Şimdi Ara

İşletme Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonucum bu  İşletme Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

tercih listesinde ilk 3-4 sırayı istedigim yerde gelmesi zor olan pdr leri ( 30 40 bandındaki )denemeyi düşünüyorum. daha sonra hacettepe ing işletme (58 bin) , daha sonra gazi ing işletme(90 bin) , en sona da deü ing işletme (82 bin) yazmayı planlıyorum. Büyük ihtimalle gazi ing işletme gelicek

Sizce mantıklı bir seçim olur mu ? İngilizce temelim kötü yalnız bu yüzden çok korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xds789 -- 28 Temmuz 2016; 12:46:38 >

• up
  • upup
  • İşini şimdiden garantiye aldığın bir pozisyon varsa git ama onun dışında işletme iktisat gibi bölümler top üniversitelerde okunmadıkça işsiz kalma olasılığı çok yüksektir, işletme ve iktisata tüm dünya doydu artık daha farklı fikirlerle daha girişimci olmak lazım bu bölümlerde
  • MaybeeOneDay M kullanıcısına yanıt
    gazi top üniversitelere girer mi ?
    Türkiye deki top 5 nedir sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazi top üniversitelerde değil en azından iibf alanında, top 5 bence koç, bilkent, odtü, sabancı, boğaziçi ama bunları kendi aralarında sırala dersen yapamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaybeeOneDay

Gazi top üniversitelerde değil en azından iibf alanında, top 5 bence koç, bilkent, odtü, sabancı, boğaziçi ama bunları kendi aralarında sırala dersen yapamam

Sende mi düşünüyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    peki bu sıralara ne yazılır sizce?
  • Lokontacı kullanıcısına yanıt
    hayır ben mf ciyim
  • xds789 X kullanıcısına yanıt
    TM-3 puanına Kıbrıs'da PDR ya da psikoloji okuyabilirsin, imkanların el veriyorsa İstanbul'da, Ankara'da %50 burslu hukuk okuyabilirsin. Ama ben sana 1 sene daha kalmayı öneririm mutlu olman açısından
    imkanlar el vermiyor malesef

bu zaten 2.yılımdı :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.