Şimdi Ara

isparki odemeden otoparktan ciktim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba, bugun 11de bayrampaşada nişantasi universitesinin kaldirimda olan isparka arabami biraktim, 1 saat 6 liraymiş. 2tane 5lira verdim, adam bozuk param yok diyip 1 5 lirayi geri verdi. çikarken 1 lira getirirsin dedi eyvallah dedim ayrildim ordan. 11,15 gibi işim bitti isparka geldim adam yok. 15 dakika falan bekledim cevredeki işletmelere sordum onlarda bilmiyor. kisaca 6 lira olan isparkin 5 lirasini vererek otoparktan ayrildim, basima bir olay gelir mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıkıntı etme hiç odemeden gitsen bile bir sonraki parkta onu da ustune ekliyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan %90 ı boş mesaj..

Sıkıntı olmaz hocam diğer parkta ödersin.

• sağolun arkadaşlar, 1 lira için 50 60lira ceza keserler sandim bir an artik bir dahakine 7 lira öderiz

• 1 saat park 6 lira mı
  • hocam sorun olmaz, dert etmeyin.
  • 7

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cezaan büyük kardeş yani,,
  • 1tlden nolacak hocam yav :D
  • Haram yemişin iki yakan bir araya gelmez bence Tövbe et hacca git bir ihtimal yanmaktan kurtulursun
  • bunlarin cogu konudisindan gelme post kasip yuvalarina geri donuyorlar orada rutbe olayini onemsiyorlar sanirim

• en fazla plakaya yazarlar, başka bir ispark'a gittiğin zaman sorarsın plakanın borcu var mı diye, yok derse sorun yok
  • israntbul mafyası organize çetelerin eline düşmüş masum insanın 1 tl lik mücadelesi
  • Boş yorumlar yaparak + almaya çalışanlar ile dolmuş konu. Üye bir şey soruyor, verilen cevaplar içler acısı...

Bir sonraki park edişinizde sorarsınız hocam, varsa var derler zaten öder devam edersiniz.
  • Size bir şey olmaz da ay sonu sayımda para eksik çıkar o da cebinden ekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 9 Nisan 2016; 18:28:39 >
  • Su faturana ispark bedeli eklerler :)

Şaka şaka. Bişey olmaz en kötü bir sonraki ispark odemeni yaparken sorarsın plaka da başka borç varmı diye..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.