Şimdi Ara

İsmek Gitar Kursu hakkında bilgi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İsmek kayıt donemi acılmadı ama aranızda ismek gitar kursuna gitmiş olanınız var mı ?Yardımcı olabilecek varmı

Eğitim kalitesi nasıldı?

eğitim süresi nekadar sürdü ?

katılım nasıldı?

Eğitim günleri ve eğitim saatleri neydi ?

herhangi bir evrak istiyorlar mı ?

vs....vs...

• aynı soruların cevabını ben de merak ediyorum giden arkadaşlar cevap yazabilir mi ?
  • up
  • up
  • up
  • ingilizce kursuna gitmiştim yurtdışında yaşamış bi hocamız vardı süper öğretti, süper öğrendik
  • neredeydi hangi kuursa gittiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA'DA DİL KURSU ÖNERİSİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fitness merak ediyorum
  • fitness ina gittim sefaköy deki gerçekten harika ve temiz tek sorun hocalar biraz ilgisiz yani sorduğun zaman güzel cevaplıyorlar ama bi hareketi yanlış yap pek gelip uyarmıyorlar.. Gitar kursuna gitmeyi düşünüyorum şimdide bende merak ediyorum ismek n gitar kursuna giden varsa anlatabilimi nasıl iyi öğretiyorlarmı.
  • Ben Bahçelievler Yayla'daki İsmek kursuna gitmiştim. Beni pek sarmadı pek sıcak yaklaşmıyorlar. Öğrenmek için çok çabalamanız lazım. Ordaki öğretmenler pek fazla birşey vermiyorlar. Tam anlamıyla çalmayı öğrenemezsiniz.
  • Ben Sefaköy İsmek gitar kursuna gittim.Ben hiç kursa gitmediğim halde oradaki kişilerden çok çok öndeydim.Elinin altında internet varsa gitmesen de farketmez.Evde öğrenebilirsin.Orada sadece sosyal bir ortam var ve notayla eğitim veriyor.Ancak genelde pop ağırlıklı çalıştırıyor hoca.Açıkçası 3-4 hafta gittim ve bana birşey katmadığını gördükten sonra bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerOn

ingilizce kursuna gitmiştim yurtdışında yaşamış bi hocamız vardı süper öğretti, süper öğrendik

aynen bizimde süperdi. çok memnun kalmıştım.

şimdi de gitar için başakşehirdeki şubesine kayıt oldum. belki şişliye geçebilirim.

kayıt olmak isteyen varsa acele etsin çoğu yer doldu bile
  • sefaköyde İngilizce kursuna giden var mı?_ kalite nasıl acaaba??
  • ............................
  • ççççççççççççççççççççççççç
  • ben de antalyadaki ASMEK kursuna yazıldım. kurs açıldı ama işe başladığım için gidemedim. bir sorun olurmu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: demeter07

ben de antalyadaki ASMEK kursuna yazıldım. kurs açıldı ama işe başladığım için gidemedim. bir sorun olurmu acaba

ok nedne olsun gönüllü zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

quote:

Orijinalden alıntı: PowerOn

ingilizce kursuna gitmiştim yurtdışında yaşamış bi hocamız vardı süper öğretti, süper öğrendik

aynen bizimde süperdi. çok memnun kalmıştım.

şimdi de gitar için başakşehirdeki şubesine kayıt oldum. belki şişliye geçebilirim.

kayıt olmak isteyen varsa acele etsin çoğu yer doldu bile

Hangi hoca idi?

• Gitar kursu devletten alınmaz, en azından adam gibi bir eğitim alman piyangoyu bulmak gibi bir ihtimal Parana kıyıp, bu işi hakkıyla yapacak birini bulmalısın.Benim fikrim bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.