Şimdi Ara

işlemcimi değiştirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakart modelim GA-8I945GZME-RH ayırdığım bütçe ise 150 ile 250 tl arasında

• http://www.giga-byte.com.tr/products/mb/cpulist/ga-8i945gzme-rh.html sitesinde işlemci desteğine bakarsak c2 duo desteklediği yazıyor.zaten revizyonu f4 yada f2 ise alabileceğin işlemcinin ikinci el değeri max 150 tl cıvarıdır.bütçen yeterli olacaktır
  • 1. el olarak yaklaşık 300TL'den aşağı zor. Tabi Dual Core almak gibi bir hata yapmakta ısrarcı değilsen... Core2Duo'dan aşağısını bu devirde almak mantıklı değil. İşlemci arızalı falan olmadığı sürece 1 ya da 2. el olması çok fark eden bir bileşen değil. Tavsiyem 2. el core2duo bakman. Forumun 2.el bölümüne göz atabilirsin. Zaman zaman çok uygun teklifler yakalayabiliyor insan. ;)
  • bana birkaç işlemci önerseniz yardım eden arkadaslara teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_35_07

bana birkaç işlemci önerseniz yardım eden arkadaslara teşekkür ederim

diğer sistem bileşenlerin ne?
    şu an kullandığın işlemci ne?
    yeni işlemci ile ne yapmayı hedefliyorsun?
    bu soruların cevabına göre daha rahat öneri yapılır
  • E7500 önermişsinizde konuyu açan arkadaşın anakart 45 nm işlemci desteklemiyor..ikinci elden 65nm core 2 duolara bakabilirsin..
    http://www.gigabyte.com.tw/products/product-page.aspx?pid=2304#dl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • e6500 almanı tavsiye ederim ben kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım fiyatı ise 144 milyona buldum vatan computerde 175 falan olması gerekiyor vatanda çoğu şey pahalı bilmiyorum nedenini şehir içi pc'cinin birinden aldım geçtm gerçekten hızlı bu arada birisi bana core2duo e7500 ile dualcore e6500 arasındaki 100 lira farkın bir açıklamasını yapabilir mi bence yazık o 100 lira paraya gider 275 liraya e7500 alacağıma e6500+ 1gb 128 bit ekran kartı alırım
  • teşekkürler işlemciyi oyunlarda sıkıntı veriyor onun için şuanki işlemcim p4 3.2 ghz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.