Bildirim
İşlemci Takılırmı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
anakart ın siteye bakın. desteklenen işlemci listesi vardır.
büyük ihtimal takılmaz bilginize._____________________________ -
anakart 478 pin senin istedigin 775 pin islemci hocam ne yazıkki _____________________________ -
Beynim sulanmadıysa, saçmalamıyorsam; bi ara 775 to 478 ya da 478 to 775 çeviriciler vardı. Değer mi, bulunur mu o da ayrı dert tabi.
Edit

Saçmalamamışım. Varmış.
Ama mobo bios'u o işlemciyi destekler mi? Bi de o dert var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 17 Aralık 2013; 0:21:47 >_____________________________ 
profeyşınıl re(n)klam fotografikçisi... fotoşopar ayısı. -
hocam nerde buldun onu
_____________________________ -
Malesef hocam takilmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dönüştürücü ile olmaz.Takılmaz
_____________________________ Amd Ryzen5 3600x |Asus TUF B450M Pro II | G-Skill Ripjaws 8x2 3200mhz | MSİ Rx580 Armor | Corsair MP510 500gb m2 ssd | 650w 80+ psu | GameForce Kasa | AOC 24G2U 144hz 1ms IPS | -
quote:
Orijinalden alıntı: rabitelli
Beynim sulanmadıysa, saçmalamıyorsam; bi ara 775 to 478 ya da 478 to 775 çeviriciler vardı. Değer mi, bulunur mu o da ayrı dert tabi.
Edit

Saçmalamamışım. Varmış.
Link verir misin nerede bu çeviriciler?_____________________________ Tengri Biz Menen -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehannnn
quote:
Edit

Saçmalamamışım. Varmış.
Link verir misin nerede bu çeviriciler?
mobilden copy paste yapamayacam
Ama google da 478 to 775 ve 775 to 478 yazarsan bissürü sonuç dökülüyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
profeyşınıl re(n)klam fotografikçisi... fotoşopar ayısı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gmyo31
hocam nerde buldun onu
hazreti guugıl a 478 to 775 yaz
Zamanında slot to socket y da tam tersi çok uğraşmadık.
Böyle internet de yok... Dial up ve yonca mercimeğin abone zamanları. Tonton amca iktidar, sülü baba reisi cumhur, edo ramlar ve 1mb svga renkli vga lar kraldı. Peahhh!!!!! Ne zamanlardı bee.
Değişik :D _____________________________ -
Araştırdım fakat ülkemizden bulabileceğimiz yer var mı?Nasıl temin edebiliriz? _____________________________ Tengri Biz Menen -
Yani şimdi var mı sorusu en kolayı idi de ülkemizde nasıl bulursunuz gibi kazık bir soruyu hiç beklemiyordum.
Elektrikler kesikti, bi de üstüne misafir geldi çalışamadım diye savurtsam hiç olmayacak...
Neyse, geyik bi yana kalsın;
Her iki tip çevirici de baya bi eski nesil olduğu için piyasada, perakendecilerde bulmanız imkansız gibi bir şey. Anadoluda bulabilmek ise milli piyangoda büyük ikramiye tutturmak kadar şans istiyor. Benim aklıma topkapı tim2 deki bilgisayar hurdacıları geliyor. Adamlarda her türlü ve her nesil elektronik parça var. Eski NCR atm yedek parçalarını bile bulursunuz. (Eskiden tükanım tim2'deydi ordan biliyorum
Bi keresinde herifler atm cihazı parçalıyorlardı, görünce dumur olduydum)
Sonuç: Belki topkapı... O da dediğim gibi "belki"_____________________________ 
profeyşınıl re(n)klam fotografikçisi... fotoşopar ayısı.
-
quote:
Yani şimdi var mı sorusu en kolayı idi de ülkemizde nasıl bulursunuz gibi kazık bir soruyu hiç beklemiyordum.
Elektrikler kesikti, bi de üstüne misafir geldi çalışamadım diye savurtsam hiç olmayacak...
Neyse, geyik bi yana kalsın;
Her iki tip çevirici de baya bi eski nesil olduğu için piyasada, perakendecilerde bulmanız imkansız gibi bir şey. Anadoluda bulabilmek ise milli piyangoda büyük ikramiye tutturmak kadar şans istiyor. Benim aklıma topkapı tim2 deki bilgisayar hurdacıları geliyor. Adamlarda her türlü ve her nesil elektronik parça var. Eski NCR atm yedek parçalarını bile bulursunuz. (Eskiden tükanım tim2'deydi ordan biliyorum
Bi keresinde herifler atm cihazı parçalıyorlardı, görünce dumur olduydum)
Sonuç: Belki topkapı... O da dediğim gibi "belki"
Tamam hocam sağolun ben cevabımı aldım o halde forumdan da bulamayız._____________________________ Tengri Biz Menen
-
en doğru karar.
Bulsanız bile uyum sorunu yaşamanız büyük olasılık. Ayrıca oldukça eski olduğu için bios desteği falan da yoktur. İşin komik yanı bu tip müzelik parçalara çakaloz satıcılar aklınızın almayacağı fiyatı çekebilir
Neyse; yinede iyi bi konu oldu
şööyle eskilere bi yolculuk yaptık sayenizde.
quote:
Orijinalden alıntı: gmyo31
anakart 478 pin senin istedigin 775 pin islemci hocam ne yazıkki
peki benimki tek çekirdek çift çekirden 478 pin pentium 4 alıcam sanırım o olur. Peki taktıktan sonra bişey yapmam gerekirmi?_____________________________ -
hocam sanırım takılıyor ama sana cok birsey getirmez bnce amd fx6300 +uygun bi anakart öneririm daha fazla verim alırsın 450-500 max.tutar
_____________________________ -
Taksan da farkı hissedemezsin, boşuna zaman ve para kaybetme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler