Şimdi Ara

İşlemci Yanıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fan bozuldu. Fan yokken işlemci daha bir dakika dolmadan resmen yanıyor. Sizce normal mi yoksa benim işlemci gitmiş mi?

• dostum fansız çalıştırma işlemcin yanar bi tane fan alıp taktır hemen, yanması normal zaten fanıda yanmasın diye takıyolar üstüne, fansız pc nin kapanması lazım zaten bi süre sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: evrenozdemir

Arkadaşlar fan bozuldu. Fan yokken işlemci daha bir dakika dolmadan resmen yanıyor. Sizce normal mi yoksa benim işlemci gitmiş mi?

Fansız işlemci kullanmak demek resmen işlemciyi yakmaya teşebbüs etmek demektir.
    Fansız işlemci çalıştırılmaz.
  • Sağolun arkadaşlar umarım yakmamışımdır işlemciyi!
  • birkaç saniye içinde 70 dereceye gelir ve geçer... dakikaya gerek yok

sana daha kolay bir yöntem söliim bi gün mangal falan yaparsan direk at üstüne gerçi bunu bile yapsan yanması daha uzun sürer
  • Bakacaz bugün, yeni fan aldım. Umarım yanmamıştır! Bilgisayarın otomatik ısı koruması var, belli bir ısıdan sonra bilgisayarı kapatan; koruduysa o korumuştur işlemciyi.
  • korumuştur büyük ihtimalle resetliyor muydu bilgisayar?
    bide işlemci ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hala makinen açılyorsa sorun yoq
  • sen hemen o fanı tak bakayım

fanı takmadanda çalıştırayım deme
  • iyi cesaret walla fan yokken pc açmak... fanın tam temas etmemesi bile yanmasına sebep olabilir... umarım birşey olmamıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evrenozdemir

Bakacaz bugün, yeni fan aldım. Umarım yanmamıştır! Bilgisayarın otomatik ısı koruması var, belli bir ısıdan sonra bilgisayarı kapatan; koruduysa o korumuştur işlemciyi.

işlemciyi o kadar çabuk ısıdan dolayı yakman zor. Voltaj değerlerinden dolayı yanabilir ama bikaç sn fazla ısındı diye yanmaz bence.
  • Valla arkadaşlar verilmiş sadakam varmış. İşlemcinin maşallahı varmış; zavallıya cehaletten kaynaklanan olmadık eziyetler ettmişim meğerse. Dün yeni fan taktım süper çalışıyor valla. Bir de bilgisayarları resetlenen arkadaşlara çok rastladım forumlarda. Bunun sebeplerinden birisi de fanın düzgün çalışmamasıymış. aktif olarak bunu yaşadım. Bu da insanların aklında bulunsun yani. Bu arada bana yardım etmeye çalışan tüm arkadaşlara teşekkürler!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.