Şimdi Ara

İşlemciden daha iyi Performans Alınabilirmi !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptobum 4GB Intel HD Graphics.Windows 8.1 özelliklerine sahiptir fakat 1.80Ghz(2Cpu) hızına sahip bu Ghz yüzünden oyunları oynayamıyorum.İşlemciden daha iyi performans alabilmem için ne yapabilirim ?? Bu arada overclock yapmayı düşünmüyorum 1.80den 3.00 a falan çıkıyomuş hikaye bence olsa bile tehlikeli bir seçenek.Şimdiden teşekkür ederim

• Oyunları oynayamamanın sebebi CPU değil, HD Graphics'in ta kendisidir. Onboard çip ile hangi oyunları oynamayı denedin ?

Oyun için bir defa dizüstü PC almak hatadır. Pahalı oyun laptopları olsa da, ben masaüstü sistemde oynanması taraftarıyımdır.
    Hem maliyet açısından daha uyguna gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 19 Ocak 2015; 9:00:28 >
  • Sen ekran kartını 4 gb diye iyi bir şey sanmışsın ama o kartla oyun falan oynayamazsın. Sen seçimi yanlış yapmışsın laptopda oyun oynamak istiyorsan harici ekran kartlı alman gerekirdi.
  • Dostum sen herhalde oyunda en çok işlemcinin etkili olduğunu düşünüyorsun ancak oyunu en çok GPU (ekran kartı oynatır) + birde senin ekran kartının 4 gb olması bir şey ifade etmez,ekran kartının diğer özellikleri daha önemlidir .Örneğin 4 gb lik bi ekran kartı 2 gb likten daha iyi olucak diye bir şey yoktur.
    Tabi birde şu vardır,oyunda ekran kartı daha etkilidir ancak,ram ve işlemccide önemlidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.