Şimdi Ara

bu anakarta amd phenom x3 işlemci uyar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ELİMDE MEVCUT OLAN BU ANAKARTA AMD PHENOM 3 ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ UYAR MI ARKADASLAR....

GİGABYTE GA M61P-S3 MODELİ

bu anakarta amd phenom x3 işlemci uyar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue50721 -- 19 Eylül 2009; 14:09:46 >

CPU Support Listi seçersen anakartının desteklediği işlemcileri ve uyumlu bios sürümlerini görürsün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison Well -- 19 Eylül 2009; 18:02:32 >

Supports AMD Phenom X3/ Athlon X2 processors*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue50721 -- 20 Eylül 2009; 14:10:07 >

Orijinalden alıntı: yuemrek

Anakartının desteklediği bütün işlemcilerin listesi ==>http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2434

AMD Phenom X3 işlemciyi destekliyor ama phenom serisinden hangi işlemciyi alabilirim pek bilmiyorum da phenom serisini bi öneride bulunursanz cok sevinirim

• konuyu arastırdım vd buldum çözümü AMD PHENOM X3 TRIBLE-CORE 8650 2.3GHz işlemciyi kullanabilirim anakartıma ama F7F kodlu BIOS güncellemesini yapmam lzm mıs,bios güncellemesi nasıl oluyo onu bilmiyorum işte bugune kdr hiç biosla ugrasmadıgım için bilmiyorum yardımcı olabilen arkadaslar varmı :)
    MSI Z77A-G43 // Intel i7 2600K // Zotac gtx670 4GB // 8GB Gskill RipjawsX 1866 Mhz // Sandisk 120GB Extreme SSD // 1TB WD Caviar Blue HDD // Thermaltake TR2 700W PSU // Corsair Hydro H100i // Corsair Carbide 400r Kasa // 23" LG Cinema 3D Monitor D2342P
  • eminmisin arkadasım çünkü ilk kez bu yorumu alıyorum kime sorduysam x3 tek destekliyor dedi nitekim sitesinde de öyle yazıyodu ama belirttigin işlemci 4 çekirdek sanırsam
    Phenom II X4 920
    Phenom II X4 940
    Phenom II X2 550
    destekliyor...
    MSI Z77A-G43 // Intel i7 2600K // Zotac gtx670 4GB // 8GB Gskill RipjawsX 1866 Mhz // Sandisk 120GB Extreme SSD // 1TB WD Caviar Blue HDD // Thermaltake TR2 700W PSU // Corsair Hydro H100i // Corsair Carbide 400r Kasa // 23" LG Cinema 3D Monitor D2342P
  • madem phenom II destekliyo o zaman Phenom II X2 550 alırım.. tşkler yorum için
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.