Şimdi Ara

işlemci mi yandı acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bir hafta önce tekrar yazmıştım....ve sonuçta bir kaç arkadaşın önerileri ile bilgisayarıma yeni anakart aldım ama şimdi ana kartın tüm bağlantılarını yapıyorum ve tekrar çalıştıramıyorum...sorun şu işlemci fanının kablosunu ana karttan çıkartıp güç verdiğimda güç kaynağı kendilinden çalışıyor....sizce işlemcimi yandı yoksa fanda mı sorun var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aladdinbilge -- 11 Ocak 2009; 0:41:41 >

fişi taktığın anda işlemci fanıda dönüyor mu?

bulent_telli@mynet.com
  • işlemci intel celeron 2.4 ghz....
    zaten işlemci fanı takılı iken hiç çalışmıyor....işlemci fanını beslemesini iptal edincede...güç verildiği anda çalışıyor....anakart sıfır....power sıfır....ekran kartı onbord....ram sıfır....şimdi ben bağlantıda hata yapmadığımdan eminim...
    Gigabyte Ga-ep35-ds3p 1333mhz - Core 2duo E8400 3000mhz - Gigabyte Geforge 8400 gs - Samsung 500 Gb 16mb sata 2 - Seagate 500 gb 32 mb sata2-Samsung -Western Digital Caviar Green 1.5TB 64MB -- Sh-s202n Dvd-write 20x -Hi-level 6gb 800mhz ddr2 ram- Thermaltake m9 vi1000 - Psu HIGH POWER 500W
  • muhtemelen işlemci fanı arızalı ve kısadevreden anakart açmıyor

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=K0181

• muhdebelen sorun fanda kısa devre yaptırıp anakart açtırmıyor dogru diyor arkadaş sen en iyisi bi cpu fanı al fansız çalıştırmaya dvm etme cpu yakarsın yani işlemciyi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.