Şimdi Ara

İsrail geniş çaplı savaşa hazırlamaya başladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
7.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıyamet alametlerinden biri daha.İsrail savaş açacak bütün müslümanlara tahminimce.Özellikle Türkiye'ye.
    Sonra yok olacaklar. ( bunların hepsi tahmin )Bunlar olacak demiyorum.Olabilir diyorum.

Denizden de sanki biraz biz öndeyiz ama

Savaşın ne kadar kötü birşey olduğunu bilmiyorsunuz..Sanki oyundaki gibi zannediyorsunuz...Savaş çıksın diye dua edenler var ya..Biraz düşünün o savaşa siz,babanız,kardeşiniz bile gidebilir.

hala fed ısrarını anlamadım. zaten amerikanın yeni dünya düzeni, bizim heuristic derslerinde gördüğümüz genetic algorithm tabanlı. darvinin presibini temek alıyor. yani en iyi olanlar birleşip en iyiyi oluşuturup hayatta kalıyor. yeni sistemde herkez yarış içinde. önceden lise bile yeterliydi , bugün bizim için değerli olan ünv eğitimleri 1920 lerde aynı idi amerika için. %80i bu prescholl deniyordu galiba, ilk okullu idi.

bir gelişim gösterdi amerika. darvin teorisindeki gibi . bugünde dünyadaki en iyi beyinleri toplayıp onların arasından en iyilerini seçiyor. en iyiler ayakta kalır. ama en iyiler de olsa , alt kesimlere karşı belirli yülümlülükleri var. amerikana haritada iran desen yerini gösteremez ama iran nedir desen terörist müslüman ülke der. çünkü o eğilimde belirleniyo hayatları. tvlerde hep müslümanlık ve terörizm aynı cümlelede geçiyor.

bu şeye benzer kelime oyunu. başbakan 4 yıl önce bir enerji konulu konferansta şunu demişti, 14 çeyrek yıldır biz kendimizi geliştiriyoruz. nede başbakan orada 4 yıldır demedi de 14 çeyrek yıldır dedi ?

işte hitab ettiğin geri zekalı bıraktığın toplumu böyle uyutursun. sayılar her zaman önemlidir. ekonomi dersinde görmüştük. bir adama 4$ dan ekmeği satman 3,99$ dolara satmaktan daha zordur. çünkü 3 ve 4 sayısı çok şey fark eder beyinde.

deney yaparlar, bir şişenin içine bir balık koyarlar. ahtapotun şişenin içine girecek yolu anlaması 5 dakikadan az sürmüştür. yani sen alt tabanına istediklerini vermezsen, rahatsız olurlar. bir insan normal haldeyken sağlığını önemsemez. hasta olduğunda farkına varır önemser.

bu yüzden salaklar toplumu amerikanın başındaki akıllıların, alt tabakanın isteklerine de önem vermesi gerekir. bunun için iyi ekonomi şart. iyi ekonomiye amerika gibi bir devin sahip olması için, dünyadaki okyanuslara hakim, enerji kaynaklarına hakim olması gerekmektedir.

israil enerji borsasına zarar verirse, elit şirketler israilin önüne seti çeker.

• Yesinler birbirlerini birader.bize ne Israilden Irandan Filistinden.. Biz yedi düvelle savaştık nerdeydiler?yeter savaş mavaş istemiyoruz
  • mert yuki savaş tabiki iyi birşey değil ama şuan olanlarda ortada zaten. İsrail karadan türkiyeye felan bulaşmaz çünki bulaşsa pert olacaklar onlar biliyor bunu ama hava yolu ile çok zarar verirler bize. tabii bizimkiler uçaklardaki elektronik kontroleri iptal etiyse israil bizim uçakları kitleyemez ve bizimkilerde havadan karşılık verir israil uçaklarına.

