Zaten türkiyede de hep sevdiğim kızlar kürt çıkıyordu instagramda bu israillileride keşfedince aradığımı buldum Abi böyle kro değilde 21 yuzyilin modern ortadoğulu kızı tiplemesi dehşet hoşuma gidiyor esmer güçlü savaçcı ama aynı zamanda modern zeki ve kadınsı İsrailli kızlarda aslında tam bizim iç anadolu doğu bölgesindeki tiplemelere hastalar mesela özcan deniz delisiydi kızları burak özcivit kenan imirzalıoğlu falan gitse üstüne atlatlar İsrailden bi gacı alırım ben < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İsrailli Kızlar Çok Hoşuma Gidiyor

-
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tatlı hatunlardır para da vardır bunlarda. Tip olarak bizim Türk hatunlara benzerler ama bana sorarsan Türk hatunlar bir tık daha üstte. İlginç olan bizim kızlar bildiğimiz gibi para yedirmez bunlar yedirir.
yahudinin para yedirdiği nerde görülmüş.
esas senin cebinde para yoksa adam akıllı suratına dahi bakmazlar
ortadoğu kadınından bahsediyorsun. adamların ihtiyacı yokki bi aptallık yapıp çıtayı neden senle düşürsün? yahudilik baba değil anne yoluyla geçiyor hem üzerlerindeki baskı hatsafhada. onlar %99 yahudiyle evleniyor bu yüzden.
-
İsraili gezmek istiyorumda bunlar bizle kavgalı saçma salak şeyler yaşarım diye biraz geri planda
İçinde fosfor bombasıyla patlatır bu kız aman aman
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortadoğu'nun güzellik kralı Kuveytli hatunlardır. virüs patlak vermeden önce çalışmaya gitmiştim 1 ay kalabildim yoksa zengin bir hatunu avlıcaktım.
-
askerlik yapmış taş gibi hatunlar kimse yan gözle bakamaz adamın azına ederler, bizim kezbanlar anca yan gelip yatmasını onu bunu istemesini bilir israilli kızlar cefakar kızlardır hatta bizim memlekette adamım diye gezen bir çok kişiden daha adamdırlar bizde iki hafta askerlik yaptı diye ağlayıp zırlarken millet israilli kızlar 2 sene askerlik yapıyorlar hemde zorlu şartlarda.
-
Yahudi guardlar toplanmış gene. Bi bitmediniz
-
ortadoğuda içini merak ettiğim tek ülke. merak etme sebebim hani teknoloji zeka çalışkanlık para hepsi bunlarda var acaba bu ülke çevresindeki ülkelerden çok mu farklı diye merak ediyorum. ayrıca israil halkı bize ne gözle bakıyor onu da çok merak ediyorum.
-
o kadar modernki 5 yaşındaki çocukları katletmekten çekinmezler.
-
Türkiyede bir sürü bu tipte hatun var.
-
Gal gadot -
Boşver İsraili gel anadoludan modern akıllı bir kız bulak bulması zor ama olsun
Yavudi ajanımısın mubarek
harbiden iyiler iranlılar da güzel israillilerde arkadaş bir ülke her şeyin ortasında nasıl kalır ya her konuda ne batı ne doğu kalmışız öyle
-
kanka bizdede çok güzel kızlar varda benim bahsetmek istediğim tarz karakter tip üçlemesinde çok hoş oldukları türk kızı kezbandır iran kızı süslüdür rus kızı evcildir ama israil kızı tam böyle hem kadınsı hem ağır başlı hoş duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X