Şimdi Ara

İsrail geniş çaplı savaşa hazırlamaya başladı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
7.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XaVeN_3

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

İsrail eğer 6 gün savaşlarındaki gibi birkaç arap ülkesi ile savaşırsa tekrar kazanacağını düşünüyorum.Bunun nedeni arap ülkelerinin teknoloji bazında ve askeri güç bakımından çok kötü olmaları ve İsrailin son teknolojiyi kullanması tabii böyle bir şey olursa A.B.D yine silah desteği verir.Birde anlamakta zorlanıyorum bu 6 gün savaşlarında da dahil bu araplar nasıl savaşıyor,resmen savaşta arkalarına bakmadan kaçıyorlar hiçmi vatan sevdası felan yok 6 gün savaşlarında 6 günde yenildiler zaten.Diğer savaşta öyle.

İsrail forever Arap demek kirli kokan yobaz demek ve ırakta gördük.Irak'ta tek savaşta karşılık veren havaalınında 1 2 saat direnen Türk'lerdi.Yanlıs hatırlamıyorsam kırım Türk'leriydi.

Anca israil forever dersin iste..o forever dedigin israil yarin oburgum ulkene saldirirsa gorurum seni. mavi marmara yetmedimi ? Yazik

• quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

quote:

üçüncü dünya savaşı ...

israil amerikanın enerji kaynaklarına dokunmadığı sürece ses çıkarmaz. daha önce yeni bebek israil , 7 arap ülkesini bertaraf etti. topraklarını 1948 de kurulduğu zamana göre %50 büyüttü , 6 gün savaşları sonunda. tekrar böyle bir savaş çıkarsa sonucunda israil gene büyüyecektir. hatta iran dahi parçalanabilir.

7 arap ülkesi diyip olayı büyütüyorsunuzda, araplarda ordumu var Allah aşkına. Hala da yok. İsrail girse yine düzer oraları. Arap ülkeleri daha kendi insanını kontrol altında tutmaktan aciz.

işte araplar neyine güvenip kafa tutuyor ? örümcek kardeşler daha da karıştıracak.

telalvivde bir çok arap vardır, ekmek parası için çalışan hatta eğitim alan. Bu adamlar yahudi mi ? hayır müslüman.

lakin hamas eğer gazze için çarpışıyorsa bu arapların orada işi ne ? filistinden kaçıp avrupaya irtica etmişler kimden kaçtılar gazzede madem arkalarında hamas var?

hamastan kaçıyorlar. hamas , israilin gizli maşasıdır. Haması kuran Ahmed Yasini , netanyahu kendi imzası ile hapisten bırakmıştır. el-fetihe karşı güçlendirmiştir.

bu şeye benzer

ingilizlerin 1850 lerde hindistanda kurduğu misyoner , islam karşıtı okullara ve aynı ingilizlerin pakistana kurduğu islami okullara. pakilerle hindular aslında kökenden gelirler. ama işte oyunu oynayan istediği gibi oynatıyor. taliban ve militanları, bu pakistanın ingiliz okullarında CIA ajanı ladin tarafında eğitildiler. Ladin de Amerika Virginia'da eğitildi. Komünizme karşı. çünkü burada gaz vardı. ama haddinden fazla çıkacak gaz dünyadaki diğer rezevrlere sahip ülkeleri ve petrol gaz satıcılarını etkileyecekti. çok olunca fiyatı düşen ürün gibi. uzun uzadıya yazmıycam.

yani her ne olursa olsun araplar yine kaybedicek. amerkia 60 milyar dolarlık silah ihalesini de kakaladı suudi araplara.

bu Oktay sinanoğlunun bir lafı var."Amerikan halkı salaktır ama onları yönetenler akıllıdır. Bunuda diğer devletlerdeki akıllıları satın alarak yaparlar".

