Şimdi Ara

İsrail saldırısında çağrı cihazları patladı: Peki Hizbullah neden çağrı cihazı kullanıyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
2.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2. dalga saldırılar olmuş yine..Bu seferde el tesizleri patlatılmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 18 Eylül 2024; 17:32:15 >
  • Kampec kullanıcısına yanıt

    Benim de aklıma böyle bir ihtimal gelmişti. Bataryanın tek başına bu kadar güçlü patlamaması lazım. Direkt ürünler sabote edilmiş.

  • Vain kullanıcısına yanıt
    tedarik hattına sızmışlar ama korkunç bi söylenti daha var, söylenene göre İsrail özellikle ajanları seçip patlatmamış. söylenene göre gelişmemiş orta doğu ülkelerinde çağrı cihazları normal halk tarafından kullanılıyomuş. sebebi ise:

    1- fakirlik
    2- bu cihazların telsiz olarak şebekesiz de çalışmaları kırsal bölgelerde işe yarıyor.
    3- pilinin 20 gün dayanması, elektriğe az ulaşan gelişmemiş Lübnan kırsal bölgesinde tercih nedeni.

    ve İsrail bu son 2800 adet cihazın tamamını patlatıp sivil fark etmeksizin öldürdü deniyor. ne kadar doğru bilmiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Reuters'ın haberine göre; İsrail ordusu ve ajanları dünkü patlamadan aylar önce, üretim sürecinde, 5 bin adet çağrı cihazına erişim sağlamayı başardı ve aygıtların içine az miktarda patlayıcı gücü yüksek madde yerleştirdi."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani sen bu ingilizce uzun makaleyi okuyacak kadar zekisin ama yazının en başındaki kısmı iq seviyen ile işine gelmediği için atlıyorsun. sadece ev kirası bile yazdığın rakamın üzerinde. yaşamak için zaruri diğer ihtiyaçları bile yazmadım. su içmeye bile paran yok. bunu nasıl beynin kabul ediyor ? günlük 250 tl ye parkta yatıp tek öğün ucuz yemek yersen belki yaşarsın. ayransız dürüme bile 300 tl istiyorlar. günde 250 tl ye belki Kenyada falan yaşarsın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eraclius kullanıcısına yanıt
    Aynen kesin iki yüzlülük olmadan yapıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • coolman06 C kullanıcısına yanıt

    Donanimhaber de sizin gibi düşünüyor. Benim mesajımı silmişler sizin ki duruyor:) daha da dh ' a gelmem uzun dure kurtuldunuz benden :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki iktidar borazancısı, gitmen isabet olmuş. Gerçi sizin gibiler bölünerek çoğalıyor. Yine bir yan hesap açar burada iktidar masallarını yazar yazar durursunuz. Ya da eski zombi üyeliklerle yazarsınız, yapmadığınız şeyler değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle ben olayla veya kime karşı yapılmış olmasıyla ilgilenmiyorum. Malum ülkenin çıkarlarına ters farklı methodlarla herkese karşı yapılabilecek olmasıyla ilgileniyorum.
    Önüne geçmenin yolu üretim
    Bunun böyle olacağının ben yıllardır farkındayım, fakat tek sorun üretememekte değil, toplumu marka algısı konusunda bilinçlendirmekte önemli.

    Demek istediğim (benim mesajlarımı takip edenler bilir) "muhalif görünümlü siyonazilere(trollere) karşı" bir farkındalık oluşturmak. Bu insanlar bizim dostumuz değil(nedenini yazacağım), çıkarları doğrultusunda güç birliği yaptıklarının lütfen farkına varın.

    Şu forumda özellikle yerli üretimin önemi ve SS konularında trollerle uğraştığım kadar kimseyle uğraşmadım, artık önemini kavrayın lütfen.

    Yerlide sahte inovasyonlara sahip firmaları iyi ayırt etmek, gerçek inovasyon sahibi firmaları güçlendirmenin çok önemli olduğunu kavramak, itibar dezenformasyonu yapan bir troll kitlesinin olduğunu kabullenmek ve tedbir almak, bu işin şakasının olmadığını anlamak gerekiyor, bizim için zaman geçiyor.
    (İnovasyon için örneğin yerli bir telefon üreticisi üretimi yerlileştirmek adına -daha pahalı olmasına rağmen- daha fazla adım atarken üretim bantları vs kurarken ve destek görmez iken başka bir diğeri sahte kameralı ithal rebranded ürün satıyor ve destek alıyor hangileri olduğunu tahmin ediyorsunuzdur umarım)

