Bildirim
ispanyadan iphone getirmek hakkından
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
iphone buradada var sen en iyisi oradan ucuza real madrid forması al _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Wizzyy
iphone buradada var sen en iyisi oradan ucuza real madrid forması al
Orada da ucuz değilmiş forma..._____________________________ -
quote:
iphone burada yok demedim ki 8 gb 199$ 16 gb 299$ diye duydum daha uygun olacağı için ordan alayım dedim._____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: serisonu
quote:
iphone burada yok demedim ki 8 gb 199$ 16 gb 299$ diye duydum daha uygun olacağı için ordan alayım dedim.
O avrupadaki tahahütlü fiyatı bizde örnek Turkcell_____________________________ AMD Ryzen 7 3700X // Asus ROG STRIX X570-F // GSKILL 32GB Trident Z Neo RGB 3600MHz CL16 DDR4 // EVGA GeForce RTX 2070 SUPER XC ULTRA
Samsung 250GB + 500GB 860 EVO SSD // Samsung 500GB + 1TB 970 EVO SSD // WD Black 1TB
Fractal Design Define S2 // Corsair H115i Platinum // Arctic P14 PWM x 4 // Asus ROG STRIX 750W 80+ Gold FM
Asus TUF GAMING VG259Q 25" 144Hz // BenQ XL2411Z 24" 144Hz
Steelseries Apex PRO TKL // Razer Deathadder Elite // FiiO E10K DAC/AMP // Sennheiser G4ME ONE -
ya iPhone çok gereksiz o fiyata daha iyi özelliklere sahip başka telefonlar bulabilrsiniz. ha karizma mı evet. ipod gibi kullanabilmek şansı war ona da eywallah ama diğer kısımlarda geri kalıyor biraaz. _____________________________ MSI B450-A Pro /// Ryzen5 3600 @4.4Ghz 1.225v ||| Corsair Vengeance RGB RT 2x16GB \\\ Asus ROG Strix RTX 2060Samsung 850 Evo 250GB-860 Evo 500GB /// Thermaltake Toughpower 750W ||| XPG Invader \\\ Arctic 34 eSports DuoLogitech G502-G610-G640 /// Corsair HS70 ||| Xbox One & 360 Controller \\\ AOC 24G2U
-
quote:
Orjinalden alıntı: StummScream
quote:
Orjinalden alıntı: serisonu
quote:
iphone burada yok demedim ki 8 gb 199$ 16 gb 299$ diye duydum daha uygun olacağı için ordan alayım dedim.
O avrupadaki tahahütlü fiyatı bizde örnek Turkcell
evet onu biraz araştırınca buldum. malesefki bizimkine yakın bir fiyata geliyor gibi._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler