Mobil uygulama yaptırmak istiyorsunuz ama nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz?
Ya da daha önce yaptırdığınız projelerde zaman ve bütçe kaybı mı yaşadınız?
Doğru yerdesiniz.
Profesyonel olarak mobil uygulama geliştirme hizmeti sunuyoruz. İşin sadece yazılım kısmını değil, fikirden yayına kadar tüm süreci sizin için planlıyor ve yönetiyoruz.
✔️ Android ve iOS uyumlu mobil uygulama geliştirme
✔️ Kullanıcı dostu ve modern arayüz tasarımı
✔️ API ve mevcut sistemlerle entegrasyon
✔️ ERP, CRM ve özel yazılımlar ile bağlantı
✔️ E-ticaret, rezervasyon ve üyelik sistemleri
✔️ Bildirim (push notification) altyapısı
✔️ App Store ve Google Play yayınlama desteği
İster sıfırdan bir mobil uygulama geliştirmek isteyin, ister mevcut uygulamanızı geliştirmek veya hatalarını düzeltmek isteyin; ihtiyacınıza özel çözümler sunuyoruz.
Özellikle işletmeler için:
👉 Müşteri yönetimi
👉 Satış süreçleri
👉 Operasyon takibi
👉 Raporlama ve veri analizi
gibi süreçleri mobil ortama taşıyarak işinizi hızlandıran çözümler geliştiriyoruz.
Sizi en baştan doğru yönlendirerek zaman ve maliyet kaybının önüne geçiyoruz. Gereksiz geliştirmeler yerine işinize gerçekten değer katacak çözümler sunuyoruz.

Veritabanı sistemleri, işletmelerin tüm operasyonel süreçlerinin temelini oluşturan en kritik bileşenlerden biridir. Kurum içi uygulamalar, müşteri verileri, finansal kayıtlar ve operasyonel bilgiler doğrudan veritabanları üzerinde tutulur ve yönetilir. Bu nedenle veritabanı altyapısının doğru kurgulanması; performans, güvenlik ve veri bütünlüğü açısından hayati önem taşır.
Yanlış yapılandırılmış veya düzenli olarak izlenmeyen veritabanı sistemleri; yavaşlayan uygulamalar, veri kaybı, tutarsız kayıtlar, güvenlik açıkları ve ani sistem kesintileri gibi ciddi riskler doğurabilir. Özellikle büyüyen veri hacmi ve artan kullanıcı sayısı ile birlikte bu riskler katlanarak artmakta ve işletmenin iş sürekliliğini doğrudan tehdit etmektedir.
Sunmuş olduğumuz veritabanı kurulumu, bakım ve yönetimi hizmetleri kapsamında; işletmenizin mevcut ve gelecekteki ihtiyaçları analiz edilerek en uygun veritabanı mimarisi tasarlanır ve yüksek performanslı bir yapı oluşturulur. Microsoft SQL Server başta olmak üzere farklı veritabanı sistemlerinin kurulumu, yapılandırılması ve optimize edilmesi profesyonel bir yaklaşımla gerçekleştirilir.
Kurulum sürecinde; veritabanı tasarımı, indeksleme stratejileri, sorgu optimizasyonları, kullanıcı ve yetkilendirme yapılandırmaları detaylı şekilde ele alınır. Veri güvenliğini sağlamak amacıyla erişim kontrolleri, şifreleme yöntemleri ve loglama mekanizmaları devreye alınır. Ayrıca düzenli yedekleme (backup) ve geri yükleme (restore) senaryoları kurgulanarak olası veri kayıplarına karşı tam koruma sağlanır.
Bakım ve yönetim süreçlerinde ise veritabanı performansı sürekli olarak izlenir, darboğaz oluşturan sorgular analiz edilerek optimize edilir ve sistem kaynakları en verimli şekilde kullanılacak hale getirilir. Gerekli durumlarda ölçeklendirme ve kapasite planlama çalışmaları yapılarak sistemin büyümeye hazır olması sağlanır.