Benim demek istediğim; İsrail'in bu yüzden çok büyütüldüğü. İsrail şuana kadar, kendine güvenen bir ordusu ve halkı olan ülkeyle savaşmadı. Yemezde. İsrail'in senelerdir yaptığı; Filistin'deki masum sivilleri öldürüp kendini güçlü göstermek. Ben "İsrail dünyanın en güçlü ülkesi. Asar keser" diye birşeye inanmıyorum. İran'da da öyle çok birşey olduğunu düşünmüyorum. Çoğu kolpa gibi geliyor. Fakat bu İsrail dediğimiz devlet İran'dan çekindi. Demek istediğim şu; İsrail'i gözünüzde fazla büyütmeyin.

Herseyi guzel yazmissin ama israili kucuk sayip iranida yok saymissiniz.sizce israil neden irandan cekindi? Gucsuz oldugu icinmi? Hayir.burda durup dusunmek lazim;adamlarin var bi bildigi ki cekiniyorlar :) ayrica iranida kucuk saymayin.Bkz: iran irak savasi . Tamda irandaki şah yonetiminin gittgi ve ulkenin en gucsuz oldugu donemlerde irak saldirdi.ornek mesela suan israilin misira saldirmasi gibi birsey..milletin en gucsuz oldugu donemde misirin israile karsi pek sansi yok.ozaman iranin yarisi suan irak in olmaliydi :) ama olmadi olmazda.uzun lafin kisasi iran coktandir savasa girmedi ve en azindan iran irak savasindaki gibi pasif bi performans gostermez buna emin olun

• SAVAŞI BANA BIRAKIN ÇOK GÜZEL EMPIRE TOTAL WAR OYNARIM

Orijinalden alıntı: bLaze43

quote:

özal konusunda konuşulacak çok şey var. ermeni yasası TBMM'ne gelicekti eğer suikast yapılmasaydı.

soner yalçın bile bu kadar saçmasapan şeyler yazamıyor.
    Azerbaycanda Ebulfuz Elçibeyi görevlendirip silahlı niye destekliyor o zaman.
    Türk devletlerine sıksık geziler niye yapıyor?
    Niye hiram abas ve tetikçi bazı devlet görevlilerini azerbaycan ve ermenistanda görevlendiriyor.
    1993 yılında olanları araştır, sadece Özal ölmedi tüm milli yapılanmalar suikastle yokedildi.
    Amerikada,Rusyada,İsrailde,Küresel sermayede istemiyordu çünkü.
    Özal öldükten sonra o Türk devletlerine kimse doğru düzgün gitmedi.
    Vallahi sizi rezil etmek hoşuma gitmiyor ama komik oluyorsunuz.

Alman istihbaratı gerçekten başarılı.Mhp deki boşluktan yararlanıp,Pamukoğlunu sivrilttiler.
    Şimdide şamanist bir yapılanmaya girdiler.Ama destek görmediklerinin farkındalar:)
    Hedefleri liseli gençlik olmuş.
    O adam koyun sürüsüne derki, gidin şu kurtları öldürün.
    koyunların hepsi ölür,kurtların karnı doyar.Sizinkide aynı hesap.

kendi çapında takılıyorsun genç . "şu ermeni meselesini tanısak ne olur ki " diyen adam Turgut Özal ! "damarlarımdaki kan kürd kanı" diyen adama turgut özal. Tek yazdığı kitapta "türkler ne kadar asyalı, benim torunumun dahi ismi bir yunan adı , Ege" diyen adamdan bahsediyoruz.

Turgut Özal türk birliği için değil, oraya cemaatçi kökenli emperyalist yapılanma için gitti.

Alman istihbaratının asıl yaptığı şey, cumhuriyet karşıtı yeşil islami sermayeyi korumak ve türkiyeye karşı azdırmak.

yok camiler yakılıyormuşta bilmem ne almanyada, kaplancılar gibi islami gerici tarikatlara stadını,salonlarını verenler almanlar. tv programlarına çıkaranlar almanlar.

geç sen geç bunları.

bahçeli kaç kere gitmiş türki devletlere araştır.

