Bildirim
İşlemci Fanım Çok Ses Çıkartıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Fan tozlanmışsa temizle ve fanın üstündeki etiketini kaldırıp yaglamayı dene _____________________________ 
-
http://forum.donanimhaber.com/m_52217769/tm.htm
hocam nedır model marka stok fan mı harıcı mı kullanıyorsun..._____________________________ -
Stok ve harici fan ne anlama geliyor bilmiyorum ama direk bu işlemciyle birlikte geldi fan değiştirmedim hiç ve daha 5-6 aylık . _____________________________ -
anladım o stok fan oluyor ..ıslemcıyle bırlıkde gelen fan ... sorununa acıkcası cozum varmı bılmıyorum ..fanda zannedıyorum herhangı bır ayar yapabılme durumu yok ..yanı ısıya gore halıyle devırlı donecek ve buda gurultu sorununu yapıyor ..ama harıcı bır fan takarsan bu konuda ıyı performans veren dusuk db ozellıklı ıyı modeller var.!!! _____________________________ -
Stok yani işlemci ile gelen standart orjinal fandır. Hariciden kasıt ise sonradan alınan başka markanın değişik yapıdaki soğutucularıdır. Ve stok soğutucular genellikle çok sesli çalışırlar ve performansları düşüktür. Sonuçta ekonomik düzeyde üretilen ürünlerdir. _____________________________
(RELOADED) -
quote:
Orijinalden alıntı: cod_2_king
Stok ve harici fan ne anlama geliyor bilmiyorum ama direk bu işlemciyle birlikte geldi fan değiştirmedim hiç ve daha 5-6 aylık .
Stok fan şuanda kullanıdıgın fan hocam. dedigin kadar sürede kasa içi çok tozlanır arada temizlesen pc daha verimli çalışır_____________________________ 
-
İlgilendiğiniz için teşekkür ediyorum hepinize . Bir sorum daha olacak . Eğer harici fan alırsam sizin tavsiye ettiğiniz bir fan varsa ondan alacağım tabi birazda ekonomik olursa güzel olur
_____________________________ -
ucuz derken bütçeniz ne kadar ona göre birşey önermek daha iyi olur. _____________________________
(RELOADED) -
50-100 TL arası iyi olur . _____________________________ -
UP _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler