Şimdi Ara

İşlemci Hızı ve Önbelleği.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar size "yine" bir soru sormak istiyorum. Hep soru sorup sizi yoruyorum ama kusura bakmayın Yeni bir laptop almayı düşünüyorum. İşlemci Intel i7 alacağım ama... Aması işlemcinin hızı ve önbelleği nasıl olmalıdır sizce? Hızı ortalama kaç olmalı? Önbelleği 2 MB falan olsa problem olur mu? Yani "işlemci hızlı olsun önbelleği düşük olsa da olur" mu yoksa "Önbelleği de yüksek olsun" Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. İyi günler, iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StevyJobs -- 21 Haziran 2013; 0:14:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• işlemci hızı ve belleği ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur. ama bu intelde böyledir. amd nin şişirme değerlerine sakın kanma. amdyide yarı yarıya hesapla
  • Değere falan bakma kardeş. Bu kafayla gidersen adama 4gb gt630u ittirirler.
    Testlere bak.

bu arada i7yi ne amaçla alıyorsun? Yani normal bir ev kullanıcısı için gereksiz masraf.(İşlemciye kötü demiyorum adım 8 tokmakçıya çıkmasın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

işlemci hızı ve belleği ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur. ama bu intelde böyledir. amd nin şişirme değerlerine sakın kanma. amdyide yarı yarıya hesapla

Resmen fanboyluk yapmışsınız.
  • Ben bilgisiyara OS X Mountion Line kurmayı planlıyorum. GaragaBand, iMovie gibi vs. programlar kullanmak için alacağım. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Intel i7, 2.4 (turbo ile 3.4 Ghz) ve 6 MB önbelleği olan bir işlemci buldum nasıl almalı mıyım?
  • 4770 alınız. Eğer o.c falan yaparım derseniz 4770K modeline bakın. Eğer 8 çekirdek destekli ise 8350 de iyi bir seçim olur üstelik yarı fiyatına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne amaçla kullanacağın önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Hızı Sınırlandırma
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

işlemci hızı ve belleği ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur. ama bu intelde böyledir. amd nin şişirme değerlerine sakın kanma. amdyide yarı yarıya hesapla

O zaman 100mhz işlemci akar Xeon'a bile fark atar.
  • Ben de o işlemciyi kullanıyorum 3630qm güzel işlemci her türlü oyunda günlük kullanımda sana gayet yeterli olur gerçi 3630qm dedim ama yeni nesile 4700qm galiba o dediğin değerlerde olan işlemci sonuçta ikisi de çok güzel işlemciler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.