Şimdi Ara

İŞLEMCİMİ DENEYECEK ANAKART ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde çekirdeğinin açılıp açılmadığından emin olmadığım sempron x140 işlemcim vardır bu işlemciyi çekirdek açma özelliği bulunan bir anakartta denemek istiyorum izmirden yardımcı olabilecek birisi varmıdır eğerki çekirdeği açılıyorsa işlemciyi heba etmeyip x2 olarak kullanmak istiyorum yok eğer düz bir işlemciyse sıradan bir anakarta takıp kullanmaya devam edeceğim bu işlerden anlayan birisi yardımcı olursa işlemciyi istediği yere getirebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desouza -- 31 Mart 2017; 11:43:0 >

• selamlar. hocam hiç uğraşma, zaten gerçek çift çekirdekler 10-15 lira ediyor. çekirdeği açılsa bile anakarta harcayacagin paraya yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quartamin doğru yazmış. Ben de bu ilanı hiç görmediysem 20 kez görmüşümdür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quartamin

selamlar. hocam hiç uğraşma, zaten gerçek çift çekirdekler 10-15 lira ediyor. çekirdeği açılsa bile anakarta harcayacagin paraya yazık.

hani nerede kim satıyor 10-15 liraya 938pin am3 çift çekirdek işlemci söylermisiniz acaba
  • 938 pin diyorsun yav..! 15 olmasın 25 olsun hadi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSINOS

938 pin diyorsun yav..! 15 olmasın 25 olsun hadi..

geyik yapmayı ne kadar seviyorsunuz beyler işiniz gücünüz yokmu sizin kendi işinize bakın her ilana birşey yazma huyunuzdan vazgeçin
  • lazımsa amd athlon 2 cift cekırdek ıslemcı ben satabılırım sana kargosu sana ait olmak uzere 20 liraya verırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elimde GA-MA785GMT-UD2H marka anakart var.İşini görür mü?
  • forumda konusu vardı çekirdek açan m.b modelleri diye.hatırlamıyorum ama bulabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.