Bildirim
İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Wilson Fisk
1.74'teki sonucta islemci hizi yine onceki gibi 4.5 ghz mi?hiz model belli olmazsa eklemiyorum hizini soylersen ekleyeyim hatta resimli de gosterebilirsin ilk attigin sonuc gibi.bir de reference secmezsen sevinirim yanlis bilgi giriyorum karistiriyorum alt alta olunca.
evet 4.5 ghz cpu 4.5 ghz uncore
4790K editleyecegim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 23 Ekim 2015; 1:29:07 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Tolgáquote:
Orijinalden alıntı: Humboldtquote:
Orijinalden alıntı: Humboldt
i5 4670 3.4 GHz @3,6 GHz (turbo 3.8 GHz tek çekirdek)
Turbo açık
quote:
Orijinalden alıntı: F@ruk
Alıntıları Göster
1-2 gun icinde editlemezsen ya da yeni mesaj atmazsan son gonderdigini ekliyorum.edit yaparken daha yuksek sonuc cikabilir o yuzden gonderdigini karistirmak istemiyorum ama daha yuksek cikmazsa ya da dusuk cikarsa ekle gonderdigimi dersin.
Humboldt
eklendi bu sefer guzel cikmis.
-
4790 3.8 ghzquote:
Orijinalden alıntı: Jake Lockley
Tolgá
1-2 gun icinde editlemezsen ya da yeni mesaj atmazsan son gonderdigini ekliyorum.edit yaparken daha yuksek sonuc cikabilir o yuzden gonderdigini karistirmak istemiyorum ama daha yuksek cikmazsa ya da dusuk cikarsa ekle gonderdigimi dersin.
Humboldt
single: 1737 multi: 7122
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hey Pix
A10 860K overclock yok.
4 ghz.
Asıl sistemimdeki i7 920 ile aynı single core puanı verirken, 5.2 k civarı puan vermeye başladı son cpu z sürümünde.
Hey pix hesabı da bana aittir bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 23 Ekim 2015; 20:52:00 >
-
arkadaslar 3 sayfadir devam ettigimiz yan yana iki cpu-z penceresi formatini niye bozdunuz sadece bench penceresini gosteriyorsunuz hizini modelini de yazmiyorsunuz nasil ekleyeyim?quote:
Orijinalden alıntı: XavierPedroquote:
Orijinalden alıntı: Hey Pix
A10 860K overclock yok.
4 ghz.
Asıl sistemimdeki i7 920 ile aynı single core puanı verirken, 5.2 k civarı puan vermeye başladı son cpu z sürümünde.
Hey pix hesabı da bana aittir bu arada.
Alıntıları Göster
-
-
quote:
Tolgá
Humboldt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 24 Ekim 2015; 0:45:30 >
-
xdeliruzgarquote:
Orijinalden alıntı: Guest-0245653D0quote:
Tolgá
Humboldt
Alıntıları Göster
hocam selamlar ve tebrikler en yuksek skor.
Tolgá
dostum seni de ugrastirdik ama derli toplu bir sonuc attigin icin tesekkur ederim.izleme zevki olmadiktan sonra hepimiz 50k puan alsak alt alta dizsek ne manasi var?
-
Yeni versiyon;quote:
xdeliruzgar
hocam selamlar ve tebrikler en yuksek skor.
Tolgá
dostum seni de ugrastirdik ama derli toplu bir sonuc attigin icin tesekkur ederim.izleme zevki olmadiktan sonra hepimiz 50k puan alsak alt alta dizsek ne manasi var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 24 Ekim 2015; 20:00:20 >
-
-
arkadaslar yeni versiyon ile sonucunuzu guncellemek ister misiniz?quote:
F@ruk
eklendi guzel sonuc.
-------------------------------
arkadaslar yeni versiyon ile sonucunuzu guncellemek ister misiniz? -
arkadaslar yeni versiyon ile sonucunuzu guncellemek ister misiniz?quote:
arkadaslar yeni versiyon ile sonucunuzu guncellemek ister misiniz? -
-
güncel 1.74 sonucuquote:
arkadaslar yeni versiyon ile sonucunuzu guncellemek ister misiniz?
-
i7 4790k 4.4 GHzquote:
Orijinalden alıntı: El Valiente
güncel 1.74 sonucu
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar benim multu puanı bazı uygulamalarda normalinde.Bazı uygulamalarda oldukça düşük bunun nedeni ne olabilir ?quote:
Orijinalden alıntı: -dehşet-
i7 4790k 4.4 GHz
Alıntıları Göster
Faruk rica etsem intel extreme tuning utility den 5ghz ve 4.5ghz benchmarkı yapıp buraya atarmısın.
5ghz da 1235 puan alıyor benim işlemci
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 24 Ekim 2015; 22:29:56 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X