Şimdi Ara

işlemci Sıcaklıgı 65 derece?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

suan o/c ile ugrasmaktayım. işlemcimi 2.3 den 2.6 ya oc edip teste soktum.suan yükte degilken 42-45 arası yükte 65 e kadar cıkıyor.normal midir?

• normal
    stok soğutucu kullanıyorsun %90 ihtimalle..iyi bir soğutucu alırsan daha iyi seviyelere oc edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ne Veriyim Abime -- 26 Ekim 2012; 18:49:31 >
  • Normal denilebilir,
    işlemci soğutucunuz nedir?Stok soğutucuyu mu kullanıyorsunuz.
  • Yagami Iori kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 29 Ocak 2023; 18:19:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yagami Iori

Normal denilebilir,
    işlemci soğutucunuz nedir?Stok soğutucuyu mu kullanıyorsunuz.
    stock sogutucu kullanıyorum. oyle asırı bi amacım yok ama 2.7 civari stabil calıstırmak gibi bi niyetim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcalisir

stock sogutucu kullanıyorum. oyle asırı bi amacım yok ama 2.7 civari stabil calıstırmak gibi bi niyetim var.

yükte 70 dereceye gelene kadar arttır
    test programı olarak occt yi kullan sistemi en çok o zorlar ondan sonrada orthos la 30 dakka test et hata vermezse tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ne Veriyim Abime -- 26 Ekim 2012; 19:09:16 >
  • O zaman normal + bir soğutucu alırsınız çok daha iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu 70 derece!!!
    15 yıl önce açıldı
    Cpu sıcaklığı 100
    4 yıl önce açıldı
    İşlemci boşta 52-55 derece
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne Veriyim Abime

quote:

yükte 70 dereceye gelene kadar arttır
    test programı olarak occt yi kullan sistemi en çok o zorlar ondan sonrada orthos la 30 dakka test et hata vermezse tamam

Alıntıları Göster
    test olarak occt kullanıyorum.tamam 70e kadar arttıracagım tesekkür ederim

• suan hızı 2.8 e cektim. voltajı 1.375 e cektim.ramleri en düsük hıza ayarladım. mavi ekran hatası almadım.ama occt ile 40 saniye dayanabildi.sorun nerde voltajı mı arttırmalıyım?
  • quote:

suan hızı 2.8 e cektim. voltajı 1.375 e cektim.ramleri en düsük hıza ayarladım. mavi ekran hatası almadım.ama occt ile 40 saniye dayanabildi.sorun nerde voltajı mı arttırmalıyım?

işlemcinin def. ayarlarındaki voltajı kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: criesofcredo

quote:

suan hızı 2.8 e cektim. voltajı 1.375 e cektim.ramleri en düsük hıza ayarladım. mavi ekran hatası almadım.ama occt ile 40 saniye dayanabildi.sorun nerde voltajı mı arttırmalıyım?

işlemcinin def. ayarlarındaki voltajı kaç ?

1.250 standartı
  • voltajı düşür çok vermişsin sanki .voltajı 1.275 yap önce bus speed 10 arttır bak bakalım stok hızdan kaç ghz artıyor
  • quote:

voltajı düşür çok vermişsin sanki .voltajı 1.275 yap önce bus speed 10 arttır bak bakalım stok hızdan kaç ghz artıyor

10 derecelik artık 115 artısa denk geliyor. ne yapmamı onerirsiniz
  • quote:

quote:

voltajı düşür çok vermişsin sanki .voltajı 1.275 yap önce bus speed 10 arttır bak bakalım stok hızdan kaç ghz artıyor

tam anlamadım yani 115ghz arttığında 10 derece mi artıyor sıcaklık ?
  • quote:

quote:

quote:

tam anlamadım yani 115ghz arttığında 10 derece mi artıyor sıcaklık ?

hayır hayır :D bus speeddeki 10 derecelik artıstan bahsediyorum. stok 200 ü 210 yapınca 2300 ghz den 2415 e cıkıyor onu soylemek istedim bunu sormamıs mıydınız

• voltajı 1.275 de bırak sonra bus speed i 10 arttır occt ile 5 dakka test et yükte 70 dereceyi görene kadar 10 ar 10 ar arttır yükte 70 i gördüğünde bırak occt ile 30 dakka orthos ile 30 dakka test et hata vermezse tamamdır
  • quote:

voltajı 1.275 de bırak sonra bus speed i 10 arttır occt ile 5 dakka test et yükte 70 dereceyi görene kadar 10 ar 10 ar arttır yükte 70 i gördüğünde bırak occt ile 30 dakka orthos ile 30 dakka test et hata vermezse tamamdır

suan 2.7 dereceydi.voltajı 1.275 e aldım fakat pc de programlar surekli hata vermeye basladı.simdi 1.325 e aldım tıkır tıkır calısıyor ama yükte 2 dk da hata verdi :/ 1.275 az bi rakam degilmi?

birde su linke bakar mısınız aynı işlemciden bahsediliyor

http://forum.donanimhaber.com/m_43700593/tm.htm

• quote:

quote:

voltajı 1.275 de bırak sonra bus speed i 10 arttır occt ile 5 dakka test et yükte 70 dereceyi görene kadar 10 ar 10 ar arttır yükte 70 i gördüğünde bırak occt ile 30 dakka orthos ile 30 dakka test et hata vermezse tamamdır

suan 2.7 dereceydi.voltajı 1.275 e aldım fakat pc de programlar surekli hata vermeye basladı.simdi 1.325 e aldım tıkır tıkır calısıyor ama yükte 2 dk da hata verdi :/ 1.275 az bi rakam degilmi?

birde su linke bakar mısınız aynı işlemciden bahsediliyor

http://forum.donanimhaber.com/m_43700593/tm.htm

fark ettiysen arkadaş 2.8 de yükte 48 dereceyi geçmiyor diyor soğutucusu iyi işlemcinin tam adını verde bakalım siteden max kaç volt a dayanabiliyor
    aynı işlemciden bahsediyorum dediğin yeri okumadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ne Veriyim Abime -- 26 Ekim 2012; 20:24:44 >

• voltajı 1.325 e çıkarıp 10 bus speed arttır bak bakalım hata vericekmi vermesse 10 bus speed daha 10 daha arttırdınmı hata verirse 1.350 v +20 bus dene
  • quote:

voltajı 1.325 e çıkarıp 10 bus speed arttır bak bakalım hata vericekmi vermesse 10 bus speed daha 10 daha arttırdınmı hata verirse 1.350 v +20 bus dene

suan 1.325 deyim. +35 bus speed de calısmıyor. 3 dk da hata veriyor.suan 2.7 de sorunlu.+25 de sıkıntı yok stabil calısıyor(2.6). nasıl 2.7 de stabil calıstırabilirim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.