şamanist yapılanmaymış ? haha güldürme beni alperen. abilerden mi öğreniyorsun bunları ??? neo ottoman ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 9 Şubat 2011; 7:39:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

quote:

quote:

quote:

quote:

üçüncü dünya savaşı ...

israil amerikanın enerji kaynaklarına dokunmadığı sürece ses çıkarmaz. daha önce yeni bebek israil , 7 arap ülkesini bertaraf etti. topraklarını 1948 de kurulduğu zamana göre %50 büyüttü , 6 gün savaşları sonunda. tekrar böyle bir savaş çıkarsa sonucunda israil gene büyüyecektir. hatta iran dahi parçalanabilir.

7 arap ülkesi diyip olayı büyütüyorsunuzda, araplarda ordumu var Allah aşkına. Hala da yok. İsrail girse yine düzer oraları. Arap ülkeleri daha kendi insanını kontrol altında tutmaktan aciz.

işte araplar neyine güvenip kafa tutuyor ? örümcek kardeşler daha da karıştıracak.

telalvivde bir çok arap vardır, ekmek parası için çalışan hatta eğitim alan. Bu adamlar yahudi mi ? hayır müslüman.

lakin hamas eğer gazze için çarpışıyorsa bu arapların orada işi ne ? filistinden kaçıp avrupaya irtica etmişler kimden kaçtılar gazzede madem arkalarında hamas var?

hamastan kaçıyorlar. hamas , israilin gizli maşasıdır. Haması kuran Ahmed Yasini , netanyahu kendi imzası ile hapisten bırakmıştır. el-fetihe karşı güçlendirmiştir.

bu şeye benzer

ingilizlerin 1850 lerde hindistanda kurduğu misyoner , islam karşıtı okullara ve aynı ingilizlerin pakistana kurduğu islami okullara. pakilerle hindular aslında kökenden gelirler. ama işte oyunu oynayan istediği gibi oynatıyor. taliban ve militanları, bu pakistanın ingiliz okullarında CIA ajanı ladin tarafında eğitildiler. Ladin de Amerika Virginia'da eğitildi. Komünizme karşı. çünkü burada gaz vardı. ama haddinden fazla çıkacak gaz dünyadaki diğer rezevrlere sahip ülkeleri ve petrol gaz satıcılarını etkileyecekti. çok olunca fiyatı düşen ürün gibi. uzun uzadıya yazmıycam.

yani her ne olursa olsun araplar yine kaybedicek. amerkia 60 milyar dolarlık silah ihalesini de kakaladı suudi araplara.

bu Oktay sinanoğlunun bir lafı var."Amerikan halkı salaktır ama onları yönetenler akıllıdır. Bunuda diğer devletlerdeki akıllıları satın alarak yaparlar".

Benim demek istediğim; İsrail'in bu yüzden çok büyütüldüğü. İsrail şuana kadar, kendine güvenen bir ordusu ve halkı olan ülkeyle savaşmadı. Yemezde. İsrail'in senelerdir yaptığı; Filistin'deki masum sivilleri öldürüp kendini güçlü göstermek. Ben "İsrail dünyanın en güçlü ülkesi. Asar keser" diye birşeye inanmıyorum. İran'da da öyle çok birşey olduğunu düşünmüyorum. Çoğu kolpa gibi geliyor. Fakat bu İsrail dediğimiz devlet İran'dan çekindi. Demek istediğim şu; İsrail'i gözünüzde fazla büyütmeyin.

Herseyi guzel yazmissin ama israili kucuk sayip iranida yok saymissiniz.sizce israil neden irandan cekindi? Gucsuz oldugu icinmi? Hayir.burda durup dusunmek lazim;adamlarin var bi bildigi ki cekiniyorlar :) ayrica iranida kucuk saymayin.Bkz: iran irak savasi . Tamda irandaki şah yonetiminin gittgi ve ulkenin en gucsuz oldugu donemlerde irak saldirdi.ornek mesela suan israilin misira saldirmasi gibi birsey..milletin en gucsuz oldugu donemde misirin israile karsi pek sansi yok.ozaman iranin yarisi suan irak in olmaliydi :) ama olmadi olmazda.uzun lafin kisasi iran coktandir savasa girmedi ve en azindan iran irak savasindaki gibi pasif bi performans gostermez buna emin olun

israil 2008 de gazzede öldüremediği hamas liderini , iranda öldürdü. arabasını havaya uçurdu.

adamlar , iranin nükleerci proflarını da aynı şekilde uçurdular.

israili küçümsemeyin. dünyada 7 milyar insan var , bunlardan 25 milyonu yahudi...