    Şimdi diyeceksiniz ki iki konu birbiri ile ne alaka?
    Çok alakalı, bu şekilde çalışıyorlar çünkü, sizin güçlü bir firma çıkma ihtimaliniz bile yok çünkü toplumsal dezenformasyon sizi yalnız bırakacak bu sistemde. Çünkü kartopu etkisine güvenen bir troll grubu toplum görüşünü hem çalışan firma için hem çalışmayan firma için etkiliyor. "Yerli olması" bunlar için yeterli neden.(Bunu yaparken tabiiki farklı nedenler gösterek çamur atıyorlar)

    Bu yüzden bir firmamız bir ürünü yerlileştirmek adına bir adım atılıyorsa en iyisi olmasada desteklemek gerekli. Bunu yaparkende çok dikkatli olunmalı, sahte inovasyona sahip bir firmayı desteklemekte ülkenin kaynaklarına zarar, gerçek bir üreticiyi karalamakta. Çok hassas davranılmalı ve gerçek üreticilere topluluk tarafından sahip çıkılmalı.Bu sayede markalaşmanın önü açılmalı.
    (Ben ne fabrikalar gördüm dağın başında teyzelerin nike diktiği. Sorsan tüm yerliden sağlamder starpaks kızı. Marka malum ülkenin olunca ve etkisinde olunca tabi.)

    Daha konuşacak çok şey var fakat yazı çok uzadı. En basitinden bir telefon fiziksel tehlike olmaksızın bir toplumu algoritmalarıyla salaklaştırabilir ve etkisizleştirebilir.
    Algoritmalar ile seçim şansınızın elinizden alındığının farkında olun. Önünüze geliyor ve oyluyorsunuz hepsi bu. Neyi izleyeceğiniz kontrolünüzde değil.

    Herşey için anahtar kelime "bilinçli" olmak. Üretim teknoloji marka algısı bunlar içiçe duruyor. Yapılan somut ve soyut şeyler kime fayda sağlayor bir karar almadan önce iyi düşünün. Üretmemek kime fayda sağlıyor, üretebilmek kime. Veya bir markayı karalamak veya övmek..

    Ha yok, ben tercihimi yaptım diğer taraftayım diyorsanızda sonucu belli, starlink uydu ordusu kafanızın üstünde, herşey internete bağlanıyor, otomobiller fırınlar buzdalabı bile, bundan 10-20 yıl sonrası olası bir karşı karşıya gelme durumunda yaşanacaklar belli. Zaten malum ülkenin altyapısı kurulmak üzere. Bir gecede taş devrine dönmek istemiyorsak tedbir almak gerekli.

    Diyeceklerim bu kadar.



    Not: Yazı çok devrik cümle içeriyor idare edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 19 Eylül 2024; 04:54:43 >




  • Büyük ressamı bir gün herkes arayacak  

  • coolman06 C kullanıcısına yanıt

    leblebi çekirdek parası , fındık fıstık parası diye deyim vardı . hatta yakın zamanda maliye bakanı çerez parası demişti . dooya doya çerez yiyen kaç kişi var şimdi ülkede ?

  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

    linux iyi güzelde yazılım desteği yok. laptop sürücüleri falan acayip sorunlu . bi ms office aç bi openoffice koşarak kaçarsın zaten.

  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

    3 senedir arch kullanıyorum windows u yer özellikle ses çok daha iyi kristal ve hız olarak hatta net sayfaları çok daha hızlı açılıyor endeavouros u öneririm libreoffice iyi.

  • jiletosman kullanıcısına yanıt
    Liyakat harikası adamlar olmasa bile kimse milletin a... koyacağız deme cesaretini bulmamıştı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Avrupa ve ABD yapımı elektronik cihazlardan neden uzak durmak gerektiğinin bir göstergesi. Mossadın oyun alanı olan bu ülkelerde adamlar elini kollunu sallayarak her şeyi yapabiliyorlar kimse çıkıp durun bakalım diyemiyor. Bu konuda Çin işi sıkı tutuyor tesbit ettiği yada şüphelendiği ajanları hiç patırtı kütürtü etmeden infaz edip geçiyor.

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    yavaş yesinde gaz yapmasın. 2008 den 2013 e kadar ubuntutr de nasıl belgeleri hazırlıyordum .sonrasında bıraktım. dertler hep aynı sorun çıkaran sürücüler hep aynı . windows ekosistemi muazzam. libre çöp.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.