Şimdi Ara

İşlemci Olmadan Sorun Yaratır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar İmzamdaki Sistemi Monte Ettim Ancak Parçaları Bir Arkadaşım Vasıtasıyla Aldım ve Hemen Dene Sorun Varsa Sorunlu Parçayı Gönder Dedi Ama İşlemci Şuan Yok Bu Haldeyken Elektrik Versem Herhangi Bİr Zararı Olurmu Arkadaşlar Ayrıca İşlemci Yuvasını koruyan parçayı Denerken Çıkarmama Gerek Varmı ?Veya 8 pinlik İşlemci Gücünü Takmasam olurmu Cevaplarınızı Bekliyorum (Ram Felan Çalışıyor Kasa ve Anakart Bakıcam)

• Cevap yokmu Güncell
  • işlemciyi takmadan elektrik verirsen birsey olmaz monitöre görüntü verir Islemci yok veya bozuk diye hata verir bu arada plastiği çıkarmana gerek yok tak o şekilde tum kabloları bas çalıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 7 Temmuz 2012; 13:18:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

işlemciyi takmadan elektrik verirsen birsey olmaz monitöre görüntü verir Islemci yok veya bozuk diye hata verir bu arada plastiği çıkarmana gerek yok tak o şekilde tum kabloları bas çalıştır

Peki hiçbir elektrik gitmiyorsa bunun sebebi ne olabilir sabit disk felan çıkardım dvd rom çıkardım denedim hiçbir tepki gelmedi sistemden sorun mu var yoksa sabit disk olmadığı içinmi böyle
  • güç kaynağını kontrol et güç kaynağı bozuk olabilir eğer güç kaynağı calisiyor ise anakarta bak

• quote:

güç kaynağını kontrol et güç kaynağı bozuk olabilir eğer güç kaynağı calisiyor ise anakarta bak

psu ya molex kablosunu takınca çalışmıyor çıkartınca çalışıyor takınca startı verdiğimde fanların ledi yanıp sönüyor sonra elektrik gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: wander21

quote:

güç kaynağını kontrol et güç kaynağı bozuk olabilir eğer güç kaynağı calisiyor ise anakarta bak

psu ya molex kablosunu takınca çalışmıyor çıkartınca çalışıyor takınca startı verdiğimde fanların ledi yanıp sönüyor sonra elektrik gelmiyor

Hmm bilemeyecem normal şartlarda Islemci harici bütün parçaları takıp elektriği verince monitöre Islemci hakkında hata veren bi yazı cikar bilgisayar calisir yani bios yazıları falan görülür. yine dedigim gibi tek tek parçaları kontrol etmelisin ve buna önce psu sonra anakart ram diye devam et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.