• Bazı arkadaşlar amerikan filmi izleyip senaryolar yazmışlar çok saçmalamışlar orta doğuda avrupada türkiyeye tek başına hiç bir ülke savaş açamaz ve açmazda aklı diması olan adam bunu yapmaz türkiye ne arap emirliklerine ne ırağa benzer bunu tüm dünya biliyor t savaş topla tüfeklede olmaz savaş geçmişine bakın türk oğlu savaştan ölmekten kaçmaz ölsede yanında elbet birini götürür bugun seferberlik çıksa kaçımız vatani görevden kaçarız ? arapların falan sorunu bu korkak kaypak millet ondan 6 günde savaş kaybediyorlar...

Örnek vermek gerkeiyorsa yakın geçmişten vietnam amerika çullandı ülkenin üstüne son teknolojiyle ama yalan oldular
  • Politika uzmanları, stratejistler, askeri dehalar konuya doluşmuş yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN
    İsrail eğer 6 gün savaşlarındaki gibi birkaç arap ülkesi ile savaşırsa tekrar kazanacağını düşünüyorum.Bunun nedeni arap ülkelerinin teknoloji bazında ve askeri güç bakımından çok kötü olmaları ve İsrailin son teknolojiyi kullanması tabii böyle bir şey olursa A.B.D yine silah desteği verir.Birde anlamakta zorlanıyorum bu 6 gün savaşlarında da dahil bu araplar nasıl savaşıyor,resmen savaşta arkalarına bakmadan kaçıyorlar hiçmi vatan sevdası felan yok 6 gün savaşlarında 6 günde yenildiler zaten.Diğer savaşta öyle.

İstihbarat saoğolsun, havaalandaki uçakları, limandaki gemileri bombaladı İsrail yani Arap beceriksizliği değil İsrail gücü nedeniyle 6 günde bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc
    Bazı arkadaşlar amerikan filmi izleyip senaryolar yazmışlar çok saçmalamışlar orta doğuda avrupada türkiyeye tek başına hiç bir ülke savaş açamaz ve açmazda aklı diması olan adam bunu yapmaz türkiye ne arap emirliklerine ne ırağa benzer bunu tüm dünya biliyor t savaş topla tüfeklede olmaz savaş geçmişine bakın türk oğlu savaştan ölmekten kaçmaz ölsede yanında elbet birini götürür bugun seferberlik çıksa kaçımız vatani görevden kaçarız ? arapların falan sorunu bu korkak kaypak millet ondan 6 günde savaş kaybediyorlar...

Örnek vermek gerkeiyorsa yakın geçmişten vietnam amerika çullandı ülkenin üstüne son teknolojiyle ama yalan oldular

Soğuk savaşın en koyu donemindeydi Vietnam savaşı, Rusya Amerika'ya bırakmıcaktı Vietnam'ı heralde Başarı Vietnam'ın değil Rusyanindir oluyor

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-218CD7190 -- 9 Şubat 2011; 10:22:38 >

• psikolojik savaş bu olsa gerek...

sözüm ona eğitimliler

neyin eğitimini aldılarsa (korkaklık olmasın)

daha olmamış savaşı kaybetmişler; yetmemiş birde mezara girmişler....

yani sizin damarlarınızda dolaşan kanın türk kanı olmadığını düşünmeye başladım....

bu kadar acziyet

korkaklık

orduyu milletide kendi gibi ensebil aptal saymak

yok yok

şüphe falan değil

siz düpedüz türk kanı falan taşımıyorsunuz...