Ek olarak;
    Unutmayın biz mısır ve arap ülkelerinden 30 40 yıl ilerdeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 8 Şubat 2011; 21:29:21 >

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

salakta olsa , insanlar. isteyecekler düşünecekler ve yorumlayacaklar. bu kadar basit.

hala fed ısrarını anlamadım. zaten amerikanın yeni dünya düzeni, bizim heuristic derslerinde gördüğümüz genetic algorithm tabanlı. darvinin presibini temek alıyor. yani en iyi olanlar birleşip en iyiyi oluşuturup hayatta kalıyor. yeni sistemde herkez yarış içinde. önceden lise bile yeterliydi , bugün bizim için değerli olan ünv eğitimleri 1920 lerde aynı idi amerika için. %80i bu prescholl deniyordu galiba, ilk okullu idi.

bir gelişim gösterdi amerika. darvin teorisindeki gibi . bugünde dünyadaki en iyi beyinleri toplayıp onların arasından en iyilerini seçiyor. en iyiler ayakta kalır. ama en iyiler de olsa , alt kesimlere karşı belirli yülümlülükleri var. amerikana haritada iran desen yerini gösteremez ama iran nedir desen terörist müslüman ülke der. çünkü o eğilimde belirleniyo hayatları. tvlerde hep müslümanlık ve terörizm aynı cümlelede geçiyor.

bu şeye benzer kelime oyunu. başbakan 4 yıl önce bir enerji konulu konferansta şunu demişti, 14 çeyrek yıldır biz kendimizi geliştiriyoruz. nede başbakan orada 4 yıldır demedi de 14 çeyrek yıldır dedi ?

işte hitab ettiğin geri zekalı bıraktığın toplumu böyle uyutursun. sayılar her zaman önemlidir. ekonomi dersinde görmüştük. bir adama 4$ dan ekmeği satman 3,99$ dolara satmaktan daha zordur. çünkü 3 ve 4 sayısı çok şey fark eder beyinde.

deney yaparlar, bir şişenin içine bir balık koyarlar. ahtapotun şişenin içine girecek yolu anlaması 5 dakikadan az sürmüştür. yani sen alt tabanına istediklerini vermezsen, rahatsız olurlar. bir insan normal haldeyken sağlığını önemsemez. hasta olduğunda farkına varır önemser.

bu yüzden salaklar toplumu amerikanın başındaki akıllıların, alt tabakanın isteklerine de önem vermesi gerekir. bunun için iyi ekonomi şart. iyi ekonomiye amerika gibi bir devin sahip olması için, dünyadaki okyanuslara hakim, enerji kaynaklarına hakim olması gerekmektedir.

israil enerji borsasına zarar verirse, elit şirketler israilin önüne seti çeker.

Suudilere kimse bulaşmaz bence.Şuan hiçbir devlet 70 lerde ki gibi petrol krizi yaşamak istemez

• kangal alır

----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ----------
  • 800bin kişilik bir ordumuz varDI dünyanın en büyük 2. ordusu...tabi kime veriliyor o askerlerde o terör 30 yıldır kesilemiyor orası meçhul

Orijinalden alıntı: Garnispos

800bin kişilik bir ordumuz varDI dünyanın en büyük 2. ordusu...tabi kime veriliyor o askerlerde o terör 30 yıldır kesilemiyor orası meçhul

terör örgütü sinek mi çakıyon kafasına öldürüyorsun gözünü seveyim.

amerika uğraştığı hiç bir terör örgütünü zayıflatamadı bile

ingiltere ira'yı özgürlük savaşçıcısı olarak kabul etti

bunlardan kimse konuşmuyor, ya da asalanın nasıl yok edildiğini

• quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

quote:

800bin kişilik bir ordumuz varDI dünyanın en büyük 2. ordusu...tabi kime veriliyor o askerlerde o terör 30 yıldır kesilemiyor orası meçhul

terör örgütü sinek mi çakıyon kafasına öldürüyorsun gözünü seveyim.

amerika uğraştığı hiç bir terör örgütünü zayıflatamadı bile

ingiltere ira'yı özgürlük savaşçıcısı olarak kabul etti

bunlardan kimse konuşmuyor, ya da asalanın nasıl yok edildiğini

+1

• Bu devirde artık kolay kolay savaş çıkacağını tahmin etmiyorum.
  • quote:

800 bin kişilik bir ordu 25 yılda 5-6 bin kişilk bir örgütü bitiremiyorsa bazı üst düzey bürokratlar,siyasiler,askerler bu örgütten dolaylı ve ya doğrudan nemalanıyor veya nemalananların kuklası olmuş demektir varmı başka bir açıklaması ? ? ? ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İl teber -- 8 Şubat 2011; 21:55:55 >

Orijinalden alıntı: tolga509

quote:

800 bin kişilik bir ordu 25 yılda 5-6 bin kişilk bir örgütü bitiremiyorsa bazı üst düzey bürokratlar,siyasiler,askerler bu örgütten dolaylı ve ya doğrudan nemalanıyor veya nemalananların kuklası olmuş demektir varmı başka bir açıklaması ? ? ? ?

