tetkiklerini yapan, rahatsızlıklarını bilen doktora götürülmesi çok doğal.
    "Düşündürücü" derken kastın olayın bir komplo olduğuysa Acıbadem Hastaneleri hem Fenerbahçe'nin hem Beşiktaş'ın sponsoru. Şirketin sahini eski Fenerbahçe yöneticisi ve başkan adayı.
  • Perukla kafası yaralanan ilk insan olabilir.
  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçe – Beşiktaş maçında çıkan olaylarda siyah- beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş'i başından yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan S.D. ilk ifadesinde, “Kalabalığa kapıldım, gaza geldim, cebimdeki çakmağı çıkartıp attım.” dediği öne sürüldü.

    Fenerbahçe – Beşiktaş maçında çıkan olaylarla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri, 38 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerden 32’siinceleme ve ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.Attığı çakmakla Şenol Güneş’i yaralayan S.D. ile birlikte 6 kişinin sorgusu ise sürüyor.

    Kamera görüntülerinden yola çıkılarak gözaltına alınan ve ticaret işi yaptığı belirtilen S.D. emniyetteki ilk ifadesinde, “Yedek kulübesindekilerle bazı taraftarlar arasında sözlü tartışma başladı. Ortam bir anda karıştı. Ben de kalabalığa uydum, gaza geldim cebimdeki çakmağı çıkartıp fırlattım.” şeklinde beyanat verdiği öne sürüldü.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

    Peruk atıldı diyen kördür , fanatiktir. Halen o maddeleri atanları skor avantajını onlardayken maçın içine edenlere birşey demiyorlar.
    Siz yorumları başka tarafınızla okudugunuz için olabilir mi acaba? Tüm FB taraftarı o madde atanları suçlu buluyor zaten.
  • Babanız Beşiktaş
  • Şu kafası yarılmadı diyenlerle , darbe tiyatroydu diyenler aynı mentalitede...
  • Bu adamlar tribünden atlar futbolcuya saldırır, tribünden taş atar futbolcunun yöneticinin kafasını yarar, teknik direktörü futbolcusu hakeme ana avrat dakikalarca söver, teknik direktörü futbolcunun boğazını sıkar, tribünde küfür işi bunlardan çıkmıştır ama sorsan “Efendi Beşiktaş”. Had sofra hazır Beşiktaş menemenin soğuyacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol Güneş'in çok büyük bir trafik kazasından kurtarılmış gibi o sedye ve battaniyeli resmini unutmayacağım

    Şener Şen'in Ziya karekteri ne ise Şenol Güneş te odur.
  • İzlediğim en kötü kurgu diyebilirim
  • 04. saniyeye basarak arka arkaya izleyince 2 metre yakından gri üstü olan bir adam bozuk para sallıyor ama sert falan değil bildiğin öylesine atmış, hani arkadaşın anahtarı ister tutsun diye atarsın aynen öyle atmış.. Şenol Güneş karaktersizlik örneğiyle oskarlık performans çıkartarak sahadan kaçmıştır, bence bjkli arkadaşların asıl tartışması gereken konu şenolun kafaına bir şey gelip gelmediği değil böyle rezil bir senaryo yazarak takımı ve koca camiaları içine sürüklediği iğrenç durumdur. Dikişmiş bilmemneymiş falan bunlara başvurarak küçük düşen fikret ve ekibininde suçu vardır. Siz bence alabileceğiniz maçta kaçan bir Türkiye kupası şansınızı baltalayan Şenol ve Fikret gibi düzenbazlara gösterin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.