Şimdi Ara

İşlemci Isısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizce bu işlemcinin ısısı normal mi ?_

İşlemci Isısı

59 derece bana biraz fazla gibi geldi ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre! -- 21 Ağustos 2006; 13:32:11 >

• eh ii gibi..... en azından benimkisine göre...

tabi bide bu ne zaman aldıgına baglı

bilgisayarı acar acmaz, 1 saat sonra,3 saat sonra 6,saat sonra vs vs....
  • yani biraz fazla tabi de olur arada her zamn böleyse soğut biraz daha. 60 stü kötüdür diyim de
  • bizde 60'a vurduk sayılır .... ek fanmı takmak lazım ...ne yapmak lazım bunu soğutmak için yaw ....
  • ya şimdi işlemci makası hızı nedir? ona göre sölemek daha doru olur ama 60 normal deil yani fan çözüm olabilir.
  • hazırladığım rehberi okuyarak işlemci ısısı ile ilgili daha fazla bilgi alabilirsin
  • benım cpu 45 derece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ark normal bi işlemci ısısı 35-40 derece civarinda dır bence pc lerininizi buna göre ayarlayın fan felan takın bide havlar cok sıcak bunuda göz önünde bulundurun işlemcileri yakmayalım
  • işlemcimin markasını yazim .... ona göre bişiler yapalım yoksa gitcek işlemci ...

Intel (R) Pentium(R) D CPU 3.00 GHz (2 CPUs)

aynen böyle ....
  • 45 geçtiğimi bilmem walla ana kart olsun işlemci olsun ekran kartı olsun bence güzel bir iletici al cppu ile fanın arasına sür bide öyle dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: aposoft

arkadaşlar sizce bu işlemcinin ısısı normal mi ?_

İşlemci Isısı

59 derece bana biraz fazla gibi geldi ....

o programın gosterdıgı ısı degıl sıcaklık...

• 51-52
  • havalar sıcak hakkaten de, zaten işlemcinde o sıcaklıklara çıkar yaterli bi fan olmassa pent D 3.0 ghz yazmışın. iyi bi fan işini görür gerçi o işlemci soğutmak için extrem bi soğutucu istemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sk8ter_Boi

havalar sıcak hakkaten de, zaten işlemcinde o sıcaklıklara çıkar yaterli bi fan olmassa pent D 3.0 ghz yazmışın. iyi bi fan işini görür gerçi o işlemci soğutmak için extrem bi soğutucu istemez.

+1 hava sıcaklığı 36 derece zaten düşünün birde kasanızın içinde toz falan varsa bilgisayarcınıza gidin bir güzel kompresörle hava tutturun tozda ısıyı etkiliyo tabi
  • cpu fanını temizle ve yağla kasa içindeki hava sirkülasyonuda çok önemli kasa içindeki hava sıcak ise cpu fanının fazla bir anlamı yok.
  • cpu ısı sını nerden gorebılırım????
  • everest programından ogrenebılırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: HKN_

cpu fanını temizle ve yağla kasa içindeki hava sirkülasyonuda çok önemli kasa içindeki hava sıcak ise cpu fanının fazla bir anlamı yok.

Fanı temizledim de ben her işlem yaptığımda ince bi cızırtı şeklinde bişi geliyor fandan ne yapmak lazım
  • şimdi bu ısı normal mi yani ..... bilgisayarın garantisi var o yüzden sökemiyorum ..... eğer normal değilse garantiye götürcem ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.