6 gün savaşlarına bakıp yorum getirenler... hiç akıllarına sonraki savaşları getirmiyorlar

(lübnan-gazze)

yani korkuları
    veya siyonizm in psikolojik baskıları o kadar işlemişki beyinlerine

6 gün savaşlarından sonra format atılmış adeta...

sadece siyonist yanlılarını gör diye

subhanallah

bir insan nasıl bu kadar orgnaik robot olabilir anlamakta güçlük çekiyorum....

amerika olsun israil olsun

kıçlarını kurtarma peşindeler
    adamlar bağırmaya başladılar siz de hala nara atıyor sanıyorsunuz

derhal kan nakli yaptırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combaba -- 9 Şubat 2011; 10:57:56 >

• Anca konuşurlar

Orijinalden alıntı: combaba

psikolojik savaş bu olsa gerek...

sözüm ona eğitimliler

yani sizin damarlarınızda dolaşan kanın türk kanı olmadığını düşünmeye başladım....

bu kadar acziyet

korkaklık

yok yok

şüphe falan değil

6 gün savaşlarına bakıp yorum getirenler... hiç akıllarına sonraki savaşları getirmiyorlar

(lübnan-gazze)

yani korkuları

subhanallah

Doğru söylüyosun hocam herşey önce beyinde başlar yani psikolojik hareketle..

Görüyorum ki tarihini, mazisini unutan, dedelerinin adının Seyit Onbaşı olduğunu bilmeyen bir şuursuzluk mevcut maalesef..

• Yeni bir dünya düzeni geliyor.
    Bir tarafta Rusya, İngiltere ve Türkiye diğer tarafta ise ABD,Fransa ve israil.
    Diğer ülkeler bu düzende ancak yancı olabilirler.
    Bu savaşta Çini kendi tarafına çeken grup kazanır.
  • Yediğiniz domatesin bile tohumunun İsrail'den alındığını biliyormuydunuz, peki bu tohumdan çıkan domatesin kendi tohumlarını tekrar toprağa ekince tekrar ürün vermediğini biliyormuydunuz? Bu derece bağlı olduğumuz bir ülkeye hangi akla hizmet savaş açabiliriz, hangi ekonomi ile, millet yediği kurşundan değil açlıktan ölür burda haberiniz yok.

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

quote:

Orijinalden alıntı: combaba

psikolojik savaş bu olsa gerek...

sözüm ona eğitimliler

bu kadar acziyet

korkaklık

yok yok

şüphe falan değil

(lübnan-gazze)

yani korkuları

subhanallah

Doğru söylüyosun hocam herşey önce beyinde başlar yani psikolojik hareketle..

Görüyorum ki tarihini, mazisini unutan, dedelerinin adının Seyit Onbaşı olduğunu bilmeyen bir şuursuzluk mevcut maalesef..

Geçmişte yaşamayı ne zaman bırakacaksınız? Ne zaman uyanacaksınız? Savaşlar cesaretle olmuyor artık.Sizin şu bir türlü kabul etmek istemediğiniz teknolojik üstünlükle oluyor.Amerikanın İsrailin yaptığı uçaklarını savaş zamanı kaldıramazsan boşuna eline 5 kiloluk G3 alıpta cepheye gitmenin manası yok.Savaşta kelle sayısının ve cesaretin önemli olduğu yıllar çok geride kaldı.Nasıl kendinizi böyle kandırabiliyorsunuz? Nasıl uyuşturmuşsunuz kendinizi? Siz bunlarla kendinizi uyuştururken adamlar ticaret yaptı bilimle uğraştı çalıştı çalıştı çalıştı... Ağustosböceği gibi şarkı söyledik bütün yaz hiç birşey üretmedik hiç bir şeye kafa yormadık o beğenemediğimiz 5 kilolouk G3 bile alman malı.Bu devirde kafası çalışmayan millet köle olur ülkeside pazar olur.Bunu olduktan sonra savaş meydanında koruman gereken şerefin ve onurunmu kaldıki ne için savaşacağız? Türkiye'de bankalar, telefon şirketleri, maden şirketleri, enerji sektörü neredeyse tamamen yabancı sermayenin elinde.Adamlar zaten inek gibi sağıyo bizi toprağı alsa ne olur almasa ne olur? Bol keseden hamaset.Bi savaş çıkarsa anca Musa'nın asası kurtarır bizi boşuna atıp tutmayın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TURK_

quote:

quote:

quote:

quote:

bu şeye benzer

isailin savunması iyi.zaten savunmaları güçlü olduğu için kazandılar.

