Şimdi Ara

İsmail YK'ya haksızlık ediyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jentin

0 kilometre yeni bi araba alırım mahallede kızlara bi havamı atarım
    sağ çek, sol çek bir caka atarım..
    gözlüğümü takar birden gaza bassaaarımm....
    hmmm güzelmiş anasını satarım
    kıvrak deli dolu toz dumana katarım..
    basslar kaliteli tizller kaliteli söyle dostum seni kim tutar
    gel bişeyler içelim demezmi bana, elimi tutup götürmezmi bara.. o istedi bi votka ben bir bardak su bardağa baktım içi buz dolu
    napıyorsun dedim barmen aklın başındamı herneyse bizimki votkayı yudumları
    heralde yaradı yanıma yanaştı gömleğimin üst düğmesini açtı fırsat bu fırsat aman kaçırma
    sırası geldi hadi söyle ona
    facebook.. facebook. hergün aradım durdum.. facebook facebook. bu kızı orda buldum.
    bu kız bana yaşımı sordu 21 dedim..
    evin yurdun nerelisin dedi bekarım dedim..
    tam bana göresin dedi nassıl sevindim.. tak biryandan uyandım kendime geldim...
    dablü dablü dablü nokkta bomba bomba nokta kom...

Benimde tek beğendiğim tarafı bir çok enstürümanı çalabilmesi aslında Yurtseven kardeşler grubunda söylerken beğeniyordum ama, şimdi bireysel olarak çalışmaları tamamen apaçi müziği..Arkadaş paylaşmış şarkı sözlerini görüldüğü gibi söylenecek fazla birşey yok..

• O zaman ajdarada haksızlık yapıyoruz

Orijinalden alıntı: DontTouchHim

O zaman ajdarada haksızlık yapıyoruz

Ajdarın müzikle alakası yok ki .Sadece makina mühendisliğini bitirmiş.İsmail Yk nın enstürüman çalabilmesi müzikle alakalı bir konu sonuçta.
    Yoksa çikita muzu sen ajdar dan daha iyi söylersin çikta çikta çikta çikta çik çik çik çikitaaa söyle bakalım

• Ajdar kraldır,Ajdar herseydir,Yasasın ajdar sevenler

Heyyyyy
  • ismail yk mi sanatçı? gtümle daha güzel söylerim almanyada türk olarak doğmuş sonra buraya gelip saçma sapalak özenti salak bir kültürle kendi beyninde alman türk karışımı ne olduğu belirsiz aptalca şeyler yapıyor bizim halkda dinliyor. zaten almanyada yaşayıp geç yaşta buraya gelen türklerde hep bir gerilik var.

Orijinalden alıntı: DontTouchHim

Ajdar kraldır,Ajdar herseydir,Yasasın ajdar sevenler

Heyyyyy

Ne demiş pit10

Ajdar tiki kızlardan bile daha şapşal
    Zevk alırım çok ona kafa atsam

• Kudur kudur beybi.
    KAHROLSUN BAĞZI ŞEYLER
  • Gençliğin beynini bulandırdı bu adam. Ajdar bile daha iyi söylüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Adamın kafası çalışıyor, apaçi potansiyelini görmüş Türkiye'deki, dayıyor nabza göre şerbeti.

Nokta.

Tutmuş hareketli şarkıların sözlerinden seçip örnek koymuşsunuz ya slow şarkılar ???
    Nerdesin şarkısının Romanca, İngilizce, Almanca gibi dillerde başka isimlerin söylediğini biliyor musunuz ? HAYIR.
    Bombabomba.com şarkısının Romanya'da cevrilip söylendiğini biliyormusunuz ? HAYIR.
    Amerika'da 2009'da çok büyük bir konser verdiğinden haberdar mısınız ? HAYIR.

Tutturmuşsunuz bir apaçi :S Bazı insanlara apaçi diyenler kendilerine ne diyor ? ELİT mi? COOL mu? MODERN mi ?

1. BAŞARI ŞANS DİYELİM, 2. BAŞARI TESADÜF DİYELİM, 3. DENK GELDİ DİYELİM YA 4. ??

İsmail YK 2004'den 2009'a kadar en çok satan albüm oldu. Son albümü çıkmadan 150.000 sipariş aldı.