Amaç yalnızca bir veritabanı kurmak değil; yüksek erişilebilirlik, veri güvenliği ve sürdürülebilir performans sağlayan, kesintisiz çalışan ve işletmenizin büyümesine uyum sağlayabilen güçlü bir veri altyapısı oluşturmaktır. Bu sayede kurumunuz, veri odaklı karar alma süreçlerinde güvenilir ve sağlam bir temel üzerine inşa edilir.

Kurumsal Mail Kurulumu ve Yönetimi
Kurumsal e-posta sistemleri, işletmelerin dijital iletişim altyapısının en kritik bileşenlerinden biridir. Gerek kurum içi iletişimde gerekse müşteri, tedarikçi ve iş ortakları ile yürütülen süreçlerde kullanılan e-posta sistemlerinin güvenli, hızlı ve kesintisiz çalışması; doğrudan iş sürekliliği ve kurumsal itibar ile ilişkilidir.
Yanlış yapılandırılmış veya profesyonel olarak yönetilmeyen mail altyapıları; e-postaların spam klasörüne düşmesi, gönderim ve alım gecikmeleri, veri kaybı, güvenlik açıkları ve yetkisiz erişim gibi ciddi riskler doğurabilir. Bu durum hem operasyonel aksaklıklara hem de marka güvenilirliğinin zedelenmesine neden olur.
Sunmuş olduğumuz kurumsal mail kurulumu ve yönetimi hizmetleri kapsamında; işletmenizin ihtiyaçlarına en uygun e-posta altyapısı analiz edilerek doğru mimari planlanır ve uçtan uca kurulum gerçekleştirilir. Alan adı (domain) yapılandırmaları, DNS kayıtlarının (MX, SPF, DKIM, DMARC) doğru şekilde kurgulanması, mail sunucu kurulumu (Microsoft 365 / Exchange), kullanıcı hesaplarının oluşturulması ve yetkilendirme süreçleri profesyonel şekilde yönetilir.
Kurulum sonrasında ise sistemin sürdürülebilirliği için sürekli izleme ve yönetim hizmetleri sağlanır. Spam ve zararlı içerik filtreleme sistemleri aktif hale getirilir, veri yedekleme ve arşivleme çözümleri uygulanarak olası veri kayıplarının önüne geçilir. Ayrıca performans analizleri ile sistemde oluşabilecek darboğazlar tespit edilerek gerekli optimizasyonlar yapılır.
Amaç yalnızca bir mail sistemi kurmak değil; işletmenizin büyüyen ihtiyaçlarına uyum sağlayabilen, yüksek güvenlik standartlarına sahip, kesintisiz ve sürdürülebilir bir iletişim altyapısı oluşturmaktır. Bu sayede kurumunuz, hem iç operasyonlarında hem de dış iletişim süreçlerinde güçlü, güvenilir ve profesyonel bir yapı kazanır.

Windows Server altyapıları, işletmelerin tüm dijital operasyonlarını yöneten merkezi sistemler olarak; kullanıcı yönetiminden uygulama barındırmaya, veri erişiminden güvenlik politikalarına kadar geniş bir kapsamda kritik rol üstlenir. Bu nedenle sunucu sistemlerinin doğru şekilde kurgulanması ve profesyonel olarak yönetilmesi; performans, güvenlik ve iş sürekliliği açısından hayati önem taşımaktadır.
Yanlış yapılandırılmış veya düzenli olarak bakım ve izleme süreçlerinden geçmeyen Windows Server sistemleri; performans düşüşleri, erişim problemleri, veri kayıpları ve güvenlik açıkları gibi ciddi riskler doğurabilir. Özellikle büyüyen organizasyon yapıları ve artan kullanıcı sayısı ile birlikte bu tür sorunlar, işletmenin tüm operasyonlarını doğrudan etkileyen kritik problemlere dönüşebilir.
