Şimdi Ara

ISO Danışmanlığı | Kurumsal Kalite ve Sürdürülebilirlik Çözümler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kurumsal sürdürülebilirlik ve kalite, günümüz rekabet ortamında bir seçenek değil; işletmeler için stratejik bir zorunluluk haline gelmiştir.

Günümüz iş dünyasında yalnızca faaliyet göstermek yeterli değildir. Kurumların; risklerini etkin şekilde yönetebilen, süreçlerini ölçebilen ve sürdürülebilir performans üretebilen bir yönetim yapısına sahip olması gerekmektedir. Bu yaklaşım, yalnızca bugünü değil, geleceği de güvence altına alan bir kurumsal yapı oluşturur.

BDHA Yazılım Danışmanlık olarak; kurumların kalite, uyum ve sürdürülebilirlik altyapılarını güçlendiren, uçtan uca ve entegre danışmanlık hizmetleri sunuyoruz. Amacımız, işletmelerin yalnızca standartlara uyum sağlamasını değil; aynı zamanda bu standartları kurumsal bir yönetim kültürüne dönüştürmesini sağlamaktır.

Hizmet kapsamımız:

🔹 Kalite Yönetim Sistemleri Kurulumu (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001)

🔹 Entegre Yönetim Sistemleri Danışmanlığı

🔹 Belgelendirme Süreci Hazırlığı ve Uyum Çalışmaları

🔹 İç Tetkik ve Yönetim Gözden Geçirme Süreçleri

🔹 Süreç Analizi ve Kurumsal Performans Yönetimi

🔹 Risk ve Fırsat Yönetimi Sistemlerinin Kurgulanması

🔹 ESG ve Sürdürülebilirlik Danışmanlığı

🔹 Kurumsal Sürdürülebilirlik Stratejisi Oluşturma

🔹 Kalite ve İç Tetkikçi Eğitimleri

Bizim yaklaşımımız, yalnızca belge odaklı bir danışmanlık sunmak değildir. Her kurum için sürdürülebilir, ölçülebilir ve geliştirilebilir bir yönetim sistemi inşa etmeyi hedefliyoruz.

Bu kapsamda;

✔ Kurumsal yönetişim yapınızı güçlendirir

✔ Süreçlerinizi ölçülebilir ve kontrol edilebilir hale getirir

✔ Riskleri sistematik ve proaktif şekilde yönetmenizi sağlar

✔ Sürdürülebilir performans ve sürekli iyileştirme kültürü oluşturur

Kalite, uyum ve sürdürülebilirlik alanında uzun vadeli ve güvenilir bir çözüm ortağı arıyorsanız, kurumunuza özel çözümlerimizle yanınızdayız.

Web:www.bdha.com.tr
  • ISO 9001 konusunda bence sadece belgeyi almak değil, sistemin gerçekten firmada uygulanabilir şekilde kurulması önemli. Süreçlerin tanımlanması, risklerin belirlenmesi gibi konular doğru oturtulmadığında alınan belgenin işletmeye katkısı da sınırlı kalabiliyor. Danışmanlık firması araştırırken ADL belge’ye de bakabilirsiniz özellikle ISO 9001 belgesi süreciyle ilgili oldukça detaylı içerikleri var. Belgelendirme öncesi hazırlık, dokümantasyon ve eğitim tarafında da bilgi sağlıyorlar. ISO sürecine yeni başlayacak firmaların birkaç yerden bilgi ve teklif alıp kapsamı karşılaştırması mantıklı olur. ADL belge de değerlendirebileceğiniz firmalardan biri.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.