Şimdi Ara

Bu sisteme işletim sistemi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle sistemimi yazayım.

Core2Duo INTEL 2.33 GHz(E6550)4 MB 1333MHz
    MSI MS-P35 NEO-F(7360-010) QCORE 1066MHZ GLAN
    256 MB PALIT HD2600PRO SONIC DDR3 TV+DVI+HDMI
    1024 MB DDR2 800 MHZ KINGSTON KVR800D2N5
    300 GB SAMSUNG 8MB CACHE IDE HDD
    NEC AD-7170S-0B DVD-RW 18X S?YAH/SATA Kutusuz
    ASUS TA-951 350 WATT SİYAH KASA
    19" SAMSUNG 931C LCD 2ms Siyah
    MICROSOFT S82 KLAV+MOUSE OPT. DESKTOP SIYAH
    CARD READER PEGASUS ALL IN 1 3,5" INT.SIYAH LZAI-5

Lütfen ne bu hdd böyle bu sisteme demeyin.Daha önceden elimden bir hdd vardı.Onu taktım bu sistem için almadım en kısa sürede satıp yeni çıkan bir sata2 hdd ler ile yer değişecek
    Şimdi soruma geleyim.Aradaşlar sizce bu sistemden en iyi performans hangi işletim sistemi ile alınır. Şuan ben 32 bitlik vista ve xp pro (32 bit) kurdum, vista sanki bana daha hızlı gibi geldi.Yanılıyormuyum fark yok mu bilmiyorum ama öyle gibi geldi.Sizce nasıl bir işletim sistemi 64 bitlik nasıl olur?64 bitte de driver sorunu oluyor.64 bit için bazı drivarlar bulunmuyor mesela dijital tv kartı var bende onun için çok zorluk çekmiştim.

• bnce en iyisi xp 1 gb ramla vista da oyunlarda fln zorlanırsın xp de böle bişe olmas
  • xp64 bit
  • 64 bit pek mantıklı deil hep 32 bit programlarla çalısmıyo bildigim kadarıyla
  • Denemişliğim yok ama Vista için 1 gb yetersiz olabilir.Şahsen 1 gb ram ile vistayı pc me kurmazdım.XP pro / SP2 kullanmanı tavsiye ederim.Bana işletim sistemi olarak en oturmuş gözüken XP pro / SP2 (32 bit) dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutupBedevisi -- 31 Ağustos 2007; 18:00:29 >
  • Tabiki ona göre kullandığı programlarıda 64bit seçecek.
    quote:

Orjinalden alıntı: freestyler_07

64 bit pek mantıklı deil hep 32 bit programlarla çalısmıyo bildigim kadarıyla
  • Eğer ince ayarlarını yapabilirsen Windows Server 2003 R2 günümüzdeki en performanslı ve stabil işletim sistemidir. Kullanamam diyorsan XP Pro.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bu vista çıkarken amma yaygara yaptılar

kimse kullanmak istemiyor bu nasıl iş

bende kullanmıyorum gerçi
  • salla vistayı daha vistaya gecmek için çok erken bi çok driver eksigi war bnce bide her işe karısıyo bi bırakmıyo kendi işimisi kendimiz görelim
  • Çok komik bişi oldu kimse vista kur dememiş bende vista kullanıyorum şuan iyi mi xp sp2 ve vista ikiside var,yakın zamanda kendimi bütçe olarak biraz toplarladığımda aynı ramden birtane daha alıp yanına dual yapacağım arkadaşlar.Şuan vista hiç kasmıyor.Daha pc yeni diğer kurduğum işletim sistemi olan xp de henüz fazla çalışma fırsatı bulamadım.XP vistadan çok daha iyi çalışacak sanırım.Benim asıl sormak istediğim şu,işlemcimi baz alarak bana ne önerirsiniz?Bu işlemci xp sp2 de de vistada da aynı performansı gösterir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okttay -- 3 Eylül 2007; 1:25:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.