Bildirim
İşlemci Fanı Çok Ses Çıkarıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
UPDULLAH _____________________________ -
Fan pislenmiş olabilir temizleyip deneyin _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: zerolife
Fan pislenmiş olabilir temizleyip deneyin
temizlemiştim bügün ama yine olmadı termal macun eskimiş ya da fanın ömrü bitmiş olabilir mi ?_____________________________ -
fan eskisinden hızlı dönüyor ve o yüzden ses çoğaldıysa termal macunu yenileyin etkisi olacaktır.ayrıca biosta fan devirini tehlikeli olmayacak şekilde düzenleyebilir ve sesi azaltabilirsiniz.hiçbiri olmuyorsa fan değiştirirsiniz. _____________________________ -
Macun sur ve Tozunu al Yada bıos dan hızını dusur _____________________________ -
peki bu fan devir hızı biosta ne diye geçer ? biosum phoenix ona göre anlatırsanız güzel olur _____________________________ -
fan hızını elleyemiyordum ama cpu fan always on du smart yaptım artık ısıya göre fan hızı artıyor ya da azalıyor acaba fan hızı habire değiştiğinden bir zararı varmıdır ? _____________________________ -
stok fan mı kullanıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S -- 30 Ağustos 2011; 21:05:33 >_____________________________
-
thermal macunun ses ile bir alakası yok. fanın markasını, ne zamandır ve ne sıklıkla kullandığını yazarsan ömrü hakkında daha sağlıklı bişeyler söylenebilir. söylediğin gibi temizlik yaptıktan sonra ses gelemeye başladı ise büyük ihtimal fanın yatağında sorun vardır yani değiştirmen gerekebilir. fakat son olarak fanına makina yağı damlatarak şikayetine bir süre daha geçici çözüm bulabilirsin. _____________________________ -
evet stok fan kullanıyorum aldığım pc 2'nci eldi 3 sene kullanılmıştı pc'yi de geçen sene aldım yani toplam dört sene çalışmış ömrü mü bitti acaba ? Günde 10 saat kadar kullanıyorum pc'yi _____________________________ -
Yani stok fanlar öyledir pek iyi olmazlar bence yeni bir fan almalısın. _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: BadCompany2
fan hızını elleyemiyordum ama cpu fan always on du smart yaptım artık ısıya göre fan hızı artıyor ya da azalıyor acaba fan hızı habire değiştiğinden bir zararı varmıdır ?
ısıya göre devir düşürüp arttırması normal.zararı olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerolife -- 31 Ağustos 2011; 16:07:38 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler