Şimdi Ara

İsmail Kartal,Cüneyt Cakır,Alves

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kırmızıya kırmızı demeyen gitsin atsın kendi bir yerlerden bu arada

ancak bu Cüneyt Çakırın kötü hakem olduğunu değiştirmiyor bu adamı vermeyin abi fb gs maçlarına cidden ilk yarıda bir pozisyon var korner kullanıyor galatasaray kontra atağa çıkacağız veysel ayağı kayıyor düşüyor topuda eliyle alıyor

Kart nerede hoca ? buna kart çıkmayacakta neye çıkacak avrupada buna kart vermeyecek hoca var mı ?
    -----

İsmail Kartalı Eleştirmenin bir mantığı yok şu an için

kimse geçen seneki oyunu beklemesin ki geçen senede çok rahat kazandığımız sadece gaziantep deplasmanı var başka hatırlamıyorum..

Oyuncular 1 yaş yaşlı artık aynı tempoyla oynamalarını beklemeyin

Kuklayı değil kuklacıyı hedef alın

Alvese de bir şey demeye gerek yok yazıklar olsun elimizdeki oyunu aldı galatasaraya verdi...

"And here's Messi....away from two, three, four....wonderful, wonderful, wonderful...How good is he?! A mere supernatural goal from Lionel Messi! He has wriggled and tiptoed his way to the gates of Wembley Stadium. He is just brilliant. Best player in the world."

• Emenikeyi neden cikariyor yanlislikla gol atabilirdi kontraya kaldik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alves kırmızı görmese 1 puan bile alamazdık açık ve net.

ama bu kadar saçma kırmızı kart da görülmez ki be kardeşim. gereksiz abuk sabuk.

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

alves kırmızı görmese 1 puan bile alamazdık açık ve net.

ama bu kadar saçma kırmızı kart da görülmez ki be kardeşim. gereksiz abuk sabuk.

Anlamıyorum abi durduk yere orta sahadasın niye öyle hareket yapıyorsun amacın ne yani ?

bu yaptığın takıma ihanet değil mi ? tehlikeli pozisyon mu tek kişimisin de o hareketi yapıyorsun
    "And here's Messi....away from two, three, four....wonderful, wonderful, wonderful...How good is he?! A mere supernatural goal from Lionel Messi! He has wriggled and tiptoed his way to the gates of Wembley Stadium. He is just brilliant. Best player in the world."
  • Alves hıyarının nane yemesi maçın kaybedilme sebebi oldu.Bu futbolcu bozuntusu daha da kadroya falan girmemeli.Oyun temposu pozisyon üstünlüğü tamamen kaybedildi ölü seyirci canlandı bruno sayesinde.
    * 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alex Telles ve Veysel Sarı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ersun Yanal varken Bruno Alves o hareketi yapsın bakayim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Natalie D.

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

alves kırmızı görmese 1 puan bile alamazdık açık ve net.

Anlamıyorum abi durduk yere orta sahadasın niye öyle hareket yapıyorsun amacın ne yani ?

bu yaptığın takıma ihanet değil mi ? tehlikeli pozisyon mu tek kişimisin de o hareketi yapıyorsun

aldı maçı bize verdi adam. hani gol pozisyonu falan olsa hadi neyse. centilmence, dostça geçen bir derbide hele çok gereksizdi.

şimdi bizde melo arada kafayı sıyırıp saçmalıyor ama bu kadar dengesizce hiç davranmadı. rakibin sırtına uçan tekmeyle girersen kırmızıyı hakedersin. hele ki 2 hafta önce aynı pozisyonda bekir kırmızı görmüşken iyice saçmalık

• alvesten çok emenikenin çıkmasına sevindim açıkçası. siz beğenmesenizde adamı bizimkiler tutamıyor. acayip hızlı, 10 kişilik fener emenike sayesinde bu maçı çevirebilirdi.

COMINGSOON
  • Kartalik nesini begendiniz. Sakatlar ve cezazilar ile olmasi gereken kadro cıktı zaten.
    bana kimse emekinike hasan ali değişikliğini anlatamaz. Emenike cıkıyorsa forvet alacaksın. Kuyt forvet olamaz. Hicbiz zaman da olmadı.
    kuyt yerine forvede diegoyu koy daha cok is yapar.
    hasan ali girip caner iler geçince canerin de oyunu bozuldu. Alper saga gecti o da bozuldu. Bir takımla bu kadar oynanmaz.

Ersun yanal'ı gönderen zihniyet varken de pek suçlu aramak isimede gelmiyor.

• Emenike haftalardır formsuz zaten.bu sezona boyle basladi boyle devam ediyor emenikeyi suçlu bulmak yersiz.cek yedeğe 2-3 hafta daha.tum olay alves de bitti.gereken cezayı versinler yok kazanma hirsiymis bilmem ne.

• Geçen sene yaratıcılık sıkıntısı görmezden gelindi bu sene ceremesini çekiyoruz bence sıkıntı fırvetlerde değil..

• Valla cüneyt çakır kırmızı kartları çok kolay çıkarıyor doğruda çıkarıyor helal olsun. İnşallah aynı cesaretı rakıplerımız ıcınde gosterır. Ben aynısını melo yapsa kırmızı gösterebılecegını dusunmuyorum. Ama buda alvesın suçunu hafıfletmez.

• Bence Emenike topa vurmak için ayağını sallarken Chedjouyla temas ediyor ve dengesini kaybediyor . Benim görüşüme göre penaltı değil ama Emenikenin dövünmesinide anlıyorum muhtemelen arkadan müdahale aldığını sanmıştır . Bence asıl konuşmanız gereken taçtan attığınız gol . Alvesin kartı net kırmızı . Birde Burakın bir penaltı beklentisi vardı orada hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı görmesi lazımdı

Orijinalden alıntı: uA-kktc

Bence Emenike topa vurmak için ayağını sallarken Chedjouyla temas ediyor ve dengesini kaybediyor . Benim görüşüme göre penaltı değil ama Emenikenin dövünmesinide anlıyorum muhtemelen arkadan müdahale aldığını sanmıştır . Bence asıl konuşmanız gereken taçtan attığınız gol . Alvesin kartı net kırmızı . Birde Burakın bir penaltı beklentisi vardı orada hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı görmesi lazımdı

emenike nin pozisyonu tartışmasız kırmızı kart+penaltı bizim beyin yoksunu emenike şut çekmeye çalışmak yerine bıraksaydı kendini ki zaten o müdahale ile pozisyonunu kaybetmişti kırmızı kart+penaltı gelecekti

• Orda faul vardi bir kere nizami olmayan şarj deniyo ona

Arti napcak adam.top var diye duşerken elini yere koymuvakmi sen bi duşsene o pozisyonda elini yere koymadan .

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.