Şimdi Ara

İşlemci Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese arkadaşlar ben direk konuya gireyim Arma 3 aldım ve oyun çok kasıyor low da bile sistemim ise şöyle;

Ekran Kartı: AMD R9 200 Series.
    RAM : 6GB
    İşlemci: İntel Core İ3

Sanırım sorun işlemciden kaynaklanıyor genelde böyle dediler anakart soketim 1156 pin ve gittigidiyordan 1156 pin sıfır i5 işlemci buldum 275 Tl'ye fiyatıda ucuz 3.20 Ghz. Bence uygun gibi birde size sorayım dedim önerirmisiniz ne yapmam gerek cidden arma 3'ü rahat bir şekilde oynamak istiyorum çünki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: JoshieArt07

Merhabalar herkese arkadaşlar ben direk konuya gireyim Arma 3 aldım ve oyun çok kasıyor low da bile sistemim ise şöyle;

Sanırım sorun işlemciden kaynaklanıyor genelde böyle dediler anakart soketim 1156 pin ve gittigidiyordan 1156 pin sıfır i5 işlemci buldum 275 Tl'ye fiyatıda ucuz 3.20 Ghz. Bence uygun gibi birde size sorayım dedim önerirmisiniz ne yapmam gerek cidden arma 3'ü rahat bir şekilde oynamak istiyorum çünki :)

Şimdi işlemciyi değiştirince aman aman bir performans elde edecegini düşünmüyorum ekran kartıda darbogaz yaratacak zaten bana sorarsan ilk önceki kurulu windowsuna güzel ince bir ayar çek gereksiz programları felan devre dışı bırak sonrasında anakartının ve ekran kartının yardımcı overclock programları ile birazcık hızaşırtma yaparak boş yere masraftan kaçınmış olursun. Bahsettigin oyun 2012 yılının oyunu oldugu için sadece işlemci değiştirmen mantıksız bana göre...

Oynamaya çalıştıgın oyunun Min - Med- Max Sistem önerileri şu şekilde ;

quote:

GD - ArmA 3 Minimum Sistem gereksinimleri

CPU: Intel Core 2 Duo E6750 or AMD Athlon II X2 245

RAM: 2 GB

GFX: GeForce GT 330 or Radeon HD 2900

DX: 10

HDD: 15 GB

GD - ArmA 3 Medium Sistem gereksinimleri

CPU: Intel Core i3-530 or AMD Athlon II X3 440

RAM: 3 GB

GFX: GeForce GTS 240 or Radeon HD 3870

GD-Arma 3 Yüksek Sistem gereksinimleri

CPU: Intel Core i5 or AMD Athlon Phenom X4

GFX: GeForce GTX 260 or Radeon HD 5770

GD - ArmA 3 En Yüksek Sistem gereksinimleri

CPU: Intel Core i5-661 or AMD Athlon II X4 620

RAM: 4 GB

GFX: GeForce GTX 270 or Radeon HD 4890

• quote:

Orijinalden alıntı: Extrem Gamer

quote:

Orijinalden alıntı: JoshieArt07

Merhabalar herkese arkadaşlar ben direk konuya gireyim Arma 3 aldım ve oyun çok kasıyor low da bile sistemim ise şöyle;

Şimdi işlemciyi değiştirince aman aman bir performans elde edecegini düşünmüyorum ekran kartıda darbogaz yaratacak zaten bana sorarsan ilk önceki kurulu windowsuna güzel ince bir ayar çek gereksiz programları felan devre dışı bırak sonrasında anakartının ve ekran kartının yardımcı overclock programları ile birazcık hızaşırtma yaparak boş yere masraftan kaçınmış olursun. Bahsettigin oyun 2012 yılının oyunu oldugu için sadece işlemci değiştirmen mantıksız bana göre...

Oynamaya çalıştıgın oyunun Min - Med- Max Sistem önerileri şu şekilde ;

quote:

GD - ArmA 3 Minimum Sistem gereksinimleri

CPU: Intel Core 2 Duo E6750 or AMD Athlon II X2 245

GFX: GeForce GT 330 or Radeon HD 2900

GD - ArmA 3 Medium Sistem gereksinimleri

CPU: Intel Core i3-530 or AMD Athlon II X3 440

RAM: 3 GB

GFX: GeForce GTS 240 or Radeon HD 3870

GD-Arma 3 Yüksek Sistem gereksinimleri

CPU: Intel Core i5 or AMD Athlon Phenom X4

GFX: GeForce GTX 260 or Radeon HD 5770

GD - ArmA 3 En Yüksek Sistem gereksinimleri

CPU: Intel Core i5-661 or AMD Athlon II X4 620

RAM: 4 GB

GFX: GeForce GTX 270 or Radeon HD 4890

Anladım ama yine de kaldırması zor ki i3 işlemciyi. Windowsa nasıl ince bir ayar çekebilirim ve hangi programlarla hızlaştırma yapabilirim onlar hakkında detaylı bilgi verirseniz çok mutlu olurum

• işletim sistemin nedir 32/64 bit ?
  • quote:

işletim sistemin nedir 32/64 bit ?

64 Bit.64 Bit.
  • Advanced SystemCare Pro Full sürümünü google yardımı ile indirip kurulum yapmalısın.
  • quote:

Advanced SystemCare Pro Full sürümünü google yardımı ile indirip kurulum yapmalısın.

Dediğiniz programı kurdum çöp dosyaları düzelttim başka ne yapmam gerekiyor hızlandırmak için?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.