Bildirim
işlemcim inanılmaz yavaş
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
işlemci p4 3.00 heralde.p3 yazmışsınız.
Sistem boşta iken sıcaklık değerlerini paylaşın yardımcı olmaya çalısalım. -
pardon p4 yazacaktım.. hangi program ile ölçeblirim peki -
Everestm Ultimate -
öncelikle kasanızın iç ve dış bağlantılarının dogru olup olmadıgını kontrol edin.
bios ayarlarını varsayılan yapınız
kasa içinde toz olmasn, fanların çalışıp çalışmadıgını kontrol edin.
bundan sonrasında işletim sistemini temiz bir kaynaktan kurun, driver ve programlarınızı eksiksiz yükleyin.
hala sorun devam ediyorsa işlemcinizi sökün macunu ve sogutucusunu yenileyip tekrar takın -
pc min sıcaklığı normal bu arada
hocam ilk once tesekkur ederim cevabın için... win 7 yukledim tum driverları ile birlikte
win 7 nin içinde bulunan performans puanlama programını kullandım 7 uzerinden
işlecim 1.5
ramler 2.0
ekran kartı 6.0
harddisk 6.5
aldı.. sanırım sorun işlemci ve ramlerde şu yazıyı yazarken bile yazılar harflere bastıktan sonra geliyor.. win 7 de değişen birşey olmadığı için bios ayarlarını default yapıp driverları eksiksiz bir şekilde tekrar xp kurdum.. geçen haftalarda kasayı açıp içindeki tüm tozları temizledim.. ve işlemciye termal macun sürmüştüm..
pc im 5 yıllık anakartım veya işlecim eskimiş olabilirmi çünkü işletim sistemi ile alakalı olduğunu sanmıyorum aletin biosunda ki menude gezerken bile takılmalar oluyor.. -
kardeş benm işlemcide p4 3.0 ghz bendede win 7 yüklü fakat performansı gayet iyi gerçi anakartı bi ara değiştirmiştim ddr2 ramler felan var ama performansı gayet iyi counter felan win7 de biraz yavas gibi ama xp de mükemmel -
ilginc bir olay format atmayı denedinmi .. -
format attım evet -
donanımlar arası bi uyumsuzluk olabilir -
tamam beyler sağolun kasayı en baştan bi sökup takayım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X