Beğenmediğiniz "şappur şuppur" albümü 1.000.000'dan fazla sattı.

Dinlemiyorum diyen beğenmiyorum diyen aranızda eminim dinleyende var, Zaten İsmail YK sevmeyen dinlemeyen adam ne topicle ilgilenir ne de yorum yapar.

Orhan Gencebay ve İsmail YK..

Hepimiz biliyoruz ki; Orhan GENCEBAY ne yeri doldurulabilecek ne de vasıfları kelime ölçütleriyle nitelendirilebilecek bir değerdir.
    O bir gerçektir.

Güzel sanatlar faültesi grafik ve konservatıar Türk Sanat Müziği bölümü öğrencisiyim.
    Ressam ve müzisyen desem abartmış olmam.
    İsmail YK' yada uzak bir zat olmadığım gibi kendisinide çok iyi tanırım.
    Orhan GENCEBAY İsmail YK'nın gercek bir destekçisidir. İsmail YK'nın asıl hedefi bir bağlama virtüözü olmaktı. Vizör olarak Orhan GENCEBAY'ı gördü hep. Tabi ki Orhan GENCEBAY ile hiç bir şahıs karsılastırılamaz - kimse yerini dolduramaz. Fakat bilinmesi gereken birşey vardır ki; İsmail YK nın vizörü - felsefesi GENCEBAY felsefesidir. Biliyorum bunu okuyan bir çok kişi belki kızıyor belki gülüp geçiyor... Fakat bunları yoksaymak direkt olarak Orhan GENCEBAY' a saygısızlıktır. İsmail YK nın enstrümanist yönü bir Orhan GENCEBAY aynasıdır.
    kaldı ki Arabesk - fantazi dalında en iyi erkek sanatcı ödülünü Orhan GENCEBAY ın ellerinden almıştır.

İsmail YK'ya haksızlık ediyoruz

İsmail YK'ya haksızlık ediyoruz

İsmail YK nın Orhan GENCEBAY ı bir idol olarak görüyorum sözlerine Orhan GENCEBAY duygulanmış ve bu yüzden çok mutlu olmuştur...
    Ön yargıyla yaklaşmak her zaman için olumsuzluktur...
    İsmail YK nın Orhan GENCEBAY' a ithaf ettiği şarkıları hiç dinlediniz mi ???
    Bombabomba.com albünden - İSTEMİYORUM SENİ
    Bas Gaza albümünden - CANIM ACIYOR
    Haydi Bastır albümünden - BENİM İÇİN ÖLDÜN SEN
    parcalarını dinlemenizi öneririm. Orhan GENCEBAY motiflerini - tınılarını bulacagınızdan şüphem yok.
    Orhan GENCEBAY ın sevdiğim bir kardeşim dediği destek verdiği solistliğini bırakın enstrümanist yönü o kadar zengin birisine ön yargı ile yaklaşmak haksızlık olur...
    Tarihe bakarsanız farkılıklar her zaman tepkiyle karsılanmıştır diye söz vardı.
    Ne kadar doğru değil mi? :)

Orhan Baba da " "Batsın bu dünya" dediğim zaman banada aynı sekilde tepkiler gelmişti." Diyor..
    Biliyoruz ki gercek hayatta Allah belanı versin den daha nice kötü laflar, cümleler kullanılıyor.
    Asıl tepki gösterilmesi gereken Allah belanı versin dedirtendir.
    Sarkıda ne kadar Allah belanı versin diyosada sonunda: "İsterse ölüm gelsin hala seviyorum seni." diyor.
    Kendini bilen gencler gercek hayatla sarkıyı ayırt eder.
    Hem Allah birisinin belasını verecek olsa bunu bir baskasının demesiyle mi yapacak. Derin konular bunlar.
    Müzikalitenin dışına cıkmadan işlenebilmeli.

Allah belanı versin
    Allah seni kahretsin
    Bana gelen sana gelsin YAR

Tüm bunları diyor ama sonuna ekliyor "YAR" bu cok önemli.
    Demekki sevgi var. E sevgisi olan sevdiğine bu lafı der mi ? Sevilen dedirtiyor.
    "Bak benim halimi harab ettin hahroldum, belam benim bu oldu, bana gelen sanada gelsin, seninde belan bu olsun." deniyor aslında.