Sunmuş olduğumuz kurumsal Windows Server kurulum ve yönetim hizmetleri kapsamında; işletmenizin mevcut yapısı detaylı şekilde analiz edilerek ihtiyaçlarınıza en uygun sunucu mimarisi tasarlanır. Sıfırdan kurulum süreçlerinde doğru rol ve servis yapılandırmaları (Active Directory, DNS, DHCP, File Server vb.) eksiksiz şekilde gerçekleştirilir, mevcut sistemlerde ise performans ve güvenlik odaklı iyileştirmeler uygulanır.
Kullanıcı ve yetki yönetimi süreçleri merkezi bir yapı altında düzenlenir, grup politikaları (GPO) ile standart ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturulur. Sistem güvenliğini artırmak amacıyla erişim kontrolleri, güncelleme politikaları ve loglama mekanizmaları devreye alınır. Ayrıca veri kaybı risklerini ortadan kaldırmak için düzenli yedekleme senaryoları oluşturulur ve felaket kurtarma (disaster recovery) planları hazırlanır.
Bakım ve yönetim süreçlerinde sunucu performansı sürekli olarak izlenir, sistem kaynakları optimize edilir ve oluşabilecek potansiyel sorunlar önceden tespit edilerek müdahale edilir. Gerekli durumlarda kapasite planlama ve ölçeklendirme çalışmaları yapılarak altyapının büyümeye hazır hale gelmesi sağlanır.
Amaç yalnızca bir sunucu kurmak değil; işletmenizin tüm dijital süreçlerini güvenle taşıyan, yüksek performanslı, kesintisiz ve sürdürülebilir bir IT altyapısı oluşturmaktır. Bu sayede kurumunuz, teknolojik açıdan güçlü, güvenilir ve ölçeklenebilir bir yapıya kavuşur.

Yazılım projeleri, yalnızca teknik geliştirme süreçlerinden ibaret olmayıp; doğru planlama, etkin kaynak yönetimi, süreç kontrolü ve stratejik yönlendirme gerektiren çok katmanlı yapılardır. Başarılı bir yazılım projesi; zaman, maliyet ve kalite dengesinin doğru kurulmasıyla mümkün olurken, bu dengeyi sağlayamayan projeler gecikmeler, bütçe aşımı ve beklenti karşılanamaması gibi ciddi risklerle karşı karşıya kalmaktadır.
Kurumsal ölçekte yürütülen yazılım projelerinde en büyük ihtiyaç; teknik ekipler ile iş birimleri arasında doğru iletişimi kurabilen, süreci uçtan uca yönetebilen ve proje hedeflerini stratejik bakış açısıyla yönlendirebilen profesyonel bir proje yönetim yaklaşımıdır.
Sunmuş olduğumuz yazılım proje yönetimi ve danışmanlık hizmetleri kapsamında; projelerinizin başlangıç aşamasından canlıya alınmasına kadar tüm süreçler planlı, kontrollü ve ölçülebilir bir şekilde yönetilmektedir. İhtiyaç analizi, kapsam belirleme, iş kırılım yapısı (WBS) oluşturma, zaman planlaması, kaynak yönetimi ve risk analizi gibi kritik adımlar detaylı şekilde ele alınarak projenin sağlam temeller üzerine kurulması sağlanır.
Proje yönetim süreçlerinde; Agile, Scrum ve Waterfall gibi metodolojiler projeye uygun şekilde uygulanarak esnek ve sürdürülebilir bir yönetim modeli oluşturulur. Süreç boyunca düzenli raporlama, ilerleme takibi ve performans ölçümleri ile proje şeffaf bir şekilde yönetilir. Olası riskler önceden tespit edilerek gerekli aksiyonlar alınır ve proje hedeflerinden sapmalar minimize edilir.
Danışmanlık kapsamında ise mevcut yazılım projeleriniz analiz edilerek verimlilik artırıcı iyileştirmeler önerilir, teknik mimari değerlendirmeleri yapılır ve süreçlerin daha etkin yönetilmesi için yol haritası oluşturulur. Ayrıca ekip yapılanması, görev dağılımı ve geliştirme standartları konusunda rehberlik sağlanır.