açıkcası biz israilin üzerine gidersek hava kuvvetleri bakımından başarılı olacağımızı pek düşünmüyorum. israilin de büyük f-16 filosu var. artı amerikan patriotlardan daha etkili hava savunma füzeleri var.

karada türklere kafa tutamazlar. ama olası bir savaşta suriye , bizim ordumuza onların topraklarından geçmesine izin vericek mi ? hatırlarsan 1996 da ordu öcalan için suriye sınırına giricekti, beşir esatın babası karşı çıkmıştı ve savaşın eşiğine gelmiştik.

araplar zorda olmasalar türklere eyvallah etmezler.bak suudilere tek bir osmanlı mimarisi bırakmadılar mekkede ve medinede.

böyle birşey olursa bizim yapmamız gereken tek şey sınır ve iç güvenliğimiz olmalıdır. içimizde hain çok ve karışıklıklar olucaktır. Iraka 2003 te girildiğinde istanbulda, ankarada patlayan canlı bombalar gibi.

Sizin Bu Düşündüklerinizi Cumhur Başkanı , Başbakan , Ankara , Hükümet , Derin Devlet , İç ve Dış İşleri Bakanları , Savunma Bakanları vs. vs. Düşünemiyormu ki ? Elbet Bizimde Bir Planımız vardır...

Vecdi gönül, Tayyip Erdoğan, Abdullah gül mü savaşı yönetecekler ?

güldüm savaşı generaller, kumandanlar yönetir. siyasetçiler sadece işin sözel kısmını yerine getirir. bu yüzden siyasi görüşüme göre, Türkiyeye asker kökenli bir lider gerekli. 100 yıl önce, 1299 da, 1071 de, göktürk kurulken ki devirlerde de olduğu gib.

ARKADAŞIM Bir Devletin savaşını cumhurbaşkanı yönetmez ama Cıkacagına O Karar Verir Marşenal Tuğ general tum general orgeneral vs vs vs toplanır Derın stratejılerı kurar. General Albay subay savaş ta komutan olur. Hayatında Kaç tane Kitap okudun. Tayyıp Erdogan hakkında ne bılıyorsun ben açıklayayım

