Şimdi Ara

İşletim sistemi hakkında bir soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1-2 ay içinde bilgisayar toplayacağım. İşletim sisteminin lisanslı olmasını istiyorum. bu yüzden Şunu alıcağım. Peki bu bilgisayarı aldığımda internetten satın aldığım işletim sistemini nasıl yükleyeceğim... Bu işlerde acemiyim lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bazen bilgeler bile sonu göremez
  • Baktığınız yere dikkat edin o rakam sadece yükseltmek içindir. Lisans fiyatı Win7 HP dahi 300 TL nin üzerinde satılırken Win8 kaça satılır bilinmez.

"Teklif, 26 Ekim 2012 tarihinden 31 Ocak 2013 tarihine kadar geçerlidir ve müşteri başına beş yükseltme lisansıyla sınırlıdır. Windows 8 Pro'yu yüklemek için müşterilerin Windows XP SP3, Windows Vista veya Windows 7 çalıştırıyor olması gerekir. "
    Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD Hakkında bir kaç soru.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.