Şimdi Ara

İŞLETMEDE ŞEFİN YEĞENİNİ DÖVDÜM ÖĞLEDEN SONRA BENİ KISTIRACAKLAR SANIRSAM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim yaşımda fakat benden biraz iri bir çocuk var bizim okuldaymış hiç görmedim bu artist artist hareketler yapıyordu her işe kendi atlıyordu bana ve arkadaşıma emirler yağdırıyordu başta çocuğu orada çalışan sandım fakat oda stajermiş daha sonra çocuğa dedim bana birdaha emir verme kalk kendi işini kendin yap ben buraya iş öğrenmeye geldim ayakçı olmaya değil dedim çattı kaşını hafif sırıtarak "Allah Allah" dedi. Bende biraz sinirliyimdir kardeşim iki dakika lavaboya gelsene dedim tuttum kolundan baktım biraz tırstı orada anladım zaten süt olduğunu sonra bu geldi. Derdin ne dedim derdim falan yok sadece rica ediyorum tamam birdaha demem dedi dersen ... diye küfür ettim ne ... sen dedi tavuk mu dedi evet ... dedim vurdum birtane sonra bu vurmaya kalktı iki üç tane üst üste vurdum bu suratını tuttu bende çıktım ustanın yanına gittim. Usta hadi öğle yemeğine gidin dedi para yatırmadığım için henüz eve geliyorum yemeğe atelye eve yakın zaten tam çıkarken baktım çocuk şefin yanında şefte nereye gidiyorsun diye sordu yemeğe dedim git gel seninle görüşecez dedi. Acaba en fazla ne olur atılırmıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 5 Ekim 2011; 11:40:47 >

• Şef seni öpecek
  • http://www.yenibiris.com/

Belki de temiz bir sopa attıktan sonra atarlar,umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio159 -- 5 Ekim 2011; 11:42:40 >

• donanimhaberdenim ben agbi de şefe belki atılmazsın
  • Aslında o çocuğu dövdüğüme kimse inanmaz vurdummu devirecek cinsten bir çocuk bende kendime iki tane vursam desemki senin yeğenin bana vurdu bende kendimi savundum hala başım ağrıyor birazda duygusala yatayım sonrada şef öpüşün barışın der.
  • sedat pekerin has yeğeniyim de.
  • başını ortasını sonunu okudum..bence seni dövecekler büyük ihtimal,dayagını yidikten sonra hemen hastaneye koş darp raporu al ve tazminat davası ac..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Şef, kabul et güzel dövmüşüm ama di mi " dersen kovulma ihtimalin olmaz.. Oğlun olması benim kişiliğime hakaret edebileceği anlamına gelmez de.. O da Çok atar gider yaparsa onu da döv gel ben seni bi yerde işe aldiririm bi şekilde merak etme..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişey olmaz anlat durumu açık açık eğer şef azıcık adamsa daha yaparsanız diye ikinizide bi kalaylar sonra belki sana ufak bi şaplak sonra yola devam
  • Seni derse istifa ediyorum de
  • Gitmesem mi 13:00'da orda olmam gerek normalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Gitmesem mi 13:00'da orda olmam gerek normalde.

git adam gibi yaptığının arkasında dur dönmeye gerek yok adam ol adam gerekirse dayak ye ama dönme
  • Patronun yiğenini nasıl döversin? Cidden yani?
  • quote:

Barıştırır sizi büyük ihtimal tırsma o kadar.
  • quote:

Ee noldu?
  • Gittim cagirdi arkadasinimi dovdun dedi bende durumu anlattim tamam kendini ezdirmemen guzel birsey ama boylede vurulmaz be evladim dedi baktim cocugun suratinda iki morluk pisman oldum sonra kusura bakmayin ben sinirliyim ustumede gelince kendimi tutamadim dedim burada boyle seyler olmaz hersey yolunda gidecek diye birsey yok bizde yeri geliyor tartisiyoruz dovelimmi yani yeri gelince alttan almayi bilmeliyiz uygun bir dille soylersin birkac defa eger her defasinda ayni hareketleri yapiyorsa cekersin kenara iki tokat atarsin hadi barisin ayni is yerindesiniz kusluk olmaz barisin birdahada boyle seyler duymayacam dedi baktim cocuk elini uzatti bende uzattim geliyor benimle muhabbet falan etmeye calisiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gittim cagirdi arkadasinimi dovdun dedi bende durumu anlattim tamam kendini ezdirmemen guzel birsey ama boylede vurulmaz be evladim dedi baktim cocugun suratinda iki morluk pisman oldum sonra kusura bakmayin ben sinirliyim ustumede gelince kendimi tutamadim dedim burada boyle seyler olmaz hersey yolunda gidecek diye birsey yok bizde yeri geliyor tartisiyoruz dovelimmi yani yeri gelince alttan almayi bilmeliyiz uygun bir dille soylersin birkac defa eger her defasinda ayni hareketleri yapiyorsa cekersin kenara iki tokat atarsin hadi barisin ayni is yerindesiniz kusluk olmaz barisin birdahada boyle seyler duymayacam dedi baktim cocuk elini uzatti bende uzattim geliyor benimle muhabbet falan etmeye calisiyor.

klasik bir donanımhaberli

İŞLETMEDE ŞEFİN YEĞENİNİ DÖVDÜM ÖĞLEDEN SONRA BENİ KISTIRACAKLAR SANIRSAM.

• tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPeltek -- 5 Ekim 2011; 17:44:43 >
  • Konu: 9/10
    Başlangıç: 8/10
    Sürükleyicilik: 9/10
    Bitiş: 4/10

Sonunu bağlayamadın
  • C
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.