Gercek hayatta askından bileğini kesen, intihar edenler bile var. Öyle olanlara bu sarkı bir yol olmuştur kendine zarar vermeyi bırakıp karsısındakine bu sarkıyı söyleyip gönüllerini rahat ettirmişlerdir belki de kimbilir...

İsmail YK nın avukatı değilim. İsmail YK ve ya bir başka isim biilmeden hakkında konuşmak hakaret etmek yerden yere vurmak bana etik gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEKAROSS -- 12 Ağustos 2010; 13:23:14 >
    Home Studio & Multimedia Systems

• adam allah belanı versin diyorya

Bunu mu seviyorsunuz ?
    Arsenal
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Nesnellik konusunda haklısınız ama ben öznel olarak söyleyeyim: Erkan Oğur'un yaptığına sanat derken Mustafa Sandal'ın yaptığına ticaret diyorum.Yaşam tarzını oldukça takdir ederim ama iş sanata gelince olmuyor işte.Ben Mustafa Sandal'ı Orhan Gencebay'ın Ajda Pekkan'ın yanında görünce biraz afalladım.Onun için dile getirmek istedim
    Mustafa Sandal'ı tanımamışsınız. Mustafa Sandal 90'larda pek çok isime bestelerini verdi. Örnek verirsem: Sertab Erener - Büyü de Gel, Yonca Evcimik - Bandıra Bandıra, Asya - Beni Aldattın, İzel - Eyvallah, Sibel Alaş - Adam... Hepsi de şaheser parçalar. Hatta Mustafa Sandal'ın sözlerini kendi yazdığı, müziğini Bülent Tezcan ile birlikte yaptığı ilk parçası "Vazgeçme"yi 1990 yılında sanatçı dediğiniz ve bir tane bile kendi bestesi olmayan Ajda Pekkan söyledi. 2000'lerdeki performansı 90'lardaki kadar iyi olmadıysa da Mustafa Sandal'ın 90'larda yaptığı besteleri gerçek bir sanatçı olduğunu kanıtlar.

• Kendisi yakın akrabamdır.
  • Türk halkının İsmail YK yavşaklığından utanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperkin -- 12 Ağustos 2010; 14:17:57 >
  • İsmail yeka denen şey düpedüz bir denyodur. Kimse kusura bakmasın isterse aynı anda 28 tane enstrüman çalsın ama o yazdığı sığır ötesi şarkı sözlerinin hiç bir mazereti olamaz. Belli bir yaş grubundaki gençleri nasıl zehirlediği ortada.

Ha tabii halkımız müzik gibi konularda zevksiz ve bilinçsiz olduğu için böylesi bir kişi çok albüm satabiliyor, medyanın saçma sapan yönlendirmesiyle bir yerlere gelebiliyor.

Ben İsmail yeka adlı kişiyi hiç de masum görmüyorum, yaptığı sıfır seviye şarkılarla parsayı toplayan ama vergi ödememek için Türk vatandaşlığından çıkan bir şey kendisi.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

0 kilometre yeni bi araba alırım mahallede kızlara bi havamı atarım
    sağ çek, sol çek bir caka atarım..
    gözlüğümü takar birden gaza bassaaarımm....
    hmmm güzelmiş anasını satarım
    kıvrak deli dolu toz dumana katarım..
    basslar kaliteli tizller kaliteli söyle dostum seni kim tutar
    gel bişeyler içelim demezmi bana, elimi tutup götürmezmi bara.. o istedi bi votka ben bir bardak su bardağa baktım içi buz dolu
    napıyorsun dedim barmen aklın başındamı herneyse bizimki votkayı yudumları
    heralde yaradı yanıma yanaştı gömleğimin üst düğmesini açtı fırsat bu fırsat aman kaçırma
    sırası geldi hadi söyle ona
    facebook.. facebook. hergün aradım durdum.. facebook facebook. bu kızı orda buldum.
    bu kız bana yaşımı sordu 21 dedim..
    evin yurdun nerelisin dedi bekarım dedim..
    tam bana göresin dedi nassıl sevindim.. tak biryandan uyandım kendime geldim...
    dablü dablü dablü nokkta bomba bomba nokta kom...

BÖYLE BİR ABAZALIK YOK

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.