Amaç yalnızca bir projeyi tamamlamak değil; sürdürülebilir, ölçeklenebilir ve kurumsal hedeflerle uyumlu yazılım projeleri geliştirebileceğiniz güçlü bir yönetim altyapısı oluşturmaktır. Bu sayede projeleriniz daha öngörülebilir, kontrollü ve başarı odaklı bir şekilde ilerlerken, kurumunuz dijital dönüşüm süreçlerinde rekabet avantajı elde eder.

Günümüz iş dünyasında kurumların rekabet avantajı elde edebilmesi; süreçlerini dijital ortamda uçtan uca yönetebilmesi, veriye dayalı karar alabilmesi ve tüm operasyonlarını entegre bir yapı altında sürdürebilmesi ile doğrudan ilişkilidir. Farklı sistemler üzerinde parçalı şekilde yürütülen operasyonlar; veri tutarsızlıkları, zaman kaybı ve yönetimsel zorluklar yaratırken, entegre ve merkezi bir yapı bu sorunların tamamını ortadan kaldırmaktadır.
Web tabanlı ERP (Kurumsal Kaynak Planlama), MRP (Malzeme İhtiyaç Planlama) ve CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) çözümleri; işletmelerin finans, üretim, stok, satış, satın alma ve müşteri yönetimi gibi tüm kritik süreçlerini tek bir platform üzerinden yönetmesini sağlar. Bu sistemler sayesinde veriler anlık olarak izlenebilir, süreçler standartlaştırılır ve operasyonel verimlilik önemli ölçüde artırılır.
Sunmuş olduğumuz çözümler kapsamında; işletmenizin mevcut iş süreçleri detaylı şekilde analiz edilerek ihtiyaçlarınıza özel web tabanlı yazılım altyapıları tasarlanır ve geliştirilir. Standart paket yaklaşımlar yerine, kurumunuza özgü dinamikleri dikkate alan esnek ve ölçeklenebilir sistemler oluşturulur. Böylece hem mevcut ihtiyaçlar karşılanır hem de gelecekteki büyüme hedeflerine uyum sağlayabilecek bir yapı kurulmuş olur.
ERP, MRP ve CRM modülleri arasında tam entegrasyon sağlanarak veri akışı kesintisiz hale getirilir. Ayrıca mevcut sistemleriniz (muhasebe yazılımları, e-ticaret altyapıları, mobil uygulamalar, üçüncü parti servisler vb.) ile entegrasyonlar gerçekleştirilerek tüm iş süreçleriniz tek merkezden yönetilebilir hale getirilir. API tabanlı entegrasyonlar sayesinde veri tekrarının önüne geçilir ve manuel işlem ihtiyacı minimum seviyeye indirilir.
Sistem geliştirme sürecinde; kullanıcı dostu arayüzler, rol bazlı yetkilendirme yapıları, detaylı raporlama ve analiz ekranları ile yönetsel karar alma süreçleri desteklenir. Aynı zamanda güvenlik, performans ve erişilebilirlik kriterleri göz önünde bulundurularak yüksek standartlarda bir yazılım altyapısı sunulur.
Amaç yalnızca bir yazılım geliştirmek değil; işletmenizin tüm operasyonlarını entegre, ölçülebilir ve yönetilebilir hale getiren, dijital dönüşümünü hızlandıran ve sürdürülebilir büyümesini destekleyen güçlü bir kurumsal sistem altyapısı oluşturmaktır. Bu sayede kurumunuz, verimlilik, kontrol ve rekabet gücü açısından önemli bir avantaj elde eder.

Kurumsal sürdürülebilirlik ve kalite, günümüz rekabet ortamında bir seçenek değil; işletmeler için stratejik bir zorunluluk haline gelmiştir.
Günümüz iş dünyasında yalnızca faaliyet göstermek yeterli değildir. Kurumların; risklerini etkin şekilde yönetebilen, süreçlerini ölçebilen ve sürdürülebilir performans üretebilen bir yönetim yapısına sahip olması gerekmektedir. Bu yaklaşım, yalnızca bugünü değil, geleceği de güvence altına alan bir kurumsal yapı oluşturur.
