Şimdi Ara

İşletme mi Mühendislik mi İyi Kazandırır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel bir fen lisesinde okuyorum. Çok çalışan öğrencilerin neredeyse hepsinin sayısalda olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden eşit ağırlık çalışmayı düşünüyorum. Ama işletme okuyanlara bakıyorum maaşları çok düşük inanılmaz düşük. Benim hedefim ilk 2000 eşit ağırlıkta. Aldıkları maaş, iş olanakları ve gelecekleri olarak hangisini tavsiye edersiniz?

Not: İşletmeyi daha çok seveceğimi düşünüyorum.
    Okulum da eşit ağırlık çalışırsam bana yardımcı olacak bir okul fen lisesi olmam sorun değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenghover -- 29 Nisan 2014; 23:21:56 >

• Cevap verecek yok mu .s.s
  • mühendislik. bir patent ile milyon dolarları kaldırabilirsin.
  • Bende merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işletme mühendisliği kazan.

not:okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2pal

Özel bir fen lisesinde okuyorum. Çok çalışan öğrencilerin neredeyse hepsinin sayısalda olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden eşit ağırlık çalışmayı düşünüyorum. Ama işletme okuyanlara bakıyorum maaşları çok düşük inanılmaz düşük. Benim hedefim ilk 2000 eşit ağırlıkta. Aldıkları maaş, iş olanakları ve gelecekleri olarak hangisini tavsiye edersiniz?

Not: İşletmeyi daha çok seveceğimi düşünüyorum.
    Okulum da eşit ağırlık çalışırsam bana yardımcı olacak bir okul fen lisesi olmam sorun değil yani.

Ben birçok meslek testi yaptım hepsinde işletme/iktisat çıkıyor.Ama sayısal okuyorum.Aileme çevremdekilere işletme iktisat okumak istiyorum diyorum aç kalırsın diyorlar.Boğaziçi Üni tanıtım gezisinde tanıtımı yapan kişiye Boğaziçi İşletmenin ne farkı var, iş olanakları vs diye soru sordum.Bana şunu söyledi Türkiye'de 180 üni var çoğunda işletme var.Ama Boğaziçi İşletme ilk 1.500 ile alıyor dedi gerisini sen düşün

• bizim üniversite işletmeyi öğrencilere bedava sınavsız okutuyo ... ona göre seç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğretmenlik mi, Mühendislik mi?
    13 yıl önce açıldı
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana göre akıl iyi para kazandırır.
  • İşletme oku, Para için mühendislik yapma. Sonra oradan buradan kırpmaya çalışır 3 kuruş için insanların hayatını riske atmayın.
  • eşit ağırlık da illa işletme mi var anlamadım ki. İnsan seveceği mesleğe yönelmesi lazım. Para diyorsan maliüşavirlik var benim bildiğim eşit ağırlıkta iyi para kazandıran hele birde yeminli mali müşavir olursan çok para kaldırırsın ama çalışmaya bağlı aynı çok parayı bir avukat da kazanırdır herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanberxd

eşit ağırlık da illa işletme mi var anlamadım ki. İnsan seveceği mesleğe yönelmesi lazım. Para diyorsan maliüşavirlik var benim bildiğim eşit ağırlıkta iyi para kazandıran hele birde yeminli mali müşavir olursan çok para kaldırırsın ama çalışmaya bağlı aynı çok parayı bir avukat da kazanırdır herhalde.

Mali müşavirlik çok zor diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işletmeyi bilmediğim için bir kıyaslama yapamayacağım ama mali müşavirlik de baya para var onu biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.