Merhaba arkadaşlar. buzdolabı alacağımda ortalama 75-78 cm genişlik ve üstten donduruculu bir model bakıyorum. siemens - bosch ve profilo markalarının buzdolabı modellerine baktığımda aşağıdaki 3 model dikkatimi çekti. buzdolaplarının iç dizaynına kadar birebir aynı. fakat modeller ve marka değişik.
Bosch KDN76AIE0N
Siemens KD76NAIE0N
Profilo bd2176ıfan
bu 3 marka muadil mi oluyor. profilo fiyat olarak daha uygun 34-35 k civarına internette rahatlıkla bulunabiliyor sadece enerji sınıfı F. Siemens ve bosch ise 47-48 k bandında E sınıfı.
aradaki fiyat farkına değecek bir özellik bulamadım. çokta teknik özelliklerini bilmiyorum desem yeridir. bilen arkadaşlardan fikir almak için bu başlığı açtım sizce aradaki farkı verip siemens veya bosch mu almak yoksa profilo almak mı daha mantıklı. üstten donduruculu 75-78 cm genişlik buzdolabı modellerini de önerebilirsiniz.
Acil cevap lütfen başkasının hesaptan yatirsam
Beyler başkasının hesabindan ücreti yatirsam sıkıntı olur mu basvuru yaparken yazdığımız iban hesabindan mi ücreti yatirmamiz lazım? Acil cevap lazım
Ödeme yaparken sistemi kapatırlar mi veya aksaklık olur mu?
Ayın 30 unda ödeme yapsak sıkıntı olur mu? Başvurumu yaptım sadece vakifbanktan ödemek kaldı
Askerlik hastane sevk
Arkadaşlar ben aile hekimine gittim, geçmişte ritim bozukluğu için hastaneye gittiğim için sistemden onay veremedi kardiyolojiye sevk etti. Yaşadığım şehrin randevusu da en erken 23 ünde. Özelden veya üniversite hastanelerinden bakılabilir miyim? Birde 23 ünde çalışıyorum izinler falan sıkıntı oluyor. Hadi 23 ünde gittik diyelim onay vermesi ne kadar sürecek.
Askerlik muayenesi işlemleri
Yoklama başvurusu yaptım. Şimdi aile hekimi sağlık muayenesi diyor ama aile hekimim benim memleketimde bense başka şehirde kamuda çalışıyorum hafta içi fırsat bulamıyorum birde. Ne yapacağım aile hekimini değiştirirsem bu seferde değiştirdiğim aile hekimi izinliyse falan diye şans ya beni bulur. Diyelim izinli başka bir aile hekimi bakıyor mu işlemler kaç gün sürüyor bu ay parayı yatirmam lazım konuya hakim arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen.
yoklama kaçağı
arkadaşlar yoklama kaçağı olup olmadığımı nasıl öğrenebilirim? askerlik durum belgesi sorgulamada
1. AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN, 7179 SAYILI ASKERALMA KANUNU'NUN 11, 20, 23, 38, 43 VEYA 45'İNCİ
MADDELERİNDE BELİRTİLEN ESASLARA GÖRE ERTELEME ŞARTLARI DEVAM ETTİĞİ SÜRECE 31/12/2023 TARİHİNE KADAR
ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR.
haziran 2020 de lisans programından mezun oldum. mezun olduğun dönem baktığımda da 31-12-2023 idi bende daha var diye hiç bakmadım 2021 in kasım ayında da sözleşmeli memur oldum.
2022 aralıkta bedelliye başvursam
2022 aralıkta başvuru sırasında celp ve sevk dönemini ben seçebiliyor muyum 2023 ün sonlarına doğru gitmek istiyorum ama zam gelmeden önce aralıkta da parayı yatıracağım. aralıkta başvuru yapıp 8-9 ay sonra gitmek istiyorum.
Bedelli askerlik başvuru ve ödeme tarihi hakkında.
Merhaba arkadaşlar. ödeme neye göre yapılıyor. aralığın ortaları gibi başvuru yaptım diyelim 80 bin tl mi ödeyeceğim yoksa ocaktan sonraki yeni rakama göre mi ödeme yapacağım. bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını istiyorum.
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25.379 (Bu ay: 5.663)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bedelli Askerlik, Askerlik ve Yedek Subay adayları