BDHA Yazılım Danışmanlık olarak; kurumların kalite, uyum ve sürdürülebilirlik altyapılarını güçlendiren, uçtan uca ve entegre danışmanlık hizmetleri sunuyoruz. Amacımız, işletmelerin yalnızca standartlara uyum sağlamasını değil; aynı zamanda bu standartları kurumsal bir yönetim kültürüne dönüştürmesini sağlamaktır.
Hizmet kapsamımız:
🔹 Kalite Yönetim Sistemleri Kurulumu (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001)
🔹 Entegre Yönetim Sistemleri Danışmanlığı
🔹 Belgelendirme Süreci Hazırlığı ve Uyum Çalışmaları
🔹 İç Tetkik ve Yönetim Gözden Geçirme Süreçleri
🔹 Süreç Analizi ve Kurumsal Performans Yönetimi
🔹 Risk ve Fırsat Yönetimi Sistemlerinin Kurgulanması
🔹 ESG ve Sürdürülebilirlik Danışmanlığı
🔹 Kurumsal Sürdürülebilirlik Stratejisi Oluşturma
🔹 Kalite ve İç Tetkikçi Eğitimleri
Bizim yaklaşımımız, yalnızca belge odaklı bir danışmanlık sunmak değildir. Her kurum için sürdürülebilir, ölçülebilir ve geliştirilebilir bir yönetim sistemi inşa etmeyi hedefliyoruz.
Bu kapsamda;
✔ Kurumsal yönetişim yapınızı güçlendirir
✔ Süreçlerinizi ölçülebilir ve kontrol edilebilir hale getirir
✔ Riskleri sistematik ve proaktif şekilde yönetmenizi sağlar
✔ Sürdürülebilir performans ve sürekli iyileştirme kültürü oluşturur
Kalite, uyum ve sürdürülebilirlik alanında uzun vadeli ve güvenilir bir çözüm ortağı arıyorsanız, kurumunuza özel çözümlerimizle yanınızdayız.

Kalite yönetimi, günümüz kurumları için artık yalnızca dokümantasyon süreçlerinden ibaret değil; doğrudan yönetişim yapısını şekillendiren stratejik bir yönetim aracıdır.
Modern organizasyonlarda kalite; manuel yürütülen süreçlerle değil, veriye dayalı, ölçülebilir ve sürekli iyileştirilebilir sistemler üzerinden yönetilmek zorundadır. Bu yaklaşım, yalnızca denetimlere uyum sağlamakla kalmaz; aynı zamanda kurumun operasyonel verimliliğini ve karar alma kabiliyetini de güçlendirir.
Hazırladığımız bu kapsamlı sunumda, QISO Kalite Yönetim Sistemi’nin kurumsal yapılara sağladığı bütünsel yaklaşımı detaylı şekilde ele aldık. Sistem; yalnızca standartlara uyum sağlayan bir yapı değil, aynı zamanda süreçleri yöneten ve performansı ölçen entegre bir yönetim platformu sunmaktadır.
Sunum kapsamında;
✔ ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 ve ISO 27001 standartlarıyla tam uyumlu yapı
✔ Süreç bazlı yönetim anlayışı ile uçtan uca kontrol ve izlenebilirlik
✔ Risk ve fırsat yönetimini sistematik hale getiren altyapı
✔ KPI odaklı performans izleme ve raporlama kabiliyeti
✔ DÖF ve aksiyon yönetimini disiplinli bir yapıya dönüştüren mekanizma
✔ Denetime her an hazır, dijital ve sürdürülebilir yönetim modeli
detaylı ve bütüncül bir perspektifle ele alınmıştır.
Kurumsal yapılarda kalite; artık manuel takip edilen formlar değil, merkezi olarak yönetilen, anlık izlenebilen ve stratejik kararları destekleyen bir sistem gerektirir. QISO, süreçleri sadeleştirirken aynı zamanda üst yönetime gerçek zamanlı veri görünürlüğü sağlayarak kurumsal kontrol mekanizmalarını güçlendirir.