• quote:

Orijinalden alıntı: IFatalTürkI

Bu devirde artık kolay kolay savaş çıkacağını tahmin etmiyorum.

Bu devirde bahane bulmak zor.
    Fakat Mısır da(ya da o bölgede) İslamcılar güçlenip İsrail e karşı saldırgan tutum izlerlerse İsrail için güzel bir bahane olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 8 Şubat 2011; 21:58:55 >

Orijinalden alıntı: Peacifullord

Yesinler birbirlerini birader.bize ne Israilden Irandan Filistinden.. Biz yedi düvelle savaştık nerdeydiler?yeter savaş mavaş istemiyoruz

zaten 1. dünya savaşından sonra türkiyenin savaşa girmesi yemez
  • Düşünsenize Türk milleti ilk defa bu kadar süre içinde savaşa girmedi herhalde. 90 yıldır savaşa girmedik.(Kıbrış Barış Harekatını Saymıyorum). Bilinen Türk Tarihinde bir ilk herhalde . Bilmiyorum doğrumuyum.

5-6 bin kişi sabit rakammıydı ? en basitinden bir 5 sene daha bekler 45 senede zor şartlarda yaşayamayacak hale gelirler ve inerlerdi(yaşlılıktan).

işte insan görmek istediği açıdan bakıyor.

pkkyı besleyen bir etnik yapı var. kürd halkı , hepsi değil belki ama genede var. bu halkın sadece bizim sınırlarımız içinde kalan nüfusu 10 milyon civarı, bunun daha suriyesini, ırakta , iranda olanını saymadık.

osman paşayla gün geldi , bir günlük hasılat 400 terörist leşiydi. natonun gerilla savaşına karşı en iyi değeri olan 1 kayıba karşı 6 zafiyet değerini yıktık.

ama ne oldu ?

1998 de dağılmaya giren örgüt, İranın beleş petrolleri ile , türkiye üzerinedn milyar dolara varan kaçak mazot ihracatına girdi

Aponun kardeşi osman öcalan, PKK nın türkiye gümrük kapısı suriyeden milyonlarda dolar örgüte kaynak sağladı

ya pkknın yönettiği beyaz ticareti ?

kimse kusura bakmasın seri bomba atarları, bixileri , Stinger'ları pkkya ordu vermedi. pkknın dağılma sürecinde irandan yardımını kesemiyorsa, kaçak yollardan gelirlerini kesemiyorsan bu ordunun değil, devlet politkasının suçudur.

herkez yalan söyler.

yiğit bulut örneği. Bu şahıs 2007 de tvlerde hükümetin ekonomi politikalarını eleştiriyordu. Taaki saf değiştiren haber kanalında , yayın yönetmenimidir nedir oluncaya kadar. 2007den sonra değişmiş ekonomi değişmiş ?

ya biz çok salağız yada yiğit bulut balık hafızalı.

ne oldu da ekonomi değişmiş ? sattıklarımızı geri mi aldık ? yoksa japonların 1960 lardaki gibi "ne olursa olsun yerli üretim" ve "herkese eğitim" gibi atılımlar mı yapıldı ?

işte herkez kendi istediği açıdan bakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 8 Şubat 2011; 22:07:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

salakta olsa , insanlar. isteyecekler düşünecekler ve yorumlayacaklar. bu kadar basit.

Ben FED'i Amerika'daki yapılanmayı anlatmak için örnek verdim. Amerikan halkı uyuşturulmuştur. Amerika'da eğitim mi diyorsun? Eğitim zaten yoktur Amerika'da. Bir gün bir Amerikan öğretmene sormuşlar; "Eğitim iyi gidiyor mu", diye. Öğretmen de "Biz burda 40 dk. boyunca öğrencilerin bir birini vurmamasını sağlarsak kendimizi şanslı sanıyoruz." Bunu ben demiyorum. Yıllarca Amerika'da kalmış Oktay Sinanoğlu diyor. O yüzden Amerika ve Amerikan halkı yıllardır sömürülüyor. Geçmişte Amerika'nın hiçbir zaman Yahudi'lerle çıkarları çelişmemiştir ve çelişmeyecektir. Böyle bir başkanı zaten getirmezler. Gelse bile yapabileceği bir şey yoktur zaten. Bu yapılanma Amerika'yı bütünüyle sarmıştır. O yüzden bu komplo senaryolarını bırak. Gerçeği görmeğe çalış.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.