Suçlusun erdoğan asgari ücret 184 tl iken 760 tl yaptın......
    Suçlusun hızlı tren projesini başlattın...
    Suçlusun köyümüze kadar asfalt yol yaptın
    Suçlusun yüzbinlerce konut(TOKİ) yaptın herkes ev sahibi oldu.
    Suçlusun Türkiye geneli 150.000 de......rsl...ik yaptın, üniversitesi olmayan şehir bırakmadın.
    Suçlusun senden önce üniversite öğrencisine 45 tl veriliyordu sen 200+120=320 tl verdin.
    Çiftçiye krediyi senden önce %59 faizle veriliyordu sen %5,2 faizle verdin suçlusun.
    Suçlusun Halk bankası sen den önce esnafa %47 faizle kredi veriyordu sen %13,%10 en son olarak %5 yaptın
    Senden öncekiler camiyi medreseyi ahır olarak kullandılar sen restore ettin.suçlusun
    Suçlusun 18 yaşına kadar ücretsiz sağlık hitmetleri verdirdin.
    Suçlusun artık kimse hastanelerde ücret ödeyemediği için rehin kalmıyor.
    Suçlusun erdoğan Sosyal dayanışma fonu 892 milyon tl iken 2milyar 365milyon tl ye yükselttin
    Suçlusun, enflasyon canavarını boğdun attın.
    Suçlusun Çiftçi eksede ekmesede tarım desteği alıyor
    Suçlusun Borçlar ötelenip faiz alınmıyor
    Suçlusun sen gelmeden önce gece yatardık ZAM, sabah kalkardık ZAM.şimdi yok.suçlusun.
    Suçlusun Türkiye orta doğunun lideri oldu.
    Suçlusun Türkiye dünyanın en büyük 15. Ekonomisi oldu
    Suçlusun erdoğan ders kitaplarını ücretsiz verdin
    Suçlusun erdoğan marmaray projesinin temellerini bitirdin
    Suçlusun erdoğan bu ülkenin milli gelirini 800 milyar dolara çıkarttın…
    Suçlusun erdoğan karadeniz sahil yolunu bitirdin
    Suçlusun erdoğan türkiye’yi dünyaya duyurdun
    Suçlusun erdoğan cumhuriyet tarihinde en fazla duble yol yaptın
    Suçlusun başbakanım 13.000 hastaneyi 31.500’e çıkardın
    Suçlusun artık aile doktorlarımız var
    Suçlusun erdoğan çiftçiye mazot desteği verdin
    Suçlusun bankaları batırmadın rantçıları doyurmadın kepenkleri kapattırmadın enflasyonu patlatmadın
    Suçlusun erdoğan kişi başına milli geliri 1.300 dolardan 10.000 dolara çıkardın
    Suçlusun erdoğan türkiyede enflasyonu tek haneli rakamlara indirdin
    Suçlusun imf den alıp kodamanlara peş keş çekmedin
    Suçlusun başbakan, piyade tüfeği yapamayan ülkeye uçak fabrikası kurdun
    Suçlusun erdoğan çünkü kan emici vampirlerin tekerlerine çomak soktun
    Suçlusun erdoğan kardeşlik projesi başlattın
    Suçlusun erdoğan türkiyede ilk defa imfsiz ekomominin olmasını sağladın
    Suçlusun erdoğan çeteleri çökerttin, mafyayı bitirdin.
    Suçlusun erdoğan öğretmenler eğitime hazırlık ödeneği verdin
    Suçlusun erdoğan çünkü bütün arap ülkelerindeki kişiler birbirlerine türk bayrağını nereden buluruz diye soruyarlar suçlusun başbakanım! Çünkü sen cumhuriyetten 2002 yılına kadar yapılan gerek alt yapı gerek üst yapı her türlü şeyin 8 yılda 3 katını yaptın
    Suçlusun erdoğan özürlülerin maaşını arttırıp onlara bakanlarada maaş bağladığın için
    ONE MİNUTE SUÇLUSUN GARİBAN SOFRALARINDA İFTAR AÇTIĞIN İÇİN
    Suçlusun ücretsiz kömür dağıttığın için
    Kimse kusura bakmasın 81 ilin hepsine ayrı ayrı kazandırdıklarını sayamam şimdi şuçlusun sen
    İmkanı olmayan ailelerin kız ve erkek öğrencilerine her ay düzenli para verdin eğitim için suçlusun sen!!!

• Çiftçiye nezaman destek olmus hükümet ? "Ananı'da al git" diyen bir hükümet var ortada.. 18 Yaşına kadar ücretsiz bakım falan hikaye daha geçen aralıkayında falan 10 yaşında bir erkek çocuğuna 500-100 tl arasıda fatura gelmişti devlet hastanesinden.

Bu projelerin birçoğu daha önceki iktidarlar döneminde başlatıldı veya kararları alındı.

Asgari ücreti 760 tl yaptı da ne oldu ? Ülkede açlık sınırı 1000 tl diyor istatislik kurumu !!!

Ayrıca yukarıda yazdıklarının hepsi yapılmış olsa bile, daha önceki iktidarların hiçbirinde Diyarbakır belediye başkanı çıkıpta belediye binasının önünde kürdistan bayrağı da olmalı demedi/diyemedi, sen buna müsade ettin.
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.