Özellikle;
🔹 Çok lokasyonlu organizasyonlar
🔹 Denetim yoğun sektörlerde faaliyet gösteren kurumlar
🔹 Süreç standardizasyon ihtiyacı bulunan yapılar
🔹 Risk temelli yönetim yaklaşımını kurumsal düzeyde uygulamak isteyen işletmeler
için güçlü, esnek ve ölçeklenebilir bir dijital altyapı sunmaktadır.
Sunumu incelemek isteyen profesyoneller için bağlantıyı yorumlar bölümünde paylaşıyorum.
Görüş ve değerlendirmeleriniz bizim için değerlidir.

Günümüzde her kurumun iş yapış şekli, süreçleri ve ihtiyaçları farklılık göstermektedir. Bu nedenle hazır paket yazılımlar çoğu zaman işletmelerin tüm gereksinimlerini karşılamakta yetersiz kalmakta, süreçlerde manuel müdahalelere ve verimsizliğe neden olmaktadır. Kuruma özel geliştirilen BT uygulamaları ise bu sınırlamaları ortadan kaldırarak süreçlerin tamamen kurum dinamiklerine uygun şekilde yönetilmesini sağlar.
Sunmuş olduğumuz BT özel uygulama geliştirme ve kurumsal çözüm hizmetleri kapsamında; işletmenizin mevcut iş süreçleri detaylı şekilde analiz edilerek ihtiyaçlarınıza özel yazılım mimarileri tasarlanır. Analiz, tasarım, geliştirme, test ve canlıya alma süreçleri uçtan uca planlı ve kontrollü şekilde yürütülerek sürdürülebilir bir yazılım altyapısı oluşturulur.
Geliştirilen uygulamalar; mevcut sistemlerinizle (ERP, CRM, muhasebe yazılımları, üçüncü parti servisler vb.) entegre çalışacak şekilde kurgulanır. API tabanlı entegrasyonlar sayesinde veri akışı kesintisiz hale getirilir, manuel veri girişleri minimize edilir ve hata oranları düşürülür. Bu sayede kurum genelinde bütünleşik ve verimli bir çalışma ortamı sağlanır.
Ayrıca uygulama geliştirme sürecinde; kullanıcı deneyimi, performans, güvenlik ve ölçeklenebilirlik kriterleri ön planda tutulur. Rol bazlı yetkilendirme, detaylı raporlama, veri analizi ve süreç takibi gibi özelliklerle yönetsel kontrol mekanizmaları güçlendirilir.
Amaç yalnızca bir yazılım geliştirmek değil; kurumunuzun iş süreçlerini dijitalleştiren, operasyonel verimliliği artıran, hataları minimize eden ve sürdürülebilir büyümeyi destekleyen güçlü bir BT altyapısı oluşturmaktır. Bu sayede işletmeniz, rekabet avantajı sağlayan esnek ve yönetilebilir bir yapıya kavuşur.

Meslek: Yazılım ve Danışmanlık Hizmetleri
İlgi Alanları: Yazılım,Danışmanlık,Network
|
Gsm No: 0 501 004 61 33 İş Tel: 0 216 998 90 30 Eposta: info@bdha.com.tr Web:www.bdha.com.tr |
|
Gsm No: 0 501 004 61 33 İş Tel: 0 216 998 90 30 Eposta: info@bdha.com.tr Web:www.bdha.com.tr |
| BDHA Yazılım Danışmanlık Ticaret Ltd. Şti., işletmelerin dijital dönüşüm süreçlerini desteklemek amacıyla kurumsal yazılım geliştirme ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Firma; ERP sistemleri, doküman yönetim sistemleri, iş süreçleri yönetimi, kalite yönetim sistemleri ve kurumsal web uygulamaları alanlarında çözümler üretmektedir. ASP.NET Core ve SQL Server teknolojileri kullanılarak geliştirilen yazılımlar sayesinde kurumların operasyonel süreçleri dijital ortama taşınmakta, verimlilik ve izlenebilirlik artırılmaktadır. - Kaynak: forum.donanimhaber.com |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